![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Szafa Admirable :) xs, s, m
1. T-shirt Primark, stan dobry, rozmiar M
2. Pasiak, rozmiar S, stan bardzo dobry 3. Bluzeczka z koronką, ma wadę plamkę a raczej odbarwienie- ja nosiłam na bluzeczkę na ramiączkach i nie było widać, rozmiar S 4. Czerwona bluzeczka, River Island, rozmiar S, stan bardzo dobry 5. Pasiaczek, rozmiar S, stan bardzo dobry minus |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
6. Bluzeczka na imprezy, rozmiar uniwersalny
7. Pasiaczek Gap, rozmiar xs ale na S i M też będzie dobry, stan dobry- mogę dorzucić do większej wymianki ![]() 8. Kobaltowa bluzeczka, znacznie ładniej wygląda na kimś, stan bardzo dobry, rozmiar S 9. Bluzeczka na ramiączkach Orsey, rozmiar xs, stan bardzo dobry 10. Tunika Atmosphere, rozmiar 36, stan bardzo dobry, ma wadę jest krzywo uszyta z boku ale na osobie tego nie widać ![]() NIE MA Edytowane przez admirable Czas edycji: 2010-08-11 o 08:05 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
11. Pasiaczek Next, będzie dobry na S i M, stan bardzo dobry
12. Bluzeczka Top Shop, rozmiar S, lekko zmechacona, stan dobry 13. Bluzka Power Shoulders, ma malutką dziurkę ale jest ona nie widoczna, mam ją z wymianki ale jest za mała, rozmiar Xs/S 14. T-shirt Atmosphere, rozmiar 36, stan bardzo dobry 15. Bluzeczka na ramiączkach, stan bardzo dobry, rozmiar Xs/s/m Edytowane przez admirable Czas edycji: 2010-08-11 o 08:05 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
16. Bokserka New Look, rozmiar 36, stan bardzo dobry
17. Bluzeczka na ramiączkach Top Shop, rozmiar 36, stan bardzo dobry 18. T-shirt Zara, stan bardzo dobry, rozmiar S 19. Niebieska bombeczka, rozmiar S, stan bardzo dobry nie ma 20. Tuniczka New Yorker, romiar S, stan bardzo dobry (brakuje tylko jednej powłoczki z nita) nie ma Bokserka F&F (z nowej kolekcji), stan idealny, rozmiar to chyba 38 (nie pamiętam bo metkę wycięłam) nie ma Reserved 36, na 34 tez bedzie dobra, na niską osobę bedzie sie nadawać do legginsów, pod falbankami ma tak jakby puszczone oczko, taka juz kupilam, nie widac tego zupelnie podczas noszenia Edytowane przez admirable Czas edycji: 2010-08-11 o 08:05 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
21. Beżowe body, rozmiar XS/S, stan bardzo dobry nie ma
22. Bluzeczka na ramiączkach H&M, rozmiar 36, stan bardzo dobry nie ma 23. Bluzka z cekinami, rozmiar S/M, stan bardzo dobry 24.Bluzeczka w groszki, kolor miętowy, stan bardzo dobry, rozmiar S nie ma 25. Białą koszula, rozmiar Xs/S nie ma Edytowane przez admirable Czas edycji: 2010-08-11 o 08:05 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
26. Bluzka z falbankami u dołu w kolorze pudrowego różu, rozmiar S
27. Bluzeczka w serduszka, rozmiar S, Stan bardzo dobry nie ma 28. Fioletowa bluzeczka Troll, stan bardzo dobry nie ma 29. Biała bluzeczka z cekinami, rozmiar S, nowa bez metek 30. Beżowa bluzeczka na ramiączkach, rozmiar S/< nie ma Edytowane przez admirable Czas edycji: 2010-08-09 o 16:19 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
31. Biała koszula z Żabotem, jest prześliczna ale na mnie niestety za duża, rozmiar 38, stan bardzo dobry
32. Niebieska bokserka, rozmiar 38, stan dobry z plusikiem( lekkie zmechacenia) 33. Bluzeczka z Zipami, New Yorker, stan bardzo dobry, rozmiar S nei ma 34. Fioletowa bluzeczka, rozmiar S, stan bardzo dobry 35. Niebieska boksereczka, stan bardzo dobry, rozmiar S Edytowane przez admirable Czas edycji: 2010-08-11 o 08:06 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
t-shirt I love..., stan bardzo dobry
Bluzeczka w groszki, rozmiar S, stan bardzo dobry nie ma T-shirt z pudelkiem, Bershka, rozmiar S, stan bardzo dobry Czarna bluzeczka H&M, rozmiar S, stan bardzo dobry nie ma Tshirt, stan bardzo dobry, rozmiar S Edytowane przez admirable Czas edycji: 2010-08-11 o 08:06 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
41. Różowa bokserka, rozmiar S, stan bardzo dobry
42. Koszula H&M, rozmiar 36, stan bardzo dobry 43. Koszula Oasis, ma małą plamkę na żabocie nie ma 44. Tunika, stan bardzo dobry, rozmiar S 45. Bluzeczka Zara, rozmiar Xs, stan bardzo dobry 46. Bluzeczka e-sprit , rozmiar xs, na s też pasuje, stan bardzo dobry wymieniona Edytowane przez admirable Czas edycji: 2010-08-11 o 08:06 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
Spódniczka w kwiatuszki, rozmiar S, stan bardzo dobry nie ma
Spódniczka w kwiatuszki, H&M, rozmiar S, ma malutkie zaciągnięcie Biała spódniczka na lato, rozmiar S/m, stan bardzo dobry CZarna mini, rozmiar S nie ma Czarna spódnica ołówkowa, reserved, rozmiar S, stan bardzo dobry Spódniczka w groszki, rozmiar S, stan bardzo dobry nie ma Biała mini, Pimpke, rozmiar S Edytowane przez admirable Czas edycji: 2010-08-11 o 08:07 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
białe bolerko, atmosphere, 36, stan dobry nie ma
Długi kardigan Bershka, rozmiar S, stan bardzo dobry nie ma Pudrowo różowy kardigan, rozmiar 36/38, stan bardzo dobry' nie ma Czarny kardigan, rozmiar 36/38, stan bardzo dobry ecri sweterek H&M, rozmiar S, stan bardzo dobry Miętowy kardigan, pasuje na 36, brakuje kilku guzików i tylko dlatego go wymieniam bo jest śliczny, poza tym stan idealny Edytowane przez admirable Czas edycji: 2010-08-06 o 13:55 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
Biały sweterek Zara, rozmiar S, stan bardzo dobry z minusem
Różowy sweterek z kokardką, stan bardzo dobry, rozmiar M Czerwony Sweterek, rozmiar S, stan bardzo dobry Miętowy sweterek F&F, stan bardzo dobry, rozmiar S Czarny sweterek, rozmiar S/M, stan bardzo dobry Edytowane przez admirable Czas edycji: 2010-08-11 o 08:07 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
Spodnie Levis 27/30 572 Boot cut, nowe z metką, niestety na mnei za małe, dostałam w prezencie a Tż zgubił paragon i nie mogę zwrócić
Spodnie Bik Bok, rozmiar S, stan bardzo dobry nie ma Edytowane przez admirable Czas edycji: 2010-08-09 o 16:27 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
Sukienka, rozmiar S/M, ładnie wygląda z paskiem (bez paska), raz miałam na sobie, stan idealny nie ma
Tuniko/ sukienka Terranova rozmiar XS Tuba bershka, miałam raz na sobie, rozmiar M ale na S też pasuje Pomarańczowa sukienka, rozmiar M, Bershka ( ma małą plamkę) nie ma Różowa sukienka, rozmiar S/M, ma wadę, zaciągnięcie, rozprucie pod pachą, ale z racji tego gdzioe jest nie widać tego na kimś Dokłądka 28.06 Sukienka New Look, rozmiar z metki to 36 (nie jestem pewna, bo metki wycięłam, ale podaję wymiary) Wymiary: Szerokość u góry: 37 Szerokość w talii: 35 Długość mierzona z boku: 62 Sukienka ma z przodu, nad biustem wszytą gumeczką, dopasowuje się do ciała dzięki temu. Stan idealny, jedynie w środku jest potargana podszewka z jednej strony. DOKŁADKA Sukienka MOTIVI, rozmiar 36, nowa bez metek Edytowane przez admirable Czas edycji: 2010-08-11 o 08:07 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
Sukieneczka perłowa, była bardzo droga, rozmiar S, stan bardzo dobry
Czerwona sukieneczka, rozmiar S, stan bardzo dobry Złota sukienka, rozmiar S, stan bardzo dobry Fioletowa sukienka, Orsey, stan bardzo dobry Dokładka 28.06 Liliowa sukienka Zara XS (rozmiar się dopasowuje, bo są gumeczki z tyłu, ja noszę S i pasuje). Zapinana z boku na zamek. Stan widoczny na zdjęciach. Kolor najlepiej widać chyba na zdjęciu na mnie. Wymiary (bez rozciągania): szerokość na górze - 35 cm talia - 31 cm długość - 69 cm Najchętniej za inną sukienkę. Edytowane przez admirable Czas edycji: 2010-06-28 o 13:27 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
Platformy Bershka, rozmiar 37, długość wkłądki 24 cm
Cieliste szpilki z kokardkami peep toe nowe rozmiar 37 jednak ja noszę 38 i są dobre długość wkłądki wewnętrznej: 24,5 wysokość obcasa: 8 Koturny ze ćwiekami, raz ubrane, jeden ćwiek odpadł ale jest to zupełnie nie widoczne podczas noszenia, poza tym stan idealny rozmiar 38 Platformy Reserved rozm 39 ale jest to 38, wkładka w środku trochę brudna ale jak jest na nodze to nie widać tego i z przodu troszeczkę obdarte Edytowane przez admirable Czas edycji: 2010-08-06 o 13:55 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
Kurteczka w kratkę, stan bardzo dobry, rozmiar S
Futrzak, stan bardzo dobry, rozmiar chyba uniwersalny Dokładka 06.07 Rurki Denim Co rozm 36 ale jest to 34, są prześliczne, kolor nie jest jednolity, zamowilam na all ale niestety są za małe, oddam tylko za coś super! Wymiary: Pas: 34cm Długość całkowita: 96cm Długość mierzona od kroku: 73cm dół nogawki: 13-14 cm Stan (przód): 20,5cm NIE MA Edytowane przez admirable Czas edycji: 2010-08-09 o 16:30 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
Nowy szal H&M
o rozmiary pytać ale to 75 A-B |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
Depilator Braun Silk-épil SoftPerfection (raz wypróbowany, jednak to nie dla mnie, oddam jedynie za cos super)
w komplecie depilator, dwie nasadki (masująca i ułatwiająca łapanie włosków), zasilacz, pędzelek do czyszczenia oraz woreczek) leci do Dominiczkaaaa93 Torebka XXL, japan style ![]() Edytowane przez admirable Czas edycji: 2010-08-16 o 12:06 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
Bluzeczka Reserved, rozmiar 36 ma malutkiwe zaciągnięcie tylko za coś super nie ma
sweterek zara rozmiar 36 nie ma sweterek vero moda rozmiar 36 nie ma spódniczka reserved 36 nie ma sukeinka top shop ![]() Edytowane przez admirable Czas edycji: 2010-08-09 o 16:31 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
dokładka
1. Kurteczka jeansowa xs/s 2. Czarna bluzka Papaya S/M raz miałam na sobie, kruczoczarna w stanie idealnym 3. Torebka kuferek, ma dodatkowo dopinany długi pasek wymieniona 4. Torebka Stradivarius wymieniona 5. Nowa ramoneska amisu, kolor pudrowy róż, rozmiar 36 6. Sukienka floral ginatricot M, krój tulipana, za coś super nie ma Edytowane przez admirable Czas edycji: 2010-08-06 o 13:56 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
Koszula rozm S, ale na M też będzie dobra, nowa ale bez papierowej metki nie ma
Pasek na talię New Yorker, nowy, bez metki (kupiony rowniez bez metki) Edytowane przez admirable Czas edycji: 2010-08-09 o 16:31 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zadomowienie
|
Coś u mnie za którąś z tych rzeczy:
14. T-shirt Atmosphere, rozmiar 36, stan bardzo dobry 33. Bluzeczka z Zipami, New Yorker, stan bardzo dobry, rozmiar S Długi kardigan Bershka, rozmiar S, stan bardzo dobry ![]()
![]() |
#28 |
Zadomowienie
|
hej,coś u mnie za bluzkę - https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...6&d=1277387611
odp u mnie ![]()
![]() |
#29 |
Wtajemniczenie
|
Hej, czy byłabyś nadal zainteresowana platformami z mojego wątku? zajrzyj do mojego ubranniowego i nowego kosmetycznego. U Ciebie podoba mi się biały i czarny kardigan i tunika new yorker.
![]() |
#30 |
Zadomowienie
Przekupka: -1 pkt / 33% pozyt.
|
coś u mnie za:
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...6&d=1277387296 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...9&d=1277387786 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...1&d=1277387786 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...4&d=1277388102
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:39.