|
Notka |
|
Targowisko: ciuchlandia Targowisko: ciuchlandia. Tutaj wymieniamy się ubraniami, dodatkami, obuwiem, paskami, torebkami itp. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Ubrania Angielskie, oraz Orsay i inne 36/38
NIEAKTUALNE
Witam wszystkich! Po generalnych porządkach w szafie stwierdziłam, że część ubrań mi się już nie przyda. Bardzo chętnie wymienię je na inne, które mi się spodobają. Wszystkie ubrania, które w tym wątku oferuję, starannie opiszę i tego samego żądam od drugiej strony ![]() ![]() SzUKAM PRZEDE WSZYSTKIM: -Tunik w rozmiarze S (36) -Fluid Revlon lub Max Factor kolor naturalny -perfumy -srebrne bransoletki i pierścionki -Charms 1. Katana angielskiej firmy Bay. Rozmiar 38, ale proszę sprawdzić wymiary:
4.Nowa (bez metek)zimowa kurtka firmy House w kolorze brudnego różu, wykończenia bordowe. Idealna na późną jesien oraz zimę. Fason dopasowany, podkreślający kobiecą sylwetkę. Stójka od wewnątrz wykonczona polarem, a dół rękawków od spodu sweterkowymi ściągaczami, dzięki czemu nie dostaje się przez rękawy zimno. Kurtka jest świetna- ekstra jakość. Wymiary:
Sweterek wkładany przez głowę firmy Tally Weil.Sweterek ma głęboki dekolt oraz rozszerzane rękawy. Wykonany jest z 100% bawełny- nie mechaci się. Mało używany, wogole niezmechacony, nie nosi śladów użytkowania. Rozmiar 38. Polecam! JEst ekstra! Dł. całkowita 55 cm, szerokość pod pachami 40 cm x2.6.Czarny sweterek Anda. Dopasowany krój, materiał nie mechacący się. Odpowiedni na osoby noszące rozm. xs oraz s. Używany, lecz stan oceniam na bdb. Edytowane przez Lynn Czas edycji: 2010-09-22 o 21:23 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Ubrania Angielskie, oraz Orsay i inne 36/38
Spodnie:
1.świetne jeansy firmy Oasis. Kupione w Anglii, ubrane raz, ale niestety za małe na mnie. Stan idealny- nie mają śladów noszenia. Rozmiar z metki 27. Wymiary: dł. 108 cm, dł. wew. nogawki 82cm, pas 69 cm, biodra 86cm. Zawierają elastan. Polecam te spodnie, gdyż super lezą! 3.eleganckie spodnie na kant firmy Atmosphere. Wykonane są w 100% z poliestru, dzięki czemu nie mną się. Są świetnej jakości! Nogawki proste. Rozmiar 36, ale prosze sprawdzić wymiary: * Pas 35 x 2 * dł. 101 cm Idealne dla osoby mającej 170 cm wzrostu. Używane, w stanie idealnym. Edytowane przez Lynn Czas edycji: 2010-04-21 o 16:02 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
8.Bluzka w stylu orientalnym angielskiej firmy Evita. Rozm. 10, co odpowiada 38. Rozciągliwa. Ma głęboki, seksowny dekolt, obszyty czarną lamówką. Posiada troki do wiązania z przodu lub z tyłu bluzki. Super się prezentuje z czarnymi spodniami lub spódnicą. Uzywana, stan idealny 9.koszulka Atmosphere w rozmiarze S. Koszulka jest w stanie bdb. Wymiary: dł. 56 cm szer. pod biustem (rozciąga sie): 30 cm x2 Szer. na dole : 50 x2 Edytowane przez Lynn Czas edycji: 2010-04-21 o 16:02 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
uknia skladająca się ze spódnicy i gorsetu. Spódnica rozszes
zana ku dołowi, fason wyszczuplający. Rozm. 38. Stan bdb-. Wymiary: dł. 102 cm, szer. w pasie 34 cm x 2 ( wysoki pas), szer. w biodrach: 48 cm x 2. Gorset w rozm. 36. Wyszywane srebrne wzory, wiązany tasiemką na szyji. Posiada uszsztywnienia. Wiązanie z tyłu. Stan bdb. Komplet był ubrany raz na wesele. Kupiony za 300 zł w firmie Marriot Collection, zajmującą sie sprzedażą sukien wieczorowych. Gorset można wykorzystać na różne okazje- świetnie prezentuje się takze ze spodniami. Polecam! Zdjęcia nie oddają wyglądu sukienki. spódniczka w stylu lat 60 angielskiej firmy Atmosphere. Spódniczka była używana przeze mnie. Jest wykonana z dużej ilości materiału , dzięki czemu przy każdym ruchu ciała pięknie wiruje. Stan oceniam na db, gdyż ma defekt- kilkucentymetrowe zaciągniecie,którego za bardzo nie widać, ze względu na fałdy i które wystarczy zaszyć. Stąd bardzo okazyjna cena. Nie znajdziesz takiej w sklepie! Wymiary:
Wymiary:
Nowa, bez metek torebka firmy Orsay. Malutka, posiada zapinana na suwak komore na telefon. Torebeczka zapinana jest na suwak oraz na klapke z magnesem. Kolor rozowy(amarant). Stan idealny!Dł. 23 cm, wysokość 5,5 cm |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie za Nowa, bez metek torebka firmy Orsay. Malutka, posiada zapinana na suwak komore na telefon. Torebeczka zapinana jest na suwak oraz na klapke z magnesem. Kolor rozowy(amarant). Stan idealny!Dł. 23 cm, wysokość 5,5 cm ??
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za spódnicę?
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?p=9380225 https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=152425
![]() |
#11 |
Rozeznanie
|
spódniczka w stylu lat 60 angielskiej firmy Atmosphere. Spódniczka była używana przeze mnie. Jest wykonana z dużej ilości materiału , dzięki czemu przy każdym ruchu ciała pięknie wiruje. Stan oceniam na db, gdyż ma defekt- kilkucentymetrowe zaciągniecie,którego za bardzo nie widać, ze względu na fałdy i które wystarczy zaszyć. Stąd bardzo okazyjna cena. Nie znajdziesz takiej w sklepie!
Wymiary:
blagam znajdz cos u mnie odp u mnie <prosi> ! moge szukac poza watkiem
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
moze cos u mnie za spodnice?
![]() |
#13 |
Zadomowienie
|
coś za spódnicę Atmosphere?
NOWY WĄTEK https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post15283777 STARY WĄTEK https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=372927 KOSMETYKI https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=351277 BIŻUTERIA https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=351262 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
Witaj
![]() 4.Nowa (bez metek)zimowa kurtka firmy House w kolorze brudnego różu Zapraszam do obu wątków ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
Witaj
![]() ![]() Edytowane przez tompola Czas edycji: 2009-11-04 o 09:00 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
Cieszę się
![]() ![]() The Body Shop Oceanus z niewielkim ubytkiem za kurtkę Hause. Edytowane przez tompola Czas edycji: 2009-11-05 o 08:03 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
6.Czarny sweterek Anda
cos u mnie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
odpowiada mi taka wymiana
nie wiem czy na foto wszystko widac wyraznie, ale jest to pakiet startowy tak tak zawierajacy karte sim (w tym nr PIN, PUK, instrukcja itp) na 20 min do wykorzystania, trzeba go aktywowac do konca 2010 roku sweterek jest w bdb stanie tzn nie ma zadnych przebarwien dziurek itp? Edytowane przez Aardat Lilth Czas edycji: 2009-12-09 o 18:24 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
chyba nie do konca rozumiem pytanie.... to jest nowy starter, który, gdy go uruchomisz, bedzie mial 20 min brutto na koncie do wykorzystania, przynajmniej ja to tak rozumiem, na opakowamiu jest napisane:
pakiet startowy tak tak zawierajacy karte sim oraz 20 min brutto do wykorzystania |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:57.