|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Zadomowienie
|
Bajer.pl Co za dno!
Właśnie natrafiłam na stronę bajer.pl ,gdzie faceci oceniają dziewczyny.
Te chamskie, prostackie komentarze po prostu mnie poraziły! Do tego co chwilę jakieś niewybredne komentarze i znaczki <sex>. Nawet prześliczne dziewczyny są objechane z góry do dołu. Dziwię się, że pozwalają sobie na takie epitety i że wogóle zamieściły tu swoje zdjęcia. Próbka komentarzy: "matko boska ale paszety OMG akurat jadłem kolacje omal sie nie porzygałem niech mi ktoś odpowie co to MASAKRA,WIOCHA,LEBERY JESTEŚCIE JEZELI WOGÓLE JESTESCIE KOBIETAMI DAJE JEDEN BO NIE MA W WAS NIC Z KOBIET nawet gdyb ktoras z was byla max nawalona to i tak bym zadnej nie tknal bleeeeeee za cycki i tylko za nie 10 nawet jestes fajna ale czemu masz tak długa spódniczke.Dotego powinnaś bardziej wypiąć pupke w samych stringach.Miałabys wówcza 10 tak tylko 7 klocka robi ? Do garów liz jaja i czego morde cieszysz ty końska s p i e r d o l i n o. dobra do lizania i innych numerkuw A teraz zdejmij bluzeczkę i poliż sterczące ssutki, a wujek zaleje Ci słodką buziulkę ciepłym mleczkiem" Kto to pisał? Gdybym tylko takiego dorwała to...
|
|
|
|
|
#2 |
|
Zadomowienie
|
Faktycznie dno... a mnie przerażają takie komentarze, bo nigdy nie wiem, czy czasem jakiś mój znajomy nie "wyładowuje nerwów", "zabawia się" (czy co to w ogóle jest) w taki sposób... No i przykro mi, bo nie daj Boże, żeby jakaś dziewczyna na takiego trafiła... Ehhh... to nie ludzie nawet...
|
|
|
|
|
#3 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Bajer.pl Co za dno!
To jest właśnie minus Internetu. Ale osoby zamieszczające tam swoje zdjęcia też nie są niewinne. Nie wiem w ogóle czemu ma służyć taki serwis oceniający?
|
|
|
|
|
#4 |
|
Zakorzenienie
|
Juz kiedyś na Wizazu pojawiła sie podobna sprawa dotycząca takiego portalu- z tego co wiem, jego twórców spotkały jakieś nieprzyjemności ze strony organizacji kobiecej.
Edit: Nie, to sie pod to nie kwalifikuje :/ - tutaj zdjęcia umieszczane sa dobrowolnie, a tam były robione z ukrycia. Poziom komentarzy grubo poniżej zera
|
|
#5 |
|
Zakorzenienie
|
Weszłam na te stronkę i wydaje mi się, że te dziewczyny same tam umieszczają swoje zdjęcia w celu skomentowania - ich sprawa, widocznie to im sprawia przyjemność. Kulturalność komentarzy pominę milczeniem. Co innego stronka, która tu kiedyś była wspomniana- lowcy.pl bodajże - ta strona była wyjątkowo chamska, ponieważ zdjęcia dziewczyn były robione z ukrycia i zamieszczone bez ich zgody, jak podejrzewam.
|
|
|
|
|
#6 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
z drugiej strony w dzisiejszych czasach każdy może niepostrzeżenie zrobić nam fotkę na ulicy z tel. komórk. i wkleić dla żartu w jakimś serwisie dla prostaków.... A ja polecam jeszcze ten wątek: http://www.wizaz.pl/forum/showthread...t=www.lowcy.pl |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Zadomowienie
|
Mam cicha nadzieje ze ta stronka lowcy.pl juz nie istnieje? Nie rozumiem jaki ktos ma cel w sprowadzaniu innych do zera? Chcialabym zobaczyc tych wszystkich "idealow chodzacych", moze wtedy tez bym sie posmiala...
Co do tej stronki - mysle ze skoro same daja tam fotki to wiedza co robia... Kultura tam widocznie nie jest wymagana. Tylko potem jak z kims rozmawiam - zastanawiam sie czy to nie jeden z tych "teksciarzy"?
|
|
|
|
|
#8 |
|
Zadomowienie
|
Spójrzcie na TOP30 tego całego bajeru. Oczywiście na pierwszych miejscach dziewczyny z biustem na wierzchu, ładnie mówiąc. Ale z drugiej strony, jeśli one tak naprawdę wyglądają, to no cóż, tylko pozazdrościć...
|
|
|
#9 |
|
Zakorzenienie
|
Przecież te dziewczyny same wklejają tam swoje fotki. Widocznie czekają tylko na takie komentarze.
|
|
#10 | ||
|
Rozeznanie
|
Heh też mam ten portal za denny ;] Wystarczy pokazać tam kawałek dupy..cycka i już masz 10 pkt pfff ot i cała filozofia heh
Uważam,że takie 'rozbierane' fotki wstawiają tam dziewczyny za***iście nie dowartościowane..i sie podbydowują tymi komentarzami 'niewybrednymi'. Każda szanująca siebie dziewczyna niewstawi na ogólnodostępną stronke jakichś swoich fotek półnagich..ja tak uważam.Ciało nie na sprzedać..jednak niektóre panny o tym niewiedzą ;]
Nikt mnie nie poznał i nie zna mnie za dobrzE Nie ważne co osiągnę,co stworzę,co zrobiĘ Dla ślepych głupców pozostanę taka samA Nigdy przed nikim głowy nie złożĘ Nigdy przed nikim nie padnę na twarZ Tutaj..czy w piekle..do końca z honoreM Taka już jestem..i to właśnie jA
|
||
|
|
|
|
#11 |
|
Wtajemniczenie
|
Brak mi słów. Nie wiem tylko czy te wszystkie dziewczyny wiedza że ich zdjęcia są na tej stronie
|
|
|
|
|
#12 |
|
Zadomowienie
|
dla mnie to jest żałosne, nie rozumiem po co ten panny te swoje fotki tam wysyłają i patrzą biernie jak jacyś zakompleksieni faceci rzucają takimi kometarzami, jestem chyba za bardzo bojowo nastawiona do takich sytuacji bo dla mnie jak ktos mi prosto w twarz nie powie co o mnie myśli jest dla mnie dnem. Ci faceci to dno bo pewnie nie mieli by odwagi nawet spojrzeć na te dziewczyny a co dopiero odezwac się...
|
|
|
|
|
#13 |
|
Rozeznanie
|
Komentarze zamieszczone przez Madzie007 odebrały mi na moment mowe. Jeśli dziewczyny decydują się same wysyłać tam zdjęcia to ok. Ale pomyślcie, że nie zawsze są tam zamieszczane za ich zgodą, nawet jeśli są dość śmiałe.. Takie zdjęcia może np. zamieścić ex chcący się w jakiś sposób zemścić na dziewczynie. Poza tym jest wiele zdjęć niepozowanych, z imprez i dziewczyny mogą nawet nie wiedzieć, że ich fotki latają po necie i są w taki sposób oceniane.
|
|
|
|
|
#14 |
|
Zakorzenienie
|
specjalnie weszlam przed chwilka na ta strone bajera i az mnie zamurowalo. sa tam zdjecia naprawde ladnych dziewczyn (naturalnych), ale niektore to nie mam pojecia, po co tam wysylaja fotki. jak jedna fotke zobaczylam to naprawde zal mi sie zrobilo tej dziewczyny (tak sie ponizyc - ani to ciala nie miala ladnego, ani koloru skory, a z buzia to nie wiem, bo miala zaslonieta). no jakis samokrytycyzm jest potrzebny. zal mi sie jej zrobilo, naprawde...
|
|
|
|
|
#15 |
|
Zadomowienie
|
Tak, Ci faceci to dno, ale dziewczyny posyłające swoje zdjęcia z cyckami na wierzchu również, no bo po co to robią??
|
|
|
|
|
#16 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#17 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#18 |
|
Zadomowienie
|
Są tam nawet normalne fotki... ale nie rozumiem, czemu dziewczyny je zamieszczają pozwalając na tak upokarzające komentarze pod swoim adresem. Dno.
|
|
|
|
|
#19 |
|
Wtajemniczenie
|
Nie no strona poprostu "super " :|
Pogratulowac madrosci glupim nastolatkom ( chodzi mi o dziewczyny bo o tych palantach nawet nie bede sie wypowiadac ,bo szkoda klawiatury )
|
|
|
|
|
#20 |
|
Zadomowienie
|
Widac,mezczyzni na poziomie.Podobnie jak neitka zastanawiam sie ilu z moich znajomych pokazuje sie z takiej strony .
Czesto podobne komentarze sa nawet na tak porzdnej stronie jak onet,przy zdjeciach aktorek i piosenkarek. |
|
|
|
|
#21 |
|
Zadomowienie
|
Fakt, poziom komentarzy jeszcze niższy niż dno totalne, ale przecież te dziewczyny same zamieszczają tam zdjcia. Myślę że takie strony (jak każde inne też) mają trafiać do określonego typu ludzi. Tam akurat są prości faceci i dziewczyny które chcą się "wystawiać" i zgadzają na komentowanie. Nie ppchwalam, ale nie widzę powodu żeby robić z tego problem i w ogóle zwracać na to uwagę.
|
|
#22 |
|
Zakorzenienie
|
Hmm....
Strony nie można oceniać pod względem "ale dno", chociażby dlatego, że dziewczyny same zamieszczają tam zdjęcia. Może to nie strona jest tutaj mało interesująca czy też mało inteligentna, ale osoby, które zamieszczają tam swoje zdjęcia. Co do komentarzy- wyjątkowo okropne. No, ale jak jest powiedzenie : "agresja budzi agresję" czy też "swój do swojego ciągnie" tak też "głupota przyciąga ludzi tępych"... Na tej stronie jak dla mnie nie ma ludzi normalnych... Wręcz przeciwnie.
Jak kocha, to jest naiwna, a jak nie kocha, to jest zimna. Jeśli jest sama, to znaczy, że nikt jej nie chciał, a jeśli jest z kimś, to znaczy, że cwana. A gdy dostaje furii to jej się tylko tak zdaje... |
|
|
|
|
#23 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() PS. Nie na temat - Sophie86 - świetny avatar |
|
|
|
|
|
#24 |
|
Raczkowanie
|
Przejrzałam trochę tego i zgadzam się z wizażanakmi: chłopacy którzy piszą te komentarze to idiocia ale dziewczyny które umieszczają tam zdjęcia też nei są wiele warte. mają przeciaz świadomość ze ktoś to będze komentował i wiedzą jaki bądzie poziom tych komentarzy. ogólnie żałosna strona...
|
|
|
|
|
#25 |
|
Przyczajenie
|
Rzeczywiscie, wiekszosc dziewczyn z tej stronki same wysylaja fotki, zeby sie polansowac. Dla mnie to zenujace. Jednak na wlasnej skorze przekonalam sie, ze czasem wysylane sa tam foty bez zgody zainteresownych; moje zostaly skopiowane z grona. Na szczescie sa to normalne zdjecia, co nie zmienia jednak faktu, ze delikatnie mowiac nie zycze sobie ich obecnosci na tej stronie. Co gorsza ktos podszywa sie tak pode mnie, odpowiada w moim imieniu na komentarze itd....
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:27.

Uważam,że takie 'rozbierane' fotki wstawiają tam dziewczyny za***iście nie dowartościowane..i sie podbydowują tymi komentarzami 'niewybrednymi'. Każda szanująca siebie dziewczyna niewstawi na ogólnodostępną stronke jakichś swoich fotek półnagich..ja tak uważam.Ciało nie na sprzedać..jednak niektóre panny o tym niewiedzą ;]

)