|
Notka |
|
Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Urwanie głowy z fotografem.
Jeszcze sporo czasu do dnia mojego ślubu, ale postanowiłam już teraz wybrać fotografa. Ceny są przerażające i mam wrażenie, że jest to jakaś zmowa (albo jakaś mafia), że żadają takich kwot. Od oglądania ofert w internecie można dostać zawrotu głowy. Zastanawiam się czy w ogóle warto zamawiać profesjonalistę. Co wy sądzicie, czym się kierujecie? Chciałabym, żeby zdjęcia były naturalne, nie chce szucznych póz i udawanych uśmiechów. Może ktoś z was kogoś poleci (okolice leszna)>? W necie wyszperałam 2 oferty po przystępnej cenie,
http://www.emilkarpinski.pl/ i http://www.bogus-art.pl/ Co o nich sądzicie? Moze ktoś już był klientem i może mi udzielić wskazówek? Pomóżcie ![]() Edytowane przez Madziochaa Czas edycji: 2010-04-17 o 21:11 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Urwanie głowy z fotografem.
mnie osobiście podoba się bardziej galeria 1 fotografa, ale to tylko moje skromne zdanie
![]() My najprawdopodobniej będziemy mieć studenta fotografii ![]()
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
A ile bierze i za sesje, jesli mozna wiedziec?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Gdyby było tylko tych dwóch fotografów wybrałabym pierwszego.
Zobacz czy podoba ci się www.pikwadrat.pl
![]() |
#5 | |
Zakorzenienie
|
Jeśli liczysz na naturalne zdjęcia, to tylko profesjonalista. Taka osoba musi potrafić "zniknąć" w tłumie, żebys mogła się czuć swobodnie a to trudna sztuka
![]() ![]() Z tych 2 co podałaś to jeśli nie miałabym wyjścia to wybrałabym 1, ale to w ostateczności. @ stanowczo odpada. Część zdjęć jest nieostra, mam wrażenie że fotograf nie miał pomysłu, cykał bo cykał, ale ja jestem bardzo krytyczna pod tym względem ![]() ---------- Dopisano o 00:05 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:55 ---------- Cytat:
![]()
![]() Zapraszam na mojego BLOGA KOSMETYCZNEGO http://carlacosmetics.blogspot.com/ 22.08.2015 - Nasza Jagodzianka ![]() Wspólnie zamawiamy buty ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=778031 Edytowane przez bianeczkaa Czas edycji: 2010-04-18 o 23:02 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
nie tylko profesjonalista może robić świetne zdjęcia. Szukając fotografa kontaktowałam się i z profesjonalistami i amatorami. Cena i jakość różna i o ile profesjonaliści bardzo mnie rozczarowali o tyle amatorzy pozytywnie zaskoczyli. Trzeba szukać, szukać, szukać. Najlepiej jest, gdy można umówić się z fotografem aby pokazał swoje portfolio, pogadać z nim.
Ja miałam właśnie Pi Kwadrat, jestem bardzo zadowolona z ich usług. I choć zastanawiałam się przez chwilę z prawdziwego fotoreportera, z wieloma nagrodami... to widząc zdjęcia kuzynki - zrezygnowałam. Czegoś mi tam brakowało. Do zdjęć też podchodzę bardzo krytycznie ![]()
![]() |
#7 |
Zadomowienie
|
to ja Ci polecam pana Jacka z fotojacek.pl Pan jest z Lodzi i dojezdza do miejsca slubu/wesela. Ceny za jakosc zdjec ma bardzo dobre(my placilismy ok 1500zl z dojazdem i albumem slubnym) ale slub byl w piatek wiec musialabys napisac. Zdjecia sa bardzo dobrze doswietlone(pan ma zestaw lamp rozstawionych zarowno w kosciele jak i w sali weselnej). Wazne, ze pan zostaje az do konca oczepin(nie liczy sobie za godzine). Polecam bo mamy naprawde sliczne zdjecia
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zadomowienie
|
sprzet sprzetem ale nicpo nim jezeli ktos nie potrafi go dobrze uzywac
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Po za tym dodawanie bluru, świadczy źle o fotografie. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
Madziocha, też mam wesele/ślub w okolicach Leszna i tez przeżywałam takie rozterki jak Ty. Jeśli zdjęcia w portfolio są świetne (a nam tez zależy na naturalnych) to niestety wiąże się to z ceną. Pomyśl o jakimś fotografie z Wrocławia czy też Poznania. Można wyszukać ludzi, którzy za niewielką kwotę zrobią bardzo dobre zdjęcia, głównie w zamian za opinię (rozkręcanie interesu). Jeśli nadal nie znalazłaś, daj znać, mogę coś polecić. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:49.