|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Wtajemniczenie
|
![]() Rowenta Lissima suszarko-prostownica za perfumy
Witajcie ponownie
![]() Z miłą chęcią wymienię suszarko - prostownicę Rowenta Lissima CV9020 (wersja Elite Model Look). Suszarkę dostałam w prezencie jakieś dwa lata temu ,ale korzystałam z niej na prawdę baaardzo sporadycznie. (http://www.maxaudio.pl/sklep/artykul/id/9365 - to jest link do podobnej suszarki o tych samych parametrach) Wiem,że zdobycie jej teraz jest praktycznie niemożliwe - więc traktuję ją jak rarytasik ![]() Suszarkę wystawiłam na allegro, ale Allegrowiczka, która wygrała licytację prosiła mnie mailowo o wycofanie z aukcji. Maila odczytałam po zakończeniu licytacji, więc niestety zostałam na lodzie (Pani oświadczyła, że skoro mnie poinformowała a ja jej nie wycofałam, nie zapłaci za towar).. no ale nie ważne, suszarka jest do wzięcia na wizażu ![]() ![]() Przeszukałam internet wzdłuż i wszerz - cena suszarki to mniej więcej 150-200 zł - więc chciałabym się wymienić za rzecz w podobnym przedziale cenowym Szukam: PERFUMMMM.... ![]() Najchętniej JPG Classique (edp i edt) Alien można kusić również czymś innym ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Rowenta Lissima suszarko-prostownica za perfumy
hop!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:06.