|
Notka |
|
W krzywym zwierciadle odchudzania Jest do jedyne forum, na którym zamieszczamy wszystkie diety, które promują odchudzanie poprzez drastyczne ograniczenie kaloryczności, tzw. "diety głodówkowe", które nie mają nic wspólnego ze zdrowym odżywianiem.
|
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
proszę, pomóżcie! magisterka...
Witam
![]() Mam do Was ogromną prośbę, ale o tym za chwilę. Zacznę od tego, że sama przez parę lat zmagałam się z anoreksją. Przez chwilę było naprawdę nieciekawie, teraz staram się obchodzić z jedzeniem (prawie?) normalnie. Poznałam, jak to wygląda- i stąd pomysł na pisanie pracy magisterskiej na temat anoreksji u młodych kobiet. Przejdę do sedna: będę BARDZO wdzięczna, jeśli ktokolwiek z Was mógłby mi pomóc w badaniach (chodzi o wypełnienie kwestionariusza, zajmie to najwyżej 15 minut). Jeśli jesteś szukaną przeze mnie osobą lub znasz taką, proszę, skontaktuj się ze mną. Mój adres mailowy: monikamaria.p@gmail.com Prośbę kieruję zwłaszcza do dziewczyn z Warszawy-mogę podjechać gdzie trzeba z kwestionariuszem. Jeśli będziesz potrzebowała jakiejś porady (np. w kwestii ośrodków), to przy okazji też chętnie podzielę się tym, co wiem (a tak na marginesie: to forum to prawdziwa skarbnica wiedzy ![]() Pozdrawiam, Monika PS: Zajmuję się też fotografią (monikamaria.pl), więc mogłabym odwdzięczyć się zrobieniem kilku zdjęć za free ![]() ---------- Dopisano o 20:14 ---------- Poprzedni post napisano o 20:09 ---------- Chyba powinnam jeszcze dodać, że już raz umieściłam podobne "ogłoszenie" (bardzo dziękuję dziewczynom, które mi pomogły). Zamieszczam jeszcze raz, bo nadal brakuje mi sporej ilości wypełnionych ankiet, żeby z badań można było wysnuwać jakieś wnioski... Jeszcze raz pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:09.