|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Zamienię Incanto Shine 95ml ze 100ml
Zamienię Ferragamo Incanto Shine http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produk...-Shine-EDT.htm
95-98 ml ze 100ml testera. posiadam także kartonowe pudełko. Kupione trzy tygodnie temu, użyte kilka razy (nie więcej niż 10) Wymienię na inne perfumy. Mogą być mniejsze coco mademoiselle, miss dior cherrie, chanel no19, alien TM, angel itp. ale czekam na różne propozycje. Zapraszam ---------- Dopisano o 16:53 ---------- Poprzedni post napisano o 16:52 ---------- Aha, dodam iz kupiłam je w autoryzowanej perfumerii i chyba nawet posiadam rachunek, jeszcze spojrzę i ew. dodam zdjęcie. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Dot.: Zamienię Incanto Shine 95ml ze 100ml
Aha, przepraszam, nie doczytałam. Zaraz pousuwam resztę, jak tylko się odnajdę w funkcjonowaniu na tej stronce, bo jestem tu bądz co bądz nowa a mój komputer to taki rzęch, że chodzi jak mu się podoba
![]() ---------- Dopisano o 18:34 ---------- Poprzedni post napisano o 18:19 ---------- No własnie się zastanawiam ciągle. W sumie chcę ale nie chcę też zbankrutować na kosztach wysyłki. Poza tym jak tak bym podliczyła to za wszystko co Ci w oko wpadło to by mi się po prostu nie opłacało ![]() Jakoś tak po świętach się znów psiknęłam Incanto i znów mi się strasznie spodobał, ale teraz znów jakoś jak dla mnie za świeży, za energiczny i wesoły ![]() ![]() Może tak: Ja proponuję: Incanto Shine 95-98 ml ze 100 ml (mam też jescze oryginalne opakowania od niego, łącznie chyba z pudełkiem od firmy kurierskiej i rachunkiem) książkę "Księżniczka" Pilipiuka i ksiązkę Stephena Kinga "Marzenia i koszmary" ona jest bardzo gruba, jest tam 28 opowiadań Sa to w sumie nowe ksiązki, raz przeczytane, Stephena nawet nie przeczytałam całego, w idealnym stanie. No może jescze jakiś drobiazg bym dorzuciła, ale coś co mało waży, bo naprawdę za dużo by mi wyszło za wysyłkę. Aha, dwie próbki jescze bez problemu : Halloween (połowa takiej większej próbeczki) i Un Jardin Sur le nil Hermes (3/4 większej próbeczki) ---------- Dopisano o 18:36 ---------- Poprzedni post napisano o 18:34 ---------- Aha, "Mamuśki gotowe na wszyystko" też dorzucę ![]() Tez nówka, kupiona w Empiku, ale nie przeczytałam całej nawet, bo nie o taką książkę w sumie mi chodziło ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Zapakować ![]() ---------- Dopisano o 18:20 ---------- Poprzedni post napisano o 18:19 ---------- I te próbki Halloween i jakaś Hermes. ---------- Dopisano o 19:11 ---------- Poprzedni post napisano o 18:20 ---------- A jeśli byś chciała hurtowo to załatwić to proponuję tak: To co wyżej plus: biżuteria (kolczyki 3 pary, na srebrnych biglach), korale do kompletu z jedną parą kolczyków, piękny krzyżyk na łańczuszku, bransoletki, naszyjniczek. Do tego kosmetyki: Color AppealHolographic Loreal, Johnsons holiday skin, 3/4 opak. tusz luminelle YR, nie wiem ile tam jest,ale raczej mniej niż połowa, tusz Masterpiece brązowy I książka: "Mamuski gotowe na wszytsko" Za Escadę i Lanvin Romour (czy jak to się pisze ![]() Edytowane przez szokama Czas edycji: 2010-04-17 o 18:33 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
książek już nie fotografuję, wcześniej wrzucałam zdjęcia, więc widziałaś, są bardzo zadbane. A zdjęcie z kosmetykami nie chce mi się wkleić
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
tzn tak
kosmetykow ani bizu nie potrzebuje kosm mam az nadt0 a bizuterie robie sama musze jeszcze sie zastanowic bo jedna wizazanka dodala zapach porzadany przezemnie dopiero worcilam po 3ch dniach na wizaz wiec muse poodp wszystkim
![]() |
#9 |
Raczkowanie
|
Ok, mam nadzieję ze escada jednak przyjedzie do mnie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:09.