|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
kosmetyki Essence, w tym LE Moonlight, paseczki Sun Club, pure skin, rozświetlacz AOH
wątek nieaktualny !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!
Witajcie Wizażanki! Zasady obowiązujące w tym wątku:
Poszukuję, tylko konkretnych kosmetyków, nie chcę chomikować niepotrzebnych kosmetyków- bo mam ich za duuużo. Oto moja wish-lista: 1. płyn do demakijażu dwufazowy, 2. kosmetyki z serii avon planet spa (tylko z tej serii, innych kosmetyków avon nie szukam!!) 3. bluzka sportowa Nike, Adidas, Reebok tylko usztywnianą w biuście. 4. peeling gruboziarnisty do ciała, peeling myjący do ciała, 5. peeling gruboziarnisty do twarzy (najchętniej ziaja-pro, ale nie odlewki). Najchętniej wymienię cały zestaw, nie wymieniam pojedynczych sztuk, im więcej tym lepiej. Paseczki z serii Sun Club dla blondynek- tylko testowane. Bibułki matujące z zieloną herbatą z serii pure skin- zostało około 40 z 50. Termoaktywny peeling do stóp z serii Show Your Feet- zużycie na zdjęciu. Kredka Long Lasting czarna- tylko testowana, świetne recenzje na KWC http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produk...ka-do-oczu.htm Essence All Over Highlither- puder rozświetlający- użyty kilka razy, niedostępny w sprzedaży, świetne recenzje na KWC http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produk...wietlajacy.htm Błękitny cień essence z limitówki Down on the beach użyty kilkakrotne. Fioletowy cień essence z limitówki Down on the beach użyty kilkakrotne. ESSENCE Cień do oczu z limitówki moonlight- sparkling dawn- delikatny róż, użyty dwa razy. ESSENCE lakier do paznokci z limitówki Moonlight- kolor into the night. Tylko przetestowany. ESSENCE Trio Glitter set z limitówki moonlight. Korektor essence- korektor w pędzelku stay natural 01 soft beige zużycie- kupiony pół roku temu- mógła trochę wyschnąć, dlatego dodam jako graits. Edytowane przez dziubaczek Czas edycji: 2010-04-29 o 15:13 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Ekspert GotowaniaNaGazie
Przekupka: 39 pkt / 100% pozyt.
|
Dot.: kosmetyki Essence, w tym LE Moonlight, paseczki Sun Club, pure skin, rozświetla
Coś za
Essence All Over Highlither- puder rozświetlający- użyty kilka razy, niedostępny w sprzedaży, świetne recenzje na KWC http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produk...wietlajacy.htm ESSENCE Cień do oczu z najnowszej limitówki moonlight- sparkling dawn- delikatny róż, użyty dwa razy. ESSENCE lakier do paznokci z najnowszej limitówki Moonlight- kolor into the night. Tylko przetestowany. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Zadomowienie
|
Dot.: kosmetyki Essence, w tym LE Moonlight, paseczki Sun Club, pure skin, rozświetla
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Paseczki z serii Sun Club dla blondynek- tylko testowane.
Bibułki matujące z zieloną herbatą z serii pure skin- zostało około 40 z 50. może znajdziesz coś u mnie? Edit: przepraszam, nie zauważyłam, że nie wymieniasz pojedynczo. to może coś za całość?
![]() |
#6 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zadomowienie
|
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zadomowienie
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zadomowienie
|
![]() ---------- Dopisano o 20:58 ---------- Poprzedni post napisano o 19:19 ---------- ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zadomowienie
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zadomowienie
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Zadomowienie
Przekupka: 15 pkt / 100% pozyt.
|
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=408014
paseczki sun club ps.jestem tezchetna na wieksza zamian.... z twojej wish mam maseczka z palnet spa biala herbata avonu odzywcza uzyta moze 3 razy.... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zadomowienie
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zadomowienie
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
cos u mnie?
![]() ![]()
![]() |
#17 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
hmmm oprocz aoh i pasiaka podoba mi sie jeszcze kredka LL, fioletowy cien,jedwab z mazidel i olej z kocanki
![]() Co do rzeczy u mnie, zapomnialam wykreslic NTBT, ktory juz poleciał ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#19 |
Zadomowienie
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#20 |
Zadomowienie
|
![]() ---------- Dopisano o 15:28 ---------- Poprzedni post napisano o 13:54 ---------- ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
Dziubaczku przepraszam, ze dopiero teraz, ale zupelnie nie zauwazylam ze odpisalas
![]() wiec ja jestem chetna po doglebnym przemysleniu na: -Pasiaka -AOH -kredka LL -jedwab z Mazideł -olej z kocanki Moge w zamian oddac -płatki z AHA-okolo polowy -NTBT-okolo polowy -Oil Bar -EGM Fine&Line -Demeter Creme Brulee i odlewke oleju gratis- nie chce go wymieniac bo ma dziwna konsystencje i mogla bys sie bardzo rozczarowac, wiec poprostu dostaniesz w gratisie ![]()
![]() |
#23 |
JESTEM ONA
|
Witaj Dziubaczku
![]() Znajdziesz może cos za : Paseczki z serii Sun Club dla blondynek. Kredka Long Lasting czarna Essence All Over Highlither Korektor essence https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=422187- link do wątku ![]()
![]() |
#24 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() niestety nic Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:15.