|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Raczkowanie
|
Fotoksiążki ślubne
Witam,
Chciałem Was zapytać o wasze zdanie na temat fotoksiążki jako formy pamiątki lub prezentu na ślub. Czy miałyście kiedykolwiek doświadczenia z takim gadżetem? Jak tak, to czy warto zainwestować w taki prezent? Będę wdzięczny za opinie
|
|
|
|
|
#2 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Fotoksiążki ślubne
jako forma pamiątki jak najbardziej
sami po ślubie będziemy zastanawiać się nad taką książką, bo bardzo nam się taki pomysł podoba |
|
|
|
|
#3 |
|
Raczkowanie
|
My na pewno też po ślubie zrobimy sobie fotoksiążkę
![]() wg mnie to super pomysł |
|
|
|
|
#4 |
|
Zakorzenienie
|
Ja będę miała fotoksięgę i bardzo mi się ten pomysł podoba.
nikt mi nie będzie marudził 'daj mi to zdjęcie, albo tamto" . Nie da się wyjąć i koniec
|
|
#5 |
|
Wtajemniczenie
|
Jako prezent albo dodatek do albumu tak, ale zamiast tradycyjnego albumu ślubnego z wklejanymi zdjęciami na pewno bym się nie zdecydowała. Jednak album ma swój urok, a do fotoksiążki nie jestem aż tak bardzo przekonana - ma w sobie coś takiego jakiegoś sztucznego. No i cena moim zdaniem jest zbyt duża w stosunku do normalnych zdjęć. Dla mnie byłoby to zbędne wydanie pieniędzy, aczkolwiek gdybym dostała ją w prezencie, to na pewno bym się ucieszyła
Edytowane przez rinco Czas edycji: 2010-04-07 o 15:02 |
|
|
|
|
#6 |
|
Raczkowanie
|
Hehe dzięki za opinię. W zasadzie zastanawiałem się czy fotoksiążka może faktycznie w przyszłości wyprzeć tradycyjne albumy. Moda ślubna w tych czasach bardzo szybko ewoluuje, to samo tyczy się fotografii ślubnej - bo liczy się oryginalność.
|
|
|
|
|
#7 |
|
Zakorzenienie
|
fotoksiążka to już chyba standard, jeśli chodzi o usługę fotografii ślubnej, sam Pan powinien wiedzieć najlepiej. Czas biegnie do przodu tak szybko... myślę, że za kilka lat będzie jakaś inna ciekawa alternatywa dla fotoksiążki.
|
|
|
|
|
#8 |
|
Zakorzenienie
|
Foto książka to fajny pomysł, mi jednak bardzie podobają się albumy. Przede wszystkim piękne są te ozdabiane ręcznie, jak ktoś nie ma czasu i zdolności może zamówić taki album u jednej z wielu scrapperek
![]() Ja sama będę robiła taki album i pasującą do niego księgę gości. COŚ PIĘKNEGO! |
|
|
|
|
#9 |
|
Raczkowanie
|
Fakt, ozdabiane albumy są piękne.
|
|
|
|
|
#10 |
|
Zakorzenienie
|
wolę album
|
|
#11 |
|
Zadomowienie
|
Rowniez wole album, bo ma klimat. Oczywiscie mam namysli taki do ktorego wkleja sie zdjecia i ma pomiedzy kartami pergamin/bibulke.
Oczywiscie ladnie zrobiona fotoksiazka tez bedzie ok. My sami wklejalismy nasze zdjecia(nie chcielismy zeby robil to fotograf). Dodatkowo byly mile wspomnienia przy wklejaniu, wszystkie mile emocje powrocily ![]() nalezy tylko pamietac o specjalnym kleju do zdjec |
|
|
|
|
#12 |
|
Raczkowanie
|
We Wloszech fotoksiazka juz prawie wyparla klasyczny album,kosztuje mnostwo kaski,ale to naprawde piekna pamiatka,my na pewno sie na nia zdecydujemy
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:47.

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)