|
Notka |
|
Seks Tutaj porozmawiasz o seksie. Masz pytania związane z życiem seksualnym lub szukasz porady? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, dodaj opinię. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
coś nie tak z libido
Dziewczęta,liczę na pomoc,radę...cokolwiek co by mnie mogło uspokoić.
Problem polega na tym,że od jakiegoś niewielkiego czasu ( ok. 2 tyg.) mam problem z orgazmem. Do tej pory z moim TŻ(lat 26 lat,ja 21) bardzo dobrze dogadywałam się tak w łóżku jak i poza nim. Muszę przyznać, że od niedawna nasz związek nabrał tempa (chodzi mi o zaangażowanie,uczucia,emo cje...) i czuję się przy nim naprawdę komfortowo. Jednak ile razy zabieramy się do seksu coś się ze mną dzieje i wszystko ulatuje. Problem dokładniej zaczyna się gdy kończy się gra wstępna i przechodzimy do...czynu ![]() Jestem naprawdę przygotowana do stosunku, ale z upływem czasu gdy jest już we mnie, moja ochota spada. Bo to albo za wolno(wtedy przyspiesza), albo za mocno....a to nie tak,a to nie siak...Już sama siebie słuchać nie mogę. Do tej pory nasz seks był nieziemski-serio,TŻ zawsze wiedział co ma zrobić żeby mnie zadowolić...Dlatego też czuję,że wina leży po mojej stronie bo do tej pory jego "techniki" były super zadowalające (TŻ obstaje że wina leży po obu stronach). Czy możliwą przyczyną zaistniałej sytuacji może być fakt, że ostatnio dość często się kochaliśmy przez co jakby mi się to wszystko "przejadło"? Nadal odczuwam przyjemność ze stosunku, ale tylko emocjonalną,psychiczną, niźli fizyczną(tj. tylko do pewnego momentu).Wiem,że może problem nie jest długoterminowy,ale czy nie lepiej rozwiązać go teraz nim urośnie bardziej ![]() Wybaczcie,że się tak rozpisałam, a mój problem wyda Wam się zapewne błahy. Po prostu mam dość bycia tą wredną dziewczyną co wciąż tylko mówi "mocniej,szybciej,boli,zw olnij,za bardzo,za mało" etc. ![]() Muszę coś z tym zrobić! ![]() Edytowane przez pleasechangemyname Czas edycji: 2010-04-18 o 11:02 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: coś nie tak z libido
Cytat:
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
pozycja na jeźdźca
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Przyczajenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
Tak,zgadzam się z Wami-na jeźdzca jest najlepszą pozycją...problem w tym,że udawało mi się też "dojść" przy innych pozycjach, a teraz jakby ktoś kurek zakręcił
![]() A Wam dziewczyny,współczuje cholernie z tym brakiem orgazmu ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
Hmmmm...może należysz niestety do tych kobiet co nie mają bo nie mogą jakoś mieć?
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#10 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() a co do wspolczucia dziękuje, da się jakoś wytrzymać, jednak chciałabym kiedyś zapuścić się w krainę wielkiego O ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Raczkowanie
|
dziewczyny ja znalazlam swój sposób na orgazm łechtaczkowy. W pozycji na jeźdźca pieszczę sobie sama łechtaczkę. Po chwili jest wielkie oOo
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Przyczajenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Rozeznanie
|
A ja bym na twoim miejscu troszkę się "przegłodziła" i nie myślała ciągle o tym, bo naprawdę się zablokujesz.
Pozycja na jeźdźca to dobry pomysł |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:45.