|
Notka |
|
Dietetyka Miejsce dla osób, które są na diecie. Rozmawiamy o zdrowym odżywianiu. Uwaga! Wyznacznikiem jest kaloryczność dobowa diet - muszą one mieć ponad 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
biust 70b a odchudzanie?
mam biust rozmiaru 70b, waze 54kg przy 168cm wzrostu. Niby moja waga jest prawidlowa, ale mimo to mam nieproporcjonalnie grube uda oraz pupe. Na górze jestem szczupla - minimalnie wystaja mi nawet zebra. Kiedys z natury bylam bardzo szczupla, przes ostatnich kilka miesiecy przytylam 5 kg - biust urosl mi o rozmiar i urosly rowniez dolne partie ciala ;( Boje sie ze teraz, jesli zastosuje jakas diete, piersi spowrotem wroca do rozmiaru a. Co radzicie zrobic, zeby w miare szybko spalic tluszcz z dolnych parti ciala tak zeby piersi jak najmniej na tym ucierpialy? I jeszcze jakie cwiczenia polecacie na wzmocnienie miesni brzucha? z gory dzieki
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Przyczajenie
|
Dot.: biust 70b a odchudzanie?
masz to samo co ja, tylko biust najmniejsze a, i ani drgnie, chociaz na dole tyje !
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
nie ma miejscowego spalania tłuszczu, a ten pierw leci właśnie z piersi
![]()
![]() |
#4 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wagę masz prawidłową, ba nawet bardzo ładną. Nie podobają ci się uda to uprawiaj sport - aeroby, siłowe, wyrzeknij się ewentualnego śmieciowego jedzenia jeśli je lubisz i postaw na pielęgnację skóry (masaże, kremy etc.) a poprawi się ich wygląd. Nie ma miejscowego spalania tłuszczu - jak się chudnie to zewsząd, czyli jak postawisz na zrzut wagowy to zleci też z biustu. Cudów nie ma.
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
jak zaczniesz sie odchudzac to najpierw poleci biust;/ ja bym radzila lepiej jakies cwiczenia na nogi, bo wage masz bardzo ladna wiec nie musisz sie odchudzac
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Ćwiczenia i nie jedzenie śmieciowego żarcia. Żadnej diety. Bo dieta odchudzi Cię całą a nie tylko nogi, i dalej będziesz wyglądać nieproporcjonalnie, z tym, że z wystającymi żebrami i zerowym biustem.
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
Piszesz tak, jakby dla Ciebie dieta wiązała się z głodzeniem się. Otóż nie, nie na tym dieta polega.
Poza tym nie mamy praktycznie wpływu na to z czego nam poleci najszybciej tłuszcz. To już kwestia tego jak uwarunkowany jest nasz organizm. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
a ile masz tak w ogóle?
![]() |
![]() |
#9 |
Przyczajenie
|
Mi też pierwsze co schodzi z biustu, więc jak coś to diet nie stosuje tylko uważniej jem (bez słodyczy i śmieci) i sobie trochę ćwiczę
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:10.