|
Notka |
|
Pielęgnacja włosów W tym miejscu rozmawiamy o pielęgnacji włosów. Jeśli twoje włosy są suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawę sytuacji. Dołącz do nas. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Wlosyy ! Tragedia ! Pomocy
mam okropne włosy ! nie wiem juz co robić nie mozna nazwać tego ani falami ani lokami to jest cos strasznego wlosy wywijaja sie w każdą stronę! dodatkowo sa okropnie suche i zniszczone od prostownicy.. NAPRAWDE NEI WIEM CO ROBIĆ. wstydze ise wyjść z domu wydaje mi sie ze ludzie sie ze mnie śmieją.próbowałam duzo rzeczy najpierw podcięłam końcówki używalam waxa jedwabiu róznych innych masek nafty kosmetycznej jezuu nic mi nie pomoglo co mam robić.czy sa jakies witaminy? ile kosztuja i co może mi pomoc?prosze o rade moze sa tu jakies fryzjerki? a czy wiecie moze cos o zabiegach regeneracyjnych co one daja? pomoocy !
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Rozeznanie
|
Dot.: Wlosyy ! Tragedia ! Pomocy
ja też mam takie..trzeba je zaakceptować nic więcej ja też co czeszę to prawa inaczej się układa niż lewa...;/ a jeśli chodzi o suche to trzeba obcinać...używaj jak najrzadziej prostownicy albo w ogóle ją odstaw..
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Rozeznanie
|
haha, też takie mam. Codziennie prostownica i żyję
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Przyczajenie
|
wiecie cos o tych zabiegach regeneracyjnych? witaminy czy cos? wstydze sie z domu wyjsc do ludzi ;/
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Konto usunięte
|
Treść usunięta
Edytowane przez ef54e0a2a1d8c328bd9581b7d386552d742cc4ca Czas edycji: 2010-04-22 o 13:51 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Przyczajenie
|
nie kazdy ma takie wlosy dzikie widac po tym co napisalas ze nie masz takiego porblemu ;/ watpie zeby ktos mial takie wlosy i nie porstowal..
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zadomowienie
|
Zetnij na krotko. To najlepiej im zrobi.
A dziesiatki innych rad znajdziesz na tym forum w odpiwiednim dziale nie zasmiecajac forum. Wejdz na dzial fryzjerski i czytaj.
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jeśli potrafi się dobrać odpowiednią odżywkę do swoich włosów to nie jest strata pieniędzy -.-'' Po dobrej odżywce nawilżającej włosy ni mają prawa byc suche. Co do regeneracji włosów u fryzjera. Kiedyś byłam tym zaiteresowana i poszłam się dopytać. Okazało się, że to zwykła sauna dla włosów. Nakładają ci jakieś specyfiki na włosy i sio pod suszarkę[z tego co zrozumiałam] Moja koleżanka tez miała problemy z włosami, tzn siano i codziennie prostowanie. Włosy naturalne miała...coś w stylu falowanych. Kupiła serię szamponów i odżywek do włosów kręconych i teraz ma śliczne loki ![]() Edytowane przez uUuAsissuUu Czas edycji: 2010-04-24 o 12:35 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Przyczajenie
|
dzisiaj nie szuszylam w ogole wlosow mylam szamponem bambi ten z zolta kaczuszka dla dzieci
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:53.