|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Foto album
Mam małe zapytanko. Szukam w necie i nic nie potrafię znaleźć. Chciałabym swoim rodzicom wykonać album ślubny i dołączyć do niego teksty odpowiadające zdjęciom. Czyli ubiór "młodych", w kościele jak są. Przywitanie na sali, oczepiny itd. W necie jest mnóstwo wierszyków z życzeniami itd, ale nie umiem powyższego znaleźć, a aż tak twórcza nie jestem, żeby wymyślić coś sama
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: Foto albym
Rozumiem, że szukasz wierszyków...
Napisz coś prozą, albo dokładniej o czym mają być te wierszyki, to ci spróbuję poprzerabiać je na rymowanki. Może ktoś mi tez pomoże... ![]()
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
Dziękuję za zainteresowanie. W albumie będą zdjęcia od momentu ubierania się mojej mamy w suknię ślubną, aż po oczepiny. Potrzebuję krótkich tekstów do tych zdjęć. Jako komentarz. Te miłosne sobie gdzieś powstawiam luzem. Mogą być rymowane, ale ja nawet prozą nie potrafię nic sensownego wymyślić.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Przyczajenie
|
Wymienię Ci mniej więcej jakie zdjęcia będą.
Ubiór panny młodej kościół przywitanie chlebem i solą pierwszy taniec pierwszy toast zdjęcie ze świadkami zdjęcie z dziećmi z rodzicami przy zabawach oczepiny itp. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Przyczajenie
|
Dot.: Foto album
Jaki jest przeciętny koszt wykonania?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Przyczajenie
|
Wszystko zależy od wykonania, ilości zdjęć w albumie. Rozróżnienia czy to album ręcznie wyklejany, czy fotoksiążka. Trzeba się konkretnie dowiadywać.
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
Witam.tutaj są cytaty slubne itp. :http://www.netwesele.pl/cytaty/index.php?a=1&x=
A tu coś co może Ci pomoże.http://decorisus.pl/index.php?p=text...id=5&cat_id=11 Pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:21.