|
Notka |
|
Medycyna estetyczna W tym miejscu znajdziesz pytania i odpowiedzi z zakresu medycyny estetycznej. Wejdź i zobacz jak możesz podnieść jakość swojego życia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
duże piersi :(
Witam Was serdecznie.
Jestem tu nowa, dzisiaj sie zalogowalam wiec jezeli cos nie jest gdzie trzeba (chodzi mi o watek) to prosze nie miejcie pretensji. Mam 16 lat i wg mnie problem z biustem, jest to miseczka E. Wiekszosc ludzi mowi, ze nie liczy sie rozmiar lecz wyglad. Ale z tym tez jest u mnie gorzej... nie mowie ze sa one jakie ze chetnie bym je odciela, bo juz wole miec jakie mam niz w ogole ![]() Moje pytania: Czy w moim wieku mozna zrobic cos jeszce zeby sie ujedrnily? Czy jezeli schudne lub bede robic cw na biust i sie zmniejsza bed wygladaly gorzej? Czy zyly na piersiach sa normalnie? To chyba najwazniejsze. ![]() Dziekuje za wszelkie odpowiedzi i rady. ![]() ![]()
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: duże piersi :(
Witaj
ja mam 22 lata i mam rozmiar D, ale ostatnio troche spadło mi kg o zauważyłam że biust też się zmniejszył i troche stracił na jędrności, ale jest to mało zauważalne bo chodzę 2 razy w tyg na basen...moze ty spróbuj popływać i wtedy ujędrnisz troche biust...wierz mi ja mam i rozstępy na piersiach bo bardzo szybko mi rosły ale mojemu facetowi to nic a nic nie przeszkadza... ![]() Pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Konto usunięte
|
dziewczyny nie ma czegos takeigo jak rozmiar C D czy E
jest zawsze obwod plus literka bo ja mam np 65E i całkiem mały biust 60C bedzie mialo calkiem inna miske niz 90C pw zainwestuj w dobry stanik |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
BAN stały
|
masz fotki jakies bo z twojego opisu wynika ze masz fajne cycuszki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |||
Raczkowanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 21:12 ---------- Poprzedni post napisano o 21:10 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 21:33 ---------- Poprzedni post napisano o 21:12 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Proponuję odwiedzić wątek o dobrze dobranych biustonoszach na modowym. Dobrze dobrany biustonosz potrafi zdziałać cuda. Aż się można zdziwić
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() serdecznie pozdrawiam Wszystkie Wizażystki ;** dobranoc, wpadnę jutro. ; ]
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Konto usunięte
|
koniecznie doczytaj i zaryzykuj, bo wygoda jest nieporownywalna, a i ksztalt sie zmienia
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#10 |
Raczkowanie
|
A tak poza tym zrób w przychodni badanie poziomu prolaktyny. Widoczne żyły mogą być spowodowane zaburzeniami hormonalnymi.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Raczkowanie
|
To prawda. Ale BARDZO widoczne żyły MOGĄ BYĆ skutkiem złej gospodarki hormonalnej organizmu - ja tak mam. I przed leczeniem miałam olbrzymie piersi. Teraz endokrynolog ustawił mi odpowiednie leczenie i są duże, ale nie tak bardzo duże i zwracające uwagę jak kiedyś.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Przyczajenie
|
Też zainwestowałam w dobry biustonosz i odwiedziłam sklep w którym Pani mi pomogła dobrać odpowiedni rozmiar. Zawsze miałam kompleks małego i niezbyt jędrnego biustu. Z rozmiaru 80B przerobiono mnie na 65F i mój biust mi za tą inwestycję podziękował lepszym wyglądem. To jest mega zmiana, która polecam każdej kobiecie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:37.