|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
bagaż podręczny
Witam
co mogę zabrać w bagażu podręcznym? czy jakies tabletki? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: bagaż podręczny
Jedzenie, ubranie, książki itd. Nie wolno kremów, płynów, ostrych przedmiotów (pilniki)
http://eturystyka.org/content/view/806/102/
![]() |
#3 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wolno. Do 100ml plynow/zeli/kremiw, wszystkie max 1l w torebce przezroczystej. Pilnika raczej nie beda sie czepiac. Autorko; zawsze takie informacje sa na stronie przewoznika. Nie wiem, czemu nie sprawdzisz?!
Gdy już posmakowałeś lotu, zawsze będziesz chodzić po ziemi z oczami utkwionymi w niebo, bo tam właśnie byłeś i tam zawsze będziesz pragnął powrócić. Chciałbym poznać człowieka, który wymyślił seks, żeby zobaczyć nad czym teraz pracuje ![]() Edytowane przez layla_lbn Czas edycji: 2010-04-17 o 17:36 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Do 1l w sumie, pojedyncza sztuka do 100ml. Ja nic nie wkladam w zadna torebke. Wyjmuje jedynie przedmioty zawierajace metal.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
a co z tabletkami??
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
na lotniskach jest obowiazek wkladania kazdego plynu w przezroczyta torebke. nie musi byc to jedna torebka na jednen plyn, ale musza byc.
tabletki - lepiej schowac do glownego. jesli takowego nie masz, lub sa to tabletki typu holinex nie powinno byc problemu. jesli tabletki ktore sa ci niezbedne do zycia, a moga byc potencjalnie niebezpieczne (nie wiem czy ktos nosi przy sobie takowe, ale juz np strzykawka z insulina jest dosc powszechna) dobrze miec przy sobie papier od lekarza ze jest to twoje i niezbedne i jak zawsze wejdz na strone przewoznika. bo i ciezar bagazu przyadloby sie wiedziec ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Konto usunięte
|
Tabletki możesz miec, ale najlepiej z poświadczeniem lekarza, że je zażywasz.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja miałam lecąc tez z Hiszpanii mały soczek w kartonie, pilników kilka-bo kupiłam na miejscu takie jednorazowe ![]()
Gdy już posmakowałeś lotu, zawsze będziesz chodzić po ziemi z oczami utkwionymi w niebo, bo tam właśnie byłeś i tam zawsze będziesz pragnął powrócić. Chciałbym poznać człowieka, który wymyślił seks, żeby zobaczyć nad czym teraz pracuje ![]() Edytowane przez layla_lbn Czas edycji: 2010-04-18 o 07:44 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Raczkowanie
|
JA mam przy sobie zawsze tabletki antykoncepcyjne i w razie co aviomarin, nigdy nie miałam z tym problemu
![]()
![]() |
#11 |
Raczkowanie
|
nio dzieki za odpowiedz najbardziej mi oto chodzilo
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:23.