![]() |
#1 |
Kici kici miau miau
|
Letnia wymianko-pląsanka :) Zapraszam
NIEAKTUALNE
Witam ![]() Tym razem będę poszukiwać głównie rzeczy ze swojej listy ![]() A szukam: NARS MAC różności Sisley brązowy tusz wysokopółkowy pielęgnacja LUSH Kolorowo: Guerlain L'or Radiance Concentrate With Pure Gold - baza ze złotem, tym razem bez zatyczki, ubytek ok. 20-30%, z wymiany z chrum Chanel Aqualumiere - błyszczyk, zuzycie minimalne, kolor Colibri Guerlain - brązowy khol, nie umiem sie nim malowac, wole kredki, mieni sie pieknie. Oddam za drobiazg bo data wskazuje na 2006 rok Chanel, paleta 4-ka 527 Plein Soleil - ubytek to ok. 4 maznięcia, za cos fajnego ( wystawilam na All) Givenchy, Prisme Again Impertinent Rose - z wymiany, zuzycie ok. 20% Givenchy podkład pryzmowy Elegant Beige - zuzycie ok. 30%, z wymiany Edytowane przez ranka Czas edycji: 2010-06-04 o 10:30 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Letnia wymianko-pląsanka :) Zapraszam
Shiseido,Sun Protection Liquid Foundation SP43, kolor 10 - ubytek ok. 10%, oddaje bo mnie zapchal
aleś mu reklamę zrobiła ![]()
Całkowite lekceważenie wszelkich zagrożeń sprawiało jakoś, że zagrożenia zniechęcały się, rezygnowały i znikały.Terry Pratchett Doświadczenie jest szkołą, w której lekcje drogo kosztują ![]() Fuksjowa Roma S. Pilewicz szuka nowego domu Tous Rosa karmel i pomarańcz też szukają nowego domu |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Kici kici miau miau
|
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=433160 lub stary wątek: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=429182
![]() |
![]() |
#5 |
BAN stały
|
Guerlain Motyle kulkowe - polowa opakowania, moze wiecej ( ok. 15 kulek oddalam), chetnie sie podziele ale byc moze oddam cale pudlo
Guerlain Imperiale kulkowe - 3/4 opakowania, chetnie sie podziele lub oddam caly Ja bardzo chętnie przygarnę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
Przekupka: 96 pkt / 100% pozyt.
|
hej hej kochana
![]() Chetnie przygarne kulki motyle ![]() Chciałas u mnie sypkie pryzmy soft white 1/3 opakowania ![]() ![]() Jak to widzisz kochana???? A moze sypkie pryzmy+ mini pryzmy za motylki i jakis drobiazg??? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Kici kici miau miau
|
doryto Terracota raczej poleci do kogos innego, uzgadniam szczegoly
![]() Yazoo podoba mi sie tusz Hypnose rypko pryzm jednak nie wezme.. mam juz duzo pudrow, musze sobie darowac. |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Ranka a białych kulek pasteli nie chcesz za motyle, czy masz? bo ja mam 2 pudełka. czego szukasz za motyle, może chciałabyś limit.paletkę Mac'a z mojego podpisu? zaczynam powoli ją doceniać, bo cienie są świetnej jakości. mam też perfectionista z małym ubytkiem 30 ml.
escadę ocean lounge 30 ml, kartonik. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Kici kici miau miau
|
Pearly White? mam
![]() ![]() za Perfectionista dziekuje bo silikony ![]() a moze masz jakis fajny krem -ja teraz nastawilam sie na poszukiwania Hydra Global bo slyszalam ze to niezly nawilzacz a u mnie kazdy krem nie nawilza tak jakbym chciala niestety. co do MAC - nie wiem bo z 2007 roku ale pomysle ![]() Edytowane przez ranka Czas edycji: 2010-05-27 o 09:21 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
cieni też nie chcesz? przecież one takie ładne w złotej kasetce. hydra global kosztuje 1000 zł, jakby nie było,ale nie polecam. wydaje mi się, że jak celujesz w tą półkę, to najlepsza jest la prairie, ale ich kremy potrafią porządnie uczulić, więc niezbędne próbki. ja jestem bardzo zadowolona z pielęgnacji clarinsa. mam clarinsa nowego hydra quench, ale jest taki dobry, że nie zdołam go oddać. mogłabym oddać krem pod oczy nowy clarinsa 20 ml za połowę motyli z pudełkiem. chyba że chciałabyś gold temptation (mam 70 proc. całego opakowania z pudełkiem). co do Mac'a to paletka jest jesień 2007, cienie mają trwałość 5 lat, więc jeszcze 2 lata. nie oddawałabym przeterminowanych. kolory nie do końca mi pasują, używam tylko dwóch złotego i brązowego. ten brąz opalizuje na zielony, mają super konsystencję, ale niestety rzadko ich używam. Edytowane przez Layla79 Czas edycji: 2010-05-27 o 09:27 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Kici kici miau miau
|
nie wime bo troche starszawe a znajac moje tempo uzywania to beda staly jeszcze ze 3 lata
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
spoko, nie namawiam.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Kici kici miau miau
|
a co chcesz? ( oprocz kulek, chyba ze malutka odsypke )
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Kici kici miau miau
|
hop
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
hej,
cos za imperiale (moze byc po 1 kolorku) i shiseido sun protection? pozdrawiam ![]()
![]() |
#17 |
Kici kici miau miau
|
Shiseido chciuala Marigold.. jesli chodzi o Imperiale zaraz spojrze
![]() juz wiem - chcialabym mala odsypke Winter Radiance ![]() Edytowane przez ranka Czas edycji: 2010-05-27 o 15:39 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
znajdziesz coś u mnie za:
Guerlain Motyle kulkowe - polowa opakowania, moze wiecej ( ok. 15 kulek oddalam), chetnie sie podziele ale byc moze oddam cale pudlo lub Guerlain Imperiale kulkowe - 3/4 opakowania, chetnie sie podziele lub oddam caly ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Kici kici miau miau
|
chcialabym tylko odlewki Diora ale nie maM atomizerkow
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
a powiedz jak duże Cię interesują?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Kici kici miau miau
|
nieduze
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
myślę nad nia cały czas.
teraz wpadły mi w oko twoje meteorki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
Może coś Cię skusi za flaszeczkę Aqua Allegoria Grosselina Guerlain .
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 |
Kici kici miau miau
|
nie znam twoich zapachow, AA Kiwi jednak znam i niestety nie moje klimaty..
chyba ze masz jeszcze jakies AA? Edytowane przez ranka Czas edycji: 2010-05-27 o 20:28 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie za kulki imperiales?
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=251095 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Kici kici miau miau
|
Becco niestety nic
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
hej, mam 5 kulek WRadiance, ale to staruszki i juz nie pachną. Ale za to pięknie blyszcza
![]() daj znac jakby cos sie zmienilo z podkladem shiseido, bo wymieniac 5 kulek tylko to sie nie oplaca. pozdrawiam ![]()
![]() |
#29 |
Kici kici miau miau
|
hop
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Kici kici miau miau
|
hop
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:42.