|
|||||||
| Notka |
|
| Galeria makijażu - moje makijaże Galeria makijażu, to miejsce, gdzie możesz zaprezentować swój makijaż oraz wymienić się doświadczeniem i opinią. Pochwal się swoim makijażem. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Raczkowanie
|
Kolorowo
Witam Drogie Wizażanki
![]() Po raz kolejny próbuję swoich sił na MM. Mam nadzieję, że zrobiłam chociaż niewielkie postępy~~ Parę dni temu dostałam paletkę 120 i chciałam ją wypróbować. Wybaczcie, że nie nałożyłam żadnego podkładu, ale makijaż miałam na sobie dosłownie przez 15 minut i nie podejrzewałam, że odważę się wrzucić cokolwiek ma wizaż. Tak więc dodaje zdjęcia jedynie oczu, i czekam na rady Lista kosmetyków nie jest zbyt długa. Paletka 120 Beauties Factory (odcienie zieleni, niebieskiego, żółtego) Biała kredka do oczu, niestety nazwa już się starła->kupiona w Rossmannie[?] Tusz Golden Rose
Wszyscy blogują, bloguję i ja! Edytowane przez kalcia92 Czas edycji: 2010-04-17 o 16:18 |
|
|
|
|
#2 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Kolorowo
super
|
|
#4 |
|
Rozeznanie
|
Kolory i cieniowanie bardzo ładne, ale tak jak Ishikawa, uważam, że cienie nie powinny być nałożone aż tak wysoko.
![]() ![]()
|
|
#5 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i cienie są dużo za wysoko |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Raczkowanie
|
Dziękuję bardzo za wszystkie wypowiedzi
)Zgadzam się, że cień nie powinien być aż tak wysoko Obiecuję poprawę.Co do kreski- nie potrafię. Nawet jeśli na jednym oku jest okej, to na drugim- tragedia :P.
|
|
#7 |
|
Zakorzenienie
|
kolory piękne
|
|
|
|
|
#8 |
|
Zadomowienie
|
ŁAŁ! oczopląsu chwilowego dostalam
Cienowanie good, ale trochę za wysoko moim zdaniem. Pierwszy chyba zbyt ekstrawagancki, drugi już lepiej sie prezentuje. Myślę, że nie wyglądałabyś w nim korzystnie na codzień.
|
|
|
#9 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#10 | |
|
Raczkowanie
|
Dziękuję
![]() Cytat:
![]() Dziękuję
|
|
|
#11 |
|
Raczkowanie
|
Jaka limona ! <ślini się> kocham takie kolory
troszkę za wysoko cień nałożony moim zdaniem, ale rozumiem to, bo sama kiedy testuje nowe cienie bawię się w artystę plastyka, i najbardziej interesują mnie uzyskane kolory Drugi makijaż równie ładny kolorystycznie, trochę delikatniejszy, ale moim faworytem i tak jest limona ;D
|
|
|
#12 |
|
Wolę prosto!
|
kolory są przecudne
cieniowanie również mi się podoba, choć mam zastrzeżenie co do wysokości nałożenia cienia-nie jestem zwolennikiem nakładania cienia zwłaszcza ciemnego/kolorowego pod samą brew, ale to jest akurat kwestia upodobań
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Galeria makijażu - moje makijaże
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:18.

, az sie prosi o mocniejsze rzesy/sztuczne?

Oszczędzam na PERFUMY!!![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)