|
|||||||
| Notka |
|
| Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Przyczajenie
|
Witam Was
![]() Zakupiłam farbę, lecz ciągle powstrzymuje się przed farbowaniem. Mam teraz włosy koloru karmelowej czekolady lecz nie jestem usatysfakcjonowana tym kolorem. Jest ładny, ale nie szczególnie mi pasuje. Moze któras z Was kobietki, pokazac mi zdjecie włoskow po farbowaniu odcieniem cynamonowym? ![]() moje włosy mają teraz taki kolor, widoczne jeszcze są pasemka blondu, jednak zmyły się już i mam teraz jednolity kolor. Z gory dziekuje za odpowiedz
Edytowane przez kaska222 Czas edycji: 2010-04-27 o 15:53 Powód: post pod postem |
|
|
|
|
#2 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Kto farbował włosy odcieniem cynamonu z Wellaton?
A jak wyglada opakowanie Cynamonu? Nie slyszalam o takim odcieniu z Welli
|
|
|
|
|
#3 |
|
Rozeznanie
|
Ja farbowałam, kolor wychodzi taki sam jak na opakowaniu tylko że po 2 tygodniach totalnie blaknie , u mnie wytrzymał jakieś 10 dni (myję włosy codziennie). Także ładny ale kompletnie nietrwały! Przynajmniej u mnie.
|
|
|
|
|
#4 |
|
Przyczajenie
|
załaczyłam, jak wygląda
i teraz myśle, czy przypadkiem nie wyjdzie mi rudy a moim zamiarem jest jasny brąz tylko ze jasne brązy wychodzą ciemno.. słyszalam o mlecznej czekoladzie z wellatonu że wyglada jak jasny brąz?cos w tym stylu mi się podoba: wcześniej mi się nie wysłało
Edytowane przez kaska222 Czas edycji: 2010-04-27 o 15:54 Powód: post pod postem/korzystaj z opcji edycji i multicytowania. |
|
|
|
|
#5 |
|
Rozeznanie
|
acha to ja miałam zupełenie inną "
Wella WELLATON NATURALS CREAM 8/74 Cynamonowy" Edytowane przez patycek Czas edycji: 2010-04-27 o 14:18 |
|
|
|
|
#6 |
|
Przyczajenie
|
uhu
ja juz nie chce ryzykowac zbyt wyrazistym kolorem, własnie natrafiłam w internecie na jesienne złoto z welli jest bardzo jasny ale skoro farby wychodzą ciemniej to może byłby z niego taki ciepły jasny brąz?
|
|
|
|
|
#7 |
|
Przyczajenie
|
Ciepły jasny brązik mi wyszedł po średnim blondzie wellatonu nakładany na jasny blond złotawy,czekam kiedy się wypłuka bo nie chciałam brązu ale tobie może odpowiadać ten kolor.
|
|
|
|
|
#8 |
|
Przyczajenie
|
jak dla mnie rzeczywiscie piękne włoski
pozdrawiam---------- Dopisano o 23:51 ---------- Poprzedni post napisano o 23:48 ---------- Mikiss, a czy ten kolor jest trwały? to znaczy, czy nie zmieni się po kilku umyciach w blond? |
|
|
|
|
#9 |
|
Przyczajenie
|
Zmywać się zmywa jak każdy wellaton a na dodatek ja robię wszystko aby się zmył (myję szamponami przeciwłupieżowymi itp.) bo chciałam średni blond. Miałam też wcześniej rozjaśniane włosy, a z takich to szybko się zmywa. Nie robiłam nigdy cynamonem, ale z tego co widzę to on jest na poziomie 8, więc będzie zmywał się na jaśniejszy niż średni blond (wbrew pozorom jest ciemniejszy -poziom 7). Wkleje fotki przed farbowaniem i po ok. 6 myciach szamponami przeciwłupieżowymi (zaraz po farbowaniu jest we wcześniejszym poście), aparat przekłamuje trochę kolor - 1 przed farbowaniem, 2 to w słońcu i z lampą oraz bez słońca i lampy- tak naprawde to jest coś pomiędzy tymi dwoma.
|
|
|
|
|
#10 |
|
Przyczajenie
|
Dziękuje za wyczerpującą odpowiedz
nie wyszedł tak ciemno jak moje naturalne włosy (załączam zdjecie) Pozdrawiam
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów i fryzury
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:36.