|
Notka |
|
Medycyna estetyczna W tym miejscu znajdziesz pytania i odpowiedzi z zakresu medycyny estetycznej. Wejdź i zobacz jak możesz podnieść jakość swojego życia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Bardzo proszę o pomoc w kwestii soczewek !
Otóż kupilam kolejna pare soczewek, po tym jak poprzednie mi sie przeterminowaly. Nie mialam zadnych problemów, az do tej pory , nowe , otworzylam i zalozylam najpierw na prawe oko potem na lewe, troche mnie uwierala prawa soczewka, ale czesto na poczatku tak bywalo , wystarczylo pomrugac pary razy i wszystko wracalo do normy. Tymczasem po dwoch godz musialam ja sciagnac bo nie moglam wytrzymac, klucie nie minelo . Myslam ,ze to moze byc problem oka, jednak kiedy zalozylam ja na lewe sytuacja sie powtorzyla . Obejrzałam soczewke dokladnie , nie ma zadnych uszkodzen . Bardzo chcialabym otrzymac konkretną porade, a nie spekulacje, licze na waszą pomoc! Zalezy mi na tym, zeby sprobowac zachowac ta soczewke - znalezc problem , gdyz zamawialam je przez internet (jak wszystkie poprzednie zresztą) wiec bedzie ciezko ze zwrotem, a zal mi wydawac pieniedzy na nowe. Pozdrawiam serdecznie.
---------- Dopisano o 18:05 ---------- Poprzedni post napisano o 16:28 ---------- Bardzo was prosze o szybką odpowiedz, nie moge ruszyc sie bez soczewek! Edytowane przez picus Czas edycji: 2010-04-14 o 15:32 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Przyczajenie
|
Dot.: Bardzo proszę o pomoc w kwestii soczewek !
dankeszyn : *
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
a może poprostu wywinęła ci sie na drugą stronę?
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Miałam kiedyś taką samą sytuacje, od razu po otwarciu i założeniu soczewki na oko było coś nie tak. Kupowałam soczewki u optyka więc poszłam tam i okulista zobaczył pod jakimś dużym powiększeniem że soczewka jest minimalnie uszkodzona (tak jakby rysa) więc była reklamowana i otrzymałam wkrótce nową
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:01.