|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Wtajemniczenie
|
Dolce & Gabbana The One lub Lolita Lempicka - w zamian oddam Chanel ChanceNieaktualne, perfum to podróbka o czym nie wiedziałam, ale miłe Wizażanki mnie o tym poinformowały i wytłumaczył na czym polega różnica.
Za któryś z poniższych zapachów Dolce & Gabbana, The One EDP Lolita Lempicka, Lolita Lempicka EDP oddam Chanel, Chance Eau Fraiche EDT zostało 55-60% - zdjęcie perfumu poniżej (kod "8604") UWAGA: Dostałam informację od Wizażanki , że ten perfum jest podróbką. W takim wypadku nie wiem ile jest on wart..
Edytowane przez asix86 Czas edycji: 2010-04-20 o 13:30 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Dolce & Gabbana The One lub Lolita Lempicka - w zamian oddam Chanel Chance
ewentualnie zastanowię się nad przygarnięciem:
YSL, Cinema EDP
![]() |
#4 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Dolce & Gabbana The One lub Lolita Lempicka - w zamian oddam Chanel Chance
Wolałabym klasyczne, niebieskie jabłuszko, bo to ma być dla mojej Mamy i właśnie tamten zapach spodobał się jej. A żółtego nie widziałam w perfumerii.. czy to jest wersja limitowana?
![]() |
#6 | |
BAN stały
|
Cytat:
Perfumy, które oferujesz są podróbką. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Wtajemniczenie
|
Dlaczego tak uważasz? Moja Mama dostała je jakiś czas w prezencie od kogoś kto kupił je w sklepie..
Wyjaśnij proszę..
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 | |
BAN stały
|
Cytat:
Widocznie ten ktoś kłamał. 1. Krzywe szkło 2. Zbyt grube dno 3. Zły "grzbek" pod atomizerem. 4. Zły korek( powinien byc "oszroniony" 5. Zły kolor perfum- zbyt ciemny. 6. Zła rurka- zbyt wygięta. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
dodałam jeszcze zdjęcia do 1 postu, mogłabyś jeszcze zerknąć? Dno rzeczywiście grubsze (porównałam ze zdjęciami z allegro). To mnie zmartwiłaś ![]() Korek jest oszroniony, przynajmniej wg mnie, ale może mylę to z czymś innym?
Edytowane przez asix86 Czas edycji: 2010-04-20 o 11:37 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
BAN stały
|
Cytat:
Niestety to jest podróbka. Jezeli chodzi o korek to powienien byc bardziej oszroniony, białawy. Numer seryjny tez powinien byc "wypiaskowany" na tlniej sciance zaraz przy dnie. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Niestety nie udało mi się ująć go teraz aparatem.
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Wtajemniczenie
|
Ok, czyli masz pewność. Ja się nie znam więc napiszę te ostrzeżenie w 1 poście. A proszę powiedz mi ile jest ona warta.
Widzę że jesteś taką znawczynią, więc czy mogłabym Ci wysłać linka do perfumu z allegro i byś wyraziła swoją opinię czy jest to oryginał ![]()
![]() |
#14 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Wtajemniczenie
|
OOO dzięki! Na wątkek perfumowy raczej nie zaglądam i nie wiedziałam. Dzięki bardzo!!!
![]() |
#16 | |
BAN stały
|
Cytat:
dla mnie to ona jest nic nie warta ![]() niestety nie potrafie odpowiedziec na to pytanie |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:55.