|
Notka |
|
Emigrantki Emigrantki to forum dla "zagranicznych" Wizażanek. Wejdź, poznaj rodaczki, wymień się opiniami i swoim doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Wyprzedaże w UK jesień/zima 2010
Dziewczyny czy wiecie może kiedy zaczną się wyprzedaże w New Look, River Island, Hollister i czy lepiej kupować ciuchy przed świętami czy może dopiero w styczniu? Chodzi mi o przeceny -70%, jade 13grudnia do UK i nie wiem czy czekać do styczniu czy już w grudniu zacząć zakupowe szaleństwo.
Jeżeli był podobny wątek to przepraszam, ale nie wyszukałam żadnego. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: Wyprzedaże w UK jesień/zima 2010
Tradycyjnie najwieksze wyprzedaze w Anglii zaczynaja sie w drugi dzien Swiat, czyli 26 grudnia. Jednak z moich oberwacji wynika, ze tak naprawde wyprzedaze zaczynaja sie duzo wczesniej, moze nie sa to gigantyczne (ok 30%) ale sa. W drugiej polowie stycznia sklepy czesto spuszczaja ceny naprawde nisko i mozna (jak sie ma cierpliwosc) znalezc rzeczy za grosze, ale trzeba liczyc sie z tym, ze wtedy towar jest bardzo przebrany. Wiele razy zdarzylo mi sie kupic cos w sklepie pod koniec grudnia a potem zobaczyc to jeszcze bardziej przecenione w styczniu
![]() Takze czy czekac czy nie zalezy od tego na ile lecisz ![]() EDIT: New Look juz oglasza przeceny 50%: http://www.newlook.com/
Edytowane przez bellebelle Czas edycji: 2010-12-06 o 18:09 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wyprzedaże w UK jesień/zima 2010
Dziękuje za info
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:00.