|
Notka |
|
Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Jak kolorek do włosków ciemny brąz??
Witam cieplutko
![]() Od dłuższego czasu borykam się z problemem dobrania odpowiedniego kolorku do moich włosów i właściwie każda wizyta w salonie kosmetycznym pozostawia nadal jakiś niedosyt..już zaczynam wierzyć że nie ma fryzjerów z powołania ![]() ![]() Ehh tu gdzie obecnie mieszkam tzn w Piasecznie p\\Warszawą nie znam żadnego sprawdzonego fryzjera, więc może Ty Grażynko doradzisz mi jaką farbkę kupić by uzyskać kolor jasnej szatynki, ewentualnie jaka farba (nazwa, kolorek) na ciemno brązowych wlosach będzie wyglądała nieźle???:pomocy: Wizazanki jeśli wy macie jakieś doświadczenie w dobrych farbkach do mojego kolorku włosów to piszcie... ![]() Dodam tylko że nie mam jak wybrać sie na poszukiwania dobrego zakładu fryzjerskiego bo mam małego synka, którego nie mam z kim niestety zostawić.. Pozdrawiam ![]() Aneta |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Re: Jak kolorek do włosków ciemny brąz??
Zawsze mi przykro kiedy nie moge doradzic, co do dobrania farb ze sklepowej półki.Niestety nie znam ich, wiem ze nie zawsze wychodza kolory jakie obiecyje producent.wiem tez ze jezeli na włosach jest juz farba i to ciemniejsza to nie da sie inna jej rozjasnic, bo farba nie usuwa farby,trzeba zrobic lekka dekoloryzacje, ale sama tego nie rob.Moze to czym farbowalas nie bylo farbą? i sie zmyje, a Wizazanki mają doswiadczenie w samofarbowaniu i coś Ci doradzą
![]()
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Re: Wizażanki pomóżcie!!!!!!!!!!!!!!!!!
![]() No tak, właściwie to nie mam złudzeń co do tego czy była to farba czy nie, bo niestety była...Widać już delikatne odrosty..Hmm, właśnie te farby ze sklepowych półek pozostawiają wiele do życzenia...Może rzeczywiście Wy kochane wizażanki macie jakieś pomysły????/ Pozdrawiam Aneta |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
ja uwielbiam farby Garniera, jak dla mnie są delikatne i kolory wychodzą dość autentycznie
![]()
![]() |
#5 |
Przyczajenie
|
Od lat farbuję włoski na brązowo
![]() -mój "zimowy" (ciemniejszy głęboki brąz bez rudawości, nic się nie spiera) to palette deluxe nr 800 -mój "letni" (jaśniejszy, czekoladowy, bardzo naturalny, ciepły) to viva color mocca nr 40 ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
tez mam ten sam problem, wczoraj spedzilam pol godz w drogerii przy polce z farbami
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:49.