|
|||||||
| Notka |
|
| Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Przyczajenie
|
kolor wlosow....
Witam serdecznie
Poniewaz zbliza sie studniowka,coraz czesciej zaluje,ze scielam moje loczki...Chcialabym wykorzystac fakture wlosa(falo=loki ) i jednoczesnie jakos je odswierzyc.Moj naturalny kolor wlosow to ciemny,mysi blond. Dotychczas farbowalam wlosy na blond bezowy ale zastanawiam sie nad bielusienkimi,wystrzepion y,i wlosami.CO ROBIC?
|
|
|
|
|
#2 |
|
Zakorzenienie
|
Re: kolor wlosow....
Mam dla Ciebie fryzurke (perwsza z fotek) jast dla Ciebie stworzona!!nastepna też, ale ta wydaje mi sie wyjątkowa!!i bardzo modna!i wykorzystuje piekno Twoich włosów!!kolor blond- jak najbardziej!!
|
|
#3 |
|
Przyczajenie
|
Re: kolor wlosow....
dziekuje za fryzurke
jeszcze dzis przed wyjsciem stane przed lustrem izaczne kombinowac I chyba faktycznie-nie tylko lepiej czuje sie ale i(co tu duzo ukrywac) wygladam w jasniejszym blondzie; POZDRAWIAM SERDECZNIE!![]() Grażyna napisał(a): > Mam dla Ciebie fryzurke (perwsza z fotek) jast dla Ciebie stworzona!!nastepna też, ale ta wydaje mi sie wyjątkowa!!i bardzo modna!i wykorzystuje piekno Twoich włosów!!kolor blond- jak najbardziej!! Grażyna napisał(a): > Mam dla Ciebie fryzurke (perwsza z fotek) jast dla Ciebie stworzona!!nastepna też, ale ta wydaje mi sie wyjątkowa!!i bardzo modna!i wykorzystuje piekno Twoich włosów!!kolor blond- jak najbardziej!! Grażyna napisał(a): > Mam dla Ciebie fryzurke (perwsza z fotek) jast dla Ciebie stworzona!!nastepna też, ale ta wydaje mi sie wyjątkowa!!i bardzo modna!i wykorzystuje piekno Twoich włosów!!kolor blond- jak najbardziej!! |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów i fryzury
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:59.

Poniewaz zbliza sie studniowka,coraz czesciej zaluje,ze scielam moje loczki...Chcialabym wykorzystac fakture wlosa(falo=loki