Czy to s± odrosty? - Wizaz.pl

Wróæ   Wizaz.pl > Uroda > Pielêgnacja w³osów i fryzury

Notka

Pielêgnacja w³osów i fryzury Podyskutuj o pielêgnacji w³osów krêconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawd¼ modne fryzury: ciêcia, koloryzacje, fryzury na ¶lub, wesele, Komuniê, Sylwestra.

Odpowiedz

Narzêdzia
Stary 2010-05-05, 10:02   #1
normalnienienormalna
Rozeznanie

Wiadomo¶ci: 580
GG do normalnienienormalna

Czy to s± odrosty?

Jestem naturaln± szatynk±, przez wiele lat farbowa³am w³osy i mi siê zniszczy³y, postanowi³am wróciæ do naturalnego koloru którego niezabardzo pamiêtam ale jak patrze na zdjêcia to bardzo ¿a³uje, bo mia³am ³adny kolor w³osów, a teraz s± zniszczone. I mam pytanie, bo prawie do ucha mam w³osy takiego jakby rudawego koloru które wygl±daj± jak odrosty, a na górze zaczê³y mi innego koloru odrastaæ, bardziej przypominaj±ce moje. I chcia³am zapytaæ czy to mi farba schodzi (to do ucha prawie) czy mog³y mi siê takie od s³oñca zrobiæ?
Przepraszam, za takie g³upie pytania, ale kompletnie siê nie znam.
normalnienienormalna jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2010-05-05, 10:23   #2
monioloma
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 75
Dot.: Czy to s± odrosty?

to co znanaczy³as strza³k± to w³a¶nie odrosty to, ¿e pasma jak to powiedzia³a¶ ' do ucha ' sa innego koloru ni¿ reszta jest wynikiem tego, ¿e porpostu farba nierównomiernie siê zmy³a lub kolor poja¶nia³ od s³oñca :P
monioloma jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2010-05-05, 10:45   #3
Ombligo
Zadomowienie

Wiadomo¶ci: 1 869

Zgadzam siê z poprzedniczk±.

Ombligo jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2010-05-05, 10:51   #4
normalnienienormalna
Rozeznanie

ehh.. a ju¿ bym mia³a takie du¿e "odrosty" . Jako¶ wolno mi rosn± te w³osy, ju¿ pare miesiêcy, a one siê dopiero ujawniaj±. My¶licie, ¿e w rok mog± mi urosn±æ do brody? Wiem, ¿e to kwestia indywidualna, ale chce mieæ jaki¶ cieñ nadziei, ¿e nie bede chodziæ z odrostami na pó³ g³owy tak d³ugo
Stary 2010-05-05, 11:44   #5
monioloma
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 75

ojjj to zale¿y jak szybko rosn± ci w³osy ale my¶le ¿e w rok do brody powinny urosn±æ :P
monioloma jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2010-05-05, 12:47   #6
maartucha
Zadomowienie

Wiadomo¶ci: 1 590
GG do maartucha

Zaznaczone przez Ciebie odrost, a reszta zwyczajnie w swiecie splukana farba, wiele kolorkow wyplukuje sie do rudawego koloru powodzenia w dochodzeniu do swojego !!

" . . D
zisaj uwierzy³am, ¿e do szczê¶cia
Mi wystarczy bym przy Tobie by³a . . . "
(19.05.2006)

[luksjaa]104680[/luksjaa]
maartucha jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2010-05-05, 19:00   #7
normalnienienormalna
Rozeznanie

no w³a¶nie zawsze ros³y do¶æ szybko.. mo¿e przez to farbowanie jako¶ siê os³abi³y. Dziewczyny co zrobiæ ¿eby przyspieszyæ wzrost? Dziêkuje mam nadzieje, ze wytrwam do naturalnego koloru chocia¿ pewnie bêd± "czarne dni" w których bede o krok do farbowania w³osów, ale mam nadzieje ze sie nie ugne
Stary 2010-05-06, 01:33   #8
uca
Rozeznanie

Wiadomo¶ci: 738

Hej, na wizazu jest wiecej dziewczyn zapuszczajacych wloski w naturalnym kolorze: Grupa wsparcia- wracamy do naturalnych w³osków.Wätek zbiorczy .
Jesli wloski ci nie rosna zbyt szybko to do brody raczej nie dorosna przez rok. Wiadomo indywidualna sprawa, mi urosly w 15 miesiecy ok. 17 cm
Duzo dziewczyn chwali sobie tabletki ze skrzypem na szybszy porost.
Zycze wytrwalosci!
uca jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Odpowiedz

Nowe w±tki na forum Pielêgnacja w³osów i fryzury

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci)

Zasady wysy³ania wiadomo¶ci
Nie mo¿esz zak³adaæ nowych w±tków
Nie mo¿esz pisaæ odpowiedzi
Nie mo¿esz dodawaæ zdjêæ i plików
Nie mo¿esz edytowaæ swoich postów

BB code is W³±czono
Emotikonki: W³±czono
Kod [IMG]: W³±czono
Kod HTML: Wy³±czono

Gor±ce linki

Data ostatniego posta: 2014-01-01 00:00:00

Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:20.

© 2000 - 2025 Wizaz.pl. Wszelkie prawa zastrze¿one.

Jakiekolwiek aktywno¶ci, w szczególno¶ci: pobieranie, zwielokrotnianie, przechowywanie, lub inne wykorzystywanie tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, w szczególno¶ci w celu ich eksploracji, zmierzaj±cej do tworzenia, rozwoju, modyfikacji i szkolenia systemów uczenia maszynowego, algorytmów lub sztucznej inteligencji Obowi±zek uzyskania wyra¼nej i jednoznacznej zgody wymagany jest bez wzglêdu sposób pobierania, zwielokrotniania, przechowywania lub innego wykorzystywania tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, jak równie¿ bez wzglêdu na charakter tych tre¶ci, danych i informacji.

Powy¿sze nie dotyczy wy³±cznie przypadków wykorzystywania tre¶ci, danych i informacji w celu umo¿liwienia i u³atwienia ich wyszukiwania przez wyszukiwarki internetowe oraz umo¿liwienia pozycjonowania stron internetowych zawieraj±cych serwisy internetowe w ramach indeksowania wyników wyszukiwania wyszukiwarek internetowych

Wiêcej informacji znajdziesz tutaj.