|
|
#1 |
|
BAN stały
|
Nowe dwie śliczne sukienki wyjściowe,sexy i elegancka oraz bluze futerkową 'japan sty
NIEAKTUALNE,pogubiłam się ciut
![]() zapraszam do nowego wątku http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=421021 Edytowane przez HotterThanFire Czas edycji: 2010-04-09 o 00:07 |
|
|
|
|
#2 |
|
BAN stały
|
Dot.: Nowe dwie śliczne sukienki wyjściowe,sexy i elegancka oraz bluze futerkową 'jap
3.bluza w stylu japan
Bluza jest z fishbone new yorkera, nietrafiony prezent. Nie noszona choć pozbawiona metki i tych bardzo długich metek bocznych(uciełam zaraz po tym jak dostałam bo myślałam ze bede nosic) jednak do niczego mi nie pasuje co mam. Bardzo mieciutka,super leży. Edytowane przez HotterThanFire Czas edycji: 2010-04-03 o 00:44 |
|
|
|
|
#3 |
|
BAN stały
|
Dot.: Nowe dwie śliczne sukienki wyjściowe,sexy i elegancka oraz bluze futerkową 'jap
Mam do wymiany także odtwarzacz Iriver B20 4gb całkowicie NOWY,na gwarancji
Już nie ma ![]() wymienie za telefon komórkowy z pełna klawiatura,najlepiej nowy bądź uzywany ale nie zniszczony opis tego odtwarzacza można znaleźć przez google bądź na stronce http://pclab.pl/art37043.html , wartość irivera 680 zł. ---------- Dopisano o 20:27 ---------- Poprzedni post napisano o 20:27 ---------- posiadam go w kolorku czarnym
Edytowane przez HotterThanFire Czas edycji: 2010-03-10 o 23:38 Powód: czeski błąd;) |
|
|
|
|
#4 |
|
Zakorzenienie
|
cos u mnie za:
Mam do wymiany także odtwarzacz Iriver B20 4gb całkowicie NOWY,na gwarancji ? mam telefon w watku ---------- Dopisano o 20:55 ---------- Poprzedni post napisano o 20:51 ---------- no wiem, ja mam w watku sony ericssona, ktory Ci chce zaproponowac za ten odtwarzacz ![]() chyba sie nie dogadalysmy
|
|
#5 |
|
Zakorzenienie
|
prosze, wklejam Ci zdjęcia telefonu- tył i przód, mam nadzieję, ze coś tam zobaczysz
![]() W rzeczywistości nie ma tylu rys, światło tak odbija. jest naprawde w stanie ok.
|
|
#6 |
|
Zakorzenienie
|
hey mam tunikę nową w paski, mi się u Ciebie podoba:
http://www.wizaz.pl/forum/attachment...7&d=1267902906 |
|
|
|
|
#7 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
mam 2 tel w watku ciuszkowym inetersuje mnie Iriver B20 4gb całkowicie NOWY
|
|
#8 |
|
Wtajemniczenie
|
Podoba mi się ta sukienka http://www.wizaz.pl/forum/attachment...2&d=1267902629. Mogłabyś podać mi jej wymiarki?
|
|
#10 |
|
Wtajemniczenie
|
Przykro mi ale będzie odrobinę za duża. Jak będziesz miała dokładkę to pisz
![]() ---------- Dopisano o 19:59 ---------- Poprzedni post napisano o 18:20 ---------- No niestety. Nie masz innej sukienki? Albo takiej samej troche mniejszej hihi?
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#12 |
|
Zakorzenienie
|
jestem zainteresowana. bateria mi trzymala ok 3 dni ale nie jestem pewna bo nie uzywalam go od kilka miesiecy. ale zawsze mozna ja wymienic , nie jest droga.sim locka raczej nie ma, a nawet napewno.
|
|
#13 |
|
Wtajemniczenie
|
Szczerze mówiąc tamta bardziej mi się podoba, ale ta też w sumie całkiem fajna. Własnie przypomniałam sobie że niedługo ma być ślub mojego brata ciotecznego więc przydałaby się i taka. Mogłabyś podać wymiarki? Masz może fotke w niej?
|
|
#14 |
|
Wtajemniczenie
|
chyba cos Ci sie pomylilo
nic nie pisalam do Ciebie apropo telefonu
|
|
#15 |
|
BAN stały
|
DOKŁADKA
![]() głośniki do telefony SE dokładnie takie: http://www.sonyericsson.com/cws/prod...10?cc=pl&lc=pl Całkowicie NOWE,nawet nie rozpakowane z pudełka ---------- Dopisano o 00:25 ---------- Poprzedni post napisano o 00:21 ---------- zapraszam
|
|
|
|
|
#17 |
|
Zadomowienie
|
Cóż z obecnych rzeczy aktualnie nic mnie nie interesuje.. masz może coś poza wątkiem? Może coś z mojej Wish.? Ewentualnie cos innego
A woda ma bodajże 50ml, ale dla pewności sprawdzę ;d Jakby się nie zgadzało to później napiszę
|
|
|
|
|
#18 |
|
Zakorzenienie
|
z ciuszkow nic dla siebie nie znalazlam ;/
---------- Dopisano o 17:27 ---------- Poprzedni post napisano o 16:28 ---------- gdybym miala SE to pewnie bym sie skusila odtwarzacz mi sie podoba wrecz kocham go juz ;D ale rozumiem ze tej wymiance nie podlega? ;>
|
|
|
#20 |
|
BAN stały
|
nie ma, lecą do Angela447
![]() DOKŁADKA ![]() praktycznie NOWE super sexy szpilki a'la sandałki na lato z bólem serca - buciki są BOSKIE,kupiłam w kwietniu rok temu,kosztowały 100 zł. Nosze 39, buciki mają rozmiar 38 i w sklepie były mi prawie idealne a nie było 39 więc się skusiłam;p jednak nie pomyślałam że latem puchną też nogi więc w praktyce niestety są za małe. Buciki miałam na sobie 3 razy-raz w domu żeby rozchodzić(nic nie dało) i dwa razy na imprezach. Stan IDEALNY,jedynie fleczki ciut sie starły(ach polskie chodniki plus chodzenie w za małych) ale to wystarczy je wymienić u szewca koszt ok 10 zł a buciki poza fleczkami są jak z półki sklepowej.Uwielbiam je dlatego wymienie za coś co naprawdę wpadnie mi w oko najchętniej za jakieś męskie perfumy bo zbliża się okazja żeby dać coś mojemu Tż i najchętniej były by to perfumy a zostałam bez pracy więc chętnie się na jakieś wymienie za coś z mojego wątku(poza odtwarzaczem,jego oddam tylko za tel )pozdrawiam ---------- Dopisano o 22:27 ---------- Poprzedni post napisano o 22:27 ---------- aaa zapomniałam zdjęć XD już dodaje
Edytowane przez HotterThanFire Czas edycji: 2010-04-06 o 19:23 |
|
|
|
|
#23 |
|
BAN stały
|
mam także do wymiany NOKIE 6020 stan techniczny IDEALNY, bateria trzyma ok 5 dni,wszystko działa bez zarzutów-100% sprawna
stan wizualny- idealny wyświetlacz bez rys,tylna odudowa idealna bez jednej rysy,natomiast góra przedniej jest porysana(real foto dla zainteresowanych) niemniej jednak koszt nowej przedniej obudowy do tego telefonu wynosi na allegro ok 6 zł,specjalnie sprawdzałam kolor srebrny
|
|
|
|
|
#24 |
|
Zakorzenienie
|
no właśnie nic za bardzo nie widzę bo masz jedynie 4 rzeczy wrzucone... ale masz może coś z mojej wish???
---------- Dopisano o 23:18 ---------- Poprzedni post napisano o 23:17 ---------- a link do wish mam w pierwszym poście mojego wątku
|
|
#26 |
|
Zakorzenienie
|
Przepraszam- nie zauważyłam odtwarzacza alni głośniczków. Zapytam męża czy by chciał taki odtwarzacz za zapach i dam znać. Ja się zupełnie na tym nie znam.
|
|
#29 |
|
Zakorzenienie
|
male ;/ ja mam 40
hmm.. czego ja moge szukac ![]() a masz cos z ciuszkow w rozmiarze L/M? albo gorset - moje nr 1 - w rozmiarze 75 C albo torbe czarna workowata z duzo iloscia kieszeni? ;>
|
|
|
#30 |
|
BAN stały
|
ymm niestety nic z Twojej wish nie mam
---------- Dopisano o 22:18 ---------- Poprzedni post napisano o 21:50 ---------- zapraszam
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: ciuchlandia
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:22.

3/3/6-22/7/8
plus chodzenie w za małych) ale to wystarczy je wymienić u szewca koszt ok 10 zł a buciki poza fleczkami są jak z półki sklepowej.