coś nie tak z libido - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Seks

Notka

Seks Tutaj porozmawiasz o seksie. Masz pytania związane z życiem seksualnym lub szukasz porady? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, dodaj opinię.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2010-04-18, 11:00   #1
pleasechangemyname
Raczkowanie

coś nie tak z libido

Dziewczęta,liczę na pomoc,radę...cokolwiek co by mnie mogło uspokoić.
Problem polega na tym,że od jakiegoś niewielkiego czasu ( ok. 2 tyg.) mam problem z orgazmem. Do tej pory z moim TŻ(lat 26 lat,ja 21) bardzo dobrze dogadywałam się tak w łóżku jak i poza nim. Muszę przyznać, że od niedawna nasz związek nabrał tempa (chodzi mi o zaangażowanie,uczucia,emo cje...) i czuję się przy nim naprawdę komfortowo. Jednak ile razy zabieramy się do seksu coś się ze mną dzieje i wszystko ulatuje. Problem dokładniej zaczyna się gdy kończy się gra wstępna i przechodzimy do...czynu
Jestem naprawdę przygotowana do stosunku, ale z upływem czasu gdy jest już we mnie, moja ochota spada. Bo to albo za wolno(wtedy przyspiesza), albo za mocno....a to nie tak,a to nie siak...Już sama siebie słuchać nie mogę. Do tej pory nasz seks był nieziemski-serio,TŻ zawsze wiedział co ma zrobić żeby mnie zadowolić...Dlatego też czuję,że wina leży po mojej stronie bo do tej pory jego "techniki" były super zadowalające (TŻ obstaje że wina leży po obu stronach).
Czy możliwą przyczyną zaistniałej sytuacji może być fakt, że ostatnio dość często się kochaliśmy przez co jakby mi się to wszystko "przejadło"?
Nadal odczuwam przyjemność ze stosunku, ale tylko emocjonalną,psychiczną, niźli fizyczną(tj. tylko do pewnego momentu).Wiem,że może problem nie jest długoterminowy,ale czy nie lepiej rozwiązać go teraz nim urośnie bardziej ?

Wybaczcie,że się tak rozpisałam, a mój problem wyda Wam się zapewne błahy.
Po prostu mam dość bycia tą wredną dziewczyną co wciąż tylko mówi "mocniej,szybciej,boli,zw olnij,za bardzo,za mało" etc.
Muszę coś z tym zrobić!

Edytowane przez pleasechangemyname
Czas edycji: 2010-04-18 o 11:02
pleasechangemyname jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-04-18, 22:16   #2
agaafurm
Raczkowanie

Dot.: coś nie tak z libido

ja bym z miłą chęcia poznała w ogole sekret odczucia orgazmu, więc dołączam się do pytania
Stary 2010-04-18, 23:40   #3
E.J.
Zakorzenienie

GG do E.J.

Cytat:
Napisane przez pleasechangemyname Pokaż wiadomość
Dziewczęta,liczę na pomoc,radę...cokolwiek co by mnie mogło uspokoić.
Problem polega na tym,że od jakiegoś niewielkiego czasu ( ok. 2 tyg.) mam problem z orgazmem. Do tej pory z moim TŻ(lat 26 lat,ja 21) bardzo dobrze dogadywałam się tak w łóżku jak i poza nim. Muszę przyznać, że od niedawna nasz związek nabrał tempa (chodzi mi o zaangażowanie,uczucia,emo cje...) i czuję się przy nim naprawdę komfortowo. Jednak ile razy zabieramy się do seksu coś się ze mną dzieje i wszystko ulatuje. Problem dokładniej zaczyna się gdy kończy się gra wstępna i przechodzimy do...czynu
Jestem naprawdę przygotowana do stosunku, ale z upływem czasu gdy jest już we mnie, moja ochota spada. Bo to albo za wolno(wtedy przyspiesza), albo za mocno....a to nie tak,a to nie siak...Już sama siebie słuchać nie mogę. Do tej pory nasz seks był nieziemski-serio,TŻ zawsze wiedział co ma zrobić żeby mnie zadowolić...Dlatego też czuję,że wina leży po mojej stronie bo do tej pory jego "techniki" były super zadowalające (TŻ obstaje że wina leży po obu stronach).
Czy możliwą przyczyną zaistniałej sytuacji może być fakt, że ostatnio dość często się kochaliśmy przez co jakby mi się to wszystko "przejadło"?
Nadal odczuwam przyjemność ze stosunku, ale tylko emocjonalną,psychiczną, niźli fizyczną(tj. tylko do pewnego momentu).Wiem,że może problem nie jest długoterminowy,ale czy nie lepiej rozwiązać go teraz nim urośnie bardziej ?

Wybaczcie,że się tak rozpisałam, a mój problem wyda Wam się zapewne błahy.
Po prostu mam dość bycia tą wredną dziewczyną co wciąż tylko mówi "mocniej,szybciej,boli,zw olnij,za bardzo,za mało" etc.
Muszę coś z tym zrobić!
Może pozycja na jeźdźca? bo wówczas to Ty decydujesz o tempie i o pchnięciach....

E.J. jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-04-19, 07:32   #4
d0lcevita
Zakorzenienie

pozycja na jeźdźca własciwie wszystkie kiedy ty jesteś na górze....gdy siedzisz na nim, lezysz tyłem do niego ale na nim ...wtedy wszystko od Ciebie zalezy
d0lcevita jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-04-19, 07:52   #5
aguska01982
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez agaafurm Pokaż wiadomość
ja bym z miłą chęcia poznała w ogole sekret odczucia orgazmu, więc dołączam się do pytania
ja tez sie dolaczam!!czasami sobie mysle ze ten orgazm to nieistnieje!!!
aguska01982 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-04-19, 09:02   #6
E.J.
Zakorzenienie

GG do E.J.

Cytat:
Napisane przez aguska01982 Pokaż wiadomość
ja tez sie dolaczam!!czasami sobie mysle ze ten orgazm to nieistnieje!!!
Ale który? łechtaczkowy czy dopochwowy? Nie zawsze jest ten drugi, czasem ten pierwszy ''musi" wystarczyć

Stary 2010-04-19, 09:29   #7
agaafurm
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez E.J. Pokaż wiadomość
Ale który? łechtaczkowy czy dopochwowy? Nie zawsze jest ten drugi, czasem ten pierwszy ''musi" wystarczyć
u mnie nie występuje żaden

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-04-19, 10:51   #8
pleasechangemyname
Raczkowanie

Tak,zgadzam się z Wami-na jeźdzca jest najlepszą pozycją...problem w tym,że udawało mi się też "dojść" przy innych pozycjach, a teraz jakby ktoś kurek zakręcił

A Wam dziewczyny,współczuje cholernie z tym brakiem orgazmu
Stary 2010-04-19, 12:17   #9
E.J.
Zakorzenienie

GG do E.J.

Cytat:
Napisane przez agaafurm Pokaż wiadomość
u mnie nie występuje żaden
Hmmmm...może należysz niestety do tych kobiet co nie mają bo nie mogą jakoś mieć? Nie wiem dlaczego ale o tym słyszałam Przykro mi

Stary 2010-04-19, 12:38   #10
agaafurm
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez pleasechangemyname Pokaż wiadomość
Tak,zgadzam się z Wami-na jeźdzca jest najlepszą pozycją...problem w tym,że udawało mi się też "dojść" przy innych pozycjach, a teraz jakby ktoś kurek zakręcił

A Wam dziewczyny,współczuje cholernie z tym brakiem orgazmu
hm może to kwestia psychiczna? skoro poczułas się dobrze i swobodnie w związku, może ten układ partnerski sprawił, że zbytnio rozleniwiłas się w łózku?

a co do wspolczucia dziękuje, da się jakoś wytrzymać, jednak chciałabym kiedyś zapuścić się w krainę wielkiego O bo w sumie u mnie jest bardzo podobnie - czuje ze się zbliża,ale po prostu w jakimś kulminacyjnym momencie coś jest nie tak - wypada, za szybko, za wolno, jednak nie ta pozycja itp.
Stary 2010-04-19, 19:33   #11
erina22
Raczkowanie

dziewczyny ja znalazlam swój sposób na orgazm łechtaczkowy. W pozycji na jeźdźca pieszczę sobie sama łechtaczkę. Po chwili jest wielkie oOo a faceta to dodatkowo podkręca.
erina22 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-04-19, 19:47   #12
pleasechangemyname
Raczkowanie

agaafurm , może masz rację...może poczułam się zbyt bezpieczna...zero niepewności....
tylko jak to zmienić
Stary 2010-04-20, 11:57   #13
aguska01982
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez E.J. Pokaż wiadomość
u mnie tez nie
aguska01982 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-04-22, 08:32   #14
Biejatka
Rozeznanie

A ja bym na twoim miejscu troszkę się "przegłodziła" i nie myślała ciągle o tym, bo naprawdę się zablokujesz.
Pozycja na jeźdźca to dobry pomysł
Biejatka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Seks

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości