|
Notka |
|
Moda - Wspólne Zakupy Wspólne Zakupy, wspólne zamówienia obuwia, odzieży i dodatków z polskich oraz zagranicznych hurtowni i sklepów. Tutaj również kupisz i sprzedasz rzeczy ze Zbiorowych zamówień. |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
![]() Koronka koronce nierówna... POMOCY!
Nie wiem czy wątek już był ale nie sądzę.
Mam problem, a mianowicie poszukuje jakiejś ładnej koronki w jakimś sklepie internetowym lub w Warszawie. Wymagania:
Może powiem do czego koronka jest mi porzebna bo to tez mo że być wskazówka jakiej koronki potrzebuje. Uwielbiam projektować a poźniej to co zaprojektowalam szyc. Już wielu koleżankom uszyłam kilka ciuszków z których są bardzo zadowolone. Właśnie kończę projekt bluzki i wlasnie do niej jest mi potrzebna. Dzisiaj lub jutro zamieszcze mój projekt a jak dostanę od Was dobre wskazówki gdzie mogę nabyś koronkę to umieszczę zdjęcie skończonej bluzki. ^^ Jeszcze raz bardzo proszę o pomoc Nikore ![]()
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Koronka koronce nierówna... POMOCY!
ja mogę poradzić, gdzie kupić koronkę w Krakowie
![]() ale mogę Cię wspomóc dwoma radami - jeżeli chcesz, żeby była miękka, to najlepiej wybrać taką całkiem bawełnianą, albo z dużym udziałem bawełny, nie sztuczną - sztuczne są raczej bardziej sztywne i drapiące poza tym jeżeli bluzka jest rozciągliwa, elastyczna, to musisz wybrać albo taką koronkę, która jest z domieszką czegoś elastycznego, żeby sama się rozciągała, albo przyszyć ją odpowiednio, tj. tak "luźno", bo jak koronka będzie przyszyta na bluzce, która nie jest rozciągnięta, a potem bluzkę założy się, to szew może puścić, bo koronka się nie naciągnie tyle ode mnie, mam nadzieję, że choć troszkę pomogłam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
Dziękuje. Owszem pomogłaś
![]() ![]() Dzięki ![]()
#4 |
Zakorzenienie
|
Galeria Krakowska (ta na Pawiej, przy Dworcu Głównym), na parterze - jest tam fajna pasmanteria i mają duży wybór - najwięcej białych i czarnych, ale też innych kolorków, wąskich, szerokich, sztucznych, bawełnianych... no i ceny też całkiem przyzwoite - za te najcieńsze ok 2 zł za mb, te najszersza ok. 15 zł za mb
|
![]() ![]() |
![]() |
#5 |
Rozeznanie
|
O to ja też skorzystam z informacji
![]() ![]()
#6 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
hehe, ja również dziękuję za wskazówkę, przyda się
![]()
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:51.