|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Wtajemniczenie
|
Zestaw kosmetykow kolorowych do oddania za jedna rzecz z listy
NIEAKTUALNE - LECI DO CHRUM
![]() Witam, W zwiazku z przeprowadzka remontem, walka z zakupoholizmem i chomikowaniem chce sie pozbyc jednorazowo wszystkich wymienionych ponizej kosmetykow. Kosmetyki sa naprawde fajne, ale nie jestem w stanie ich zuzyc, zwlaszcza, ze zostawilam sobie kilka jeszcze fajniejszych ;-) Ponizszy zestaw oddam jedynie w calosci w zamian za jedna rzecz z wishlisty. Prosze nie kuscie mnie i nie odsylajcie do swoich watkow, tylko gdyby Was zainteresowaly moje kosmetyki piszcie od razu, ktora rzecz z wishlisty ponizej mozecie zaproponowac na wymiane. ZESTAW DO ODDANIA: - L’OREAL AIR WEAR Breathable Long Wearing Powder Foundation, SPF17, ivory 556, kod W02151, zuzycie minimalne, przy brzegach widac nadal resztki faktury, pudełeczko troche porysowane na wierzchu, w srodku swietne duze lusterko, puder pochodzi z wymianki - Margaret Astor Volume Diva - tusz do rzęs, 800 czarny, miał pogrubiać, ale moim zdaniem jedynie wydłuża i podkręca, niezły, ale wole efekt bardziej spektakularny, zachwycające opakowanie! użyty piec razy teraz czeka na nowa wlascicielke, otwarty pod koniec grudnia, brak daty, ale to relatywna nowość na rynku - Oriflame Beauty Revelation Mascara – tusz do rzęs w kolorze Green (khaki), dajacy naturalny wyglad i intrygujący kolor, niezły, ale wole efekt bardziej spektakularny, użyty parę razy teraz czeka na nowa wlascicielke, otwarty pod koniec lutego, wazny do 03.12 - Oriflame Giordani Gold – kryjacy blyszczyk Perfect Gloss w kolorze Winter Cherry, nadaje piekny intensywny kolor, sporo uzywany, choc sporadycznie, wyjściowo 5 ml ale nie chce się skonczyc, trudno mi okreslic zuzycie, na pewno na pare razy jeszcze starczy, chociaż może się nigdy nie skonczyc ;-), wazny do 06.10 - Body Shop High Shine Lip Treatment, brokatowy, pielęgnujący blyszczyk w tubce o zniewalającym owocowym zapachu, zostalo ok. polowy opakowania - Nivea Lip Care Dragon Fruit, pielegnacyjna pomadka do ust, uzywana przeze mnie do czasu nabycia Carmexu, zostalo tyle, ile widac na zdjęciu, slicznie pachnie i dobrze pielegnuje, nadaje bardzo delikatny kolor - Pierre Rene Top Flex – dwa lakiery do French Manicure, nr 51 – klasyczny, śliczny beż i nr 07 połprzezroczysty z rózowo pomarańczowa poswiata – cudo!, uzyte raz czy dwa, mam nadmiar lakierow - Yves Rocher zestaw do manicure – zabawny i kolorowy zestaw dwoch pilniczkow i obcinacza do paznokci w przezroczystej saszetce, nowiutki - pędzelek do pudru, ladny, stojacy, starannie wyprany, ktorejs z marek drogeryjnych - Delia Glamour Fashion Zel korygujący do brwi, znakomity kosmetyk do regulacji i przyciemniania brwi, zostalo ok. polowy, uzywam od kilku tygodni - N7 Stay Perfect – brytyjska marka, paletka cieni do oczu, nr 40 Romance, piekne odcienie fioletow i Rozy, oddaje jedynie z powodu nadmiaru tych odcieni w moich kosmetykach – swietna jakość i idealny dobor kolorow. - REVLON ColorStay - podklad do cery mieszanej, 180 Sand Beige, zostalo jedynie na wyprobowanie, mysle, ze ok. 3 ml (5 mm od dna) WISH LISTA (caly powyszy zestaw za JEDNA pozycje, szukam wylacznie rzeczy nowych, nieuzywanych): - zmywacz do paznokci Sally Hansen (najchętniej zielony) - Wella, Lifetex, Pure Purifying Shampoo (Szampon oczyszczający) - Fenjal Creme deodorant (najchetniej w sprayu) - Avon peeling z białą herbatą z serii Planet Spa - Avon maseczka do twarzy z minerałami z Morza Martwego z serii Planet Spa - Farmona, Magic SPA, Wanilia i Pomarańcza, Peeling cukrowy do ciała - John Frieda, Frizz Ease, Curl Around, Style Activating Daily Shampoo - tusz Gosh fioletowy lub turkusowy, wyłącznie nowe, zafoliowane - Colonil Stretch Pianka rozciagajaca uciskajace miejsca w obuwiu - Colonil Leather Soap Pianka do czyszczenia obuwia lub inne pianki czyszczące lub impregnujące skórę lub zamsz Edytowane przez silencio Czas edycji: 2010-05-01 o 18:03 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: Zestaw kosmetykow kolorowych do oddania za jedna rzecz z listy
cos u mnie ?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Wtajemniczenie
|
Nikt nie chce? ;-(
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Rozeznanie
|
Ja bym chciala, ale niestety nic z Twojej wish nie mam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Wtajemniczenie
|
Ale masz dwa fajne pedzelki Bare Escentuals ;-) Co za nie chcesz?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Wtajemniczenie
|
Up
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Wtajemniczenie
|
No raz jeszcze podbije - moze ktos sie skusi na wiosne
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Rozeznanie
|
Po pierwsze przepraszam, ze dopiero teraz odpisuje, ale musialam wyjechac i nie mialam dostepu do wizazu. Po drugie z pedzelkow zostal mi do wymiany tylko kabuki. A po trzecie u Ciebie podobaja mi sie: - Oriflame Beauty Revelation Mascara - L’OREAL AIR WEAR Breathable Long Wearing Powder Foundation, - Margaret Astor Volume Diva ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Po pierwsze nic nie szkodzi ;-) Po drugie bardzo bym sie ucieszyla rowniez z pedzelka kabuki ![]() A po trzecie to czy chcialabys oddac ten pedzelek za rzeczy z mojego watku? Bo jesli tak to bym byla chetna na wymiane ![]() Sciskam serdecznie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ale moj zamysl od poczatku byl taki, zeby oddac wszystko na raz a nie "rozdrabniac sie" ;-) Ja po prostu mam za duzo kosmetykow i czasem jestem w stanie "doplacic" zeby tylko sie ich pozbyc ;-) A tutaj moge sie wymienic na taki fajny gadzet ;-) Dla mnie naprawde super OK! Jesli jestes zdecydowana to czekam na PW z adresem ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:30.