![]() |
#1 |
Rozeznanie
|
Bluzeczki, topy, koszulki, paski s/m/l zapraszam !
WĄTEK NIEAKTUALNY ! ZAPRASZAM DO NOWEGO
![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=420499 Hej, zapraszam do zapoznania się z moimi propozycjami ![]() To moja pierwsza wymianka. Wszystkie foty w pierwszej stronie tematu, preferuje wymianki za rzeczy, które są na mojej wish - link w podpisie. Zasady jak większość. Wymienione pozycje zaznaczam na szaro, fotografie usuwam. Zastrzegam sobie prawo do wycofania przedmiotów z wymianki (oczywiście przed wymianą adresów) gdyż są równocześnie wystawione na portalu aukcyjnym. Pozdrówki ![]() p.s. odzież wysyłam wypraną i wyprasowaną, odpowiednio zabezpieczoną. 1. Różowa Pimkie z dżecikami, na szyję rozm. uniwersalny s/m/l 2. Czerwona Frime Paris z cyrkoniami, na szyję rozm. s/m 3. Off The Lip biało-czarna, jeden rękaw rozm. s 4. Srebrna/Perłowa Xanaka, ramiączka cienkie rozm. m/l 5. Amisu siateczka w kolorach moro rozm. s/m - z małym biustem 6. Złota z cekinami (cały przód) a'la sweterek/kamizelka rozm m 7. Seledynowa bawełniana na szyję, z napisami rozm. s/m (uniwersalna) 8. Żółta Pipi tunika na szyję rozm. m/l 9. Czarna Cool Cat krótki rękaw, napis biały "are you my next ex boyfriend?" rozm. xs/s 10. Fishbone Fioletowakr. rękaw z czarną "kamizelką" rozm. s/m 11. Pert Line Czarna 3/4 a'la bolerko z falbanką poniżej linii biustu rozm. s/m 12. Koszula 3/4 Didi Holland nowa z metką, a'la styl country ![]() 13. Bluzeczka LEVIS różowa dł. rękaw, bawełna, gładka rozm. s 14. Sukienka Czerwona prosta, gładka, na ramiączkach - plecy na krzyż, dł. nad kolano rozm. uniwersalny s/m/l 15. Czarna Pipi Kr. rękaw gładka, mały napis, a'la kopertowa, bawełna rozm. m/l 16. Łososiowe Bolerko a'la szydełkowe, wiskoza rozm. m/l 17. Leginsy Gatta - Kabaretki czarne z czerwoną wstążeczką - wiązane z tyłu na łydce, rozm. uniwersalny 18. Pasek Zieleń butelkowa, klamra plastik 83 x 4 19. Pasek Czerwień ze złotą klamerką 96 x 2 20. Pasek Parciany 110 x 3,5 kolor zielony + rażący zielony + żółty 21. Kolczyki Kwadraty duże a'la brąz 22. Rękawiczki grube polar House 23. Sukienka letnia biała z falbanką s/m 24. Balerinki błękitne - nowe 39-na towarze, w rzeczywistości 38 25. Biała plecy koronkowe - nowa ! bez metki (za coś extra) s/małe m 26. Siateczka Khaki/zieleń Sophie Mode s/m/małe l 27. Jeansy jasne Madonna proste/rurki 29/32 28. Korale/Perły zielone, fioletowe 29. Lusterko eleganckie skórkowe Avon z pędzelkiem - nieużywane 30. Sukienka/Tunika Biała z cekinami srebrnymi - piękna ! za coś ładnego, s/m/l z małym biustem 31. Sukienka letnia czarna wiązana z przodu regulowane ramiączka 32. Rajstopy Gatta - bez pudełka rozm. 2/3 ze wzorkiem 33. Bolerko czarne kr. rękaw s/m/małe l 34. Spódnica za kolano pastelowa Vittoria Verani 42(40) 35. Rękawiczki bez palców 3 kolory - nowe (folia) posiadam kilkanaście w pokazanych kolorach 36. Paski a'la skóra wężowa & pudrowy róż z dżetami/ćwiekami 37. Spódnica Rude S Czarna regulowana, za kolano 38. Na ramiączkach xs/s brokatowa bluzeczka 39. More Czarna kr. rękaw/bufki z napisem M 40. Białe Rybaczki Nowe - na kantkę 41. Bluzeczka na ramiączkach Troll kobaltowa/granatowa z napisem L 42. Koszula 100 % Len 42 nowa ! 43. Torebka brązowa mieści a4 / materiał / mało używana 44. Spódnica biała z pomarańczowym haftem i cekinkami - hit - na lato - długa - nowa ! 45. Pasemka blond (6) 3 z pętelką i 3 bez, ok. 50 cm 46. Bransoletka 48. Kolczyki gwiazdki (nie srebrne) 49. Etui na okulary Christian Dior 50. Naklejki kalkomania na ciało Avon 51. Szpilki Lewski Fashion w szpic 39 zapinane na kostce ( założone kilka razy okazyjnie, najlepiej za rzymianki z mojej wish lub coś super ) 52. "Trampki" pikowane na koturnie skórka ( nie jestem pewna czy je oddać, są wygodne, mimo, że nie lubie wysokich butów ![]() 53. Torebka żółta n/m a4 54. Torebka fioletowa/śliwkowa n/m a4 55. torebeczka na długim pasku - romby są brokatowe DOKŁADKA 29.03.2010 56. Torebeczka vintage na długim pasku biała/jasny beż 57. Bluza jasny róż z napisem (mankament widoczny na foto, przy noszeniu niewidoczny ![]() 58. Bluza L/XL GAP damska/męska za coś super 59. Kangurka kurtka Surplus oryginalna XL tylko za eko skórkę, podobną kurtkę lub kilka rzeczy 60. Czarna Mini House L z kieszeniami i napisami - za coś co wpadnie mi w oko 61. Jeansowa Mini L - tylko za inną ! 62. Jeansy długie rurki L 'gniecione', stan bdb ! 63. Jeansy w lekki dzwon, stan -bdb 64. Portfelik w groszki, ślady użytkowania widoczne na foto 65. Bermudy jeans - tylko za inne Wish : 1. Czapka patrolówka, czarna/ciemny szary/khaki/biały 2. Tuniki/topy bez rękawów, sportowe, eleganckie, retro 3. Spodenki jeans krótkie L (sprawdzamy wymiary) 4. Okulary przeciwsłoneczne duże 5. Woda/Perfumy PUMA Flowing/Lacoste touch Of Pink 6. Mała Torebeczka czarna lub kobaltowa lub szara 7. Mini Jeansowa 8. Wisiorek na długim łańcuszku 9. Sandały typu "Rzymianki" ~39 10. Dodatki ze wzorami w panterkę, zebrę, czarno-białe, różowe 11. Torebka/torebeczka sportowa na długim pasku Edytowane przez nostradama Czas edycji: 2010-04-28 o 19:06 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Rozeznanie
|
Dot.: Bluzeczki, topy, koszulki, paski s/m/l zapraszam !
Foto c.d.
Dukan: 71 - 66 kg. I dosyć. 30 days shred + basen: 66 - ?? kg ![]() Zumba <3 Leczę przebarwienia, leczę ząbki. Edytowane przez nostradama Czas edycji: 2010-03-29 o 18:53 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Wtajemniczenie
|
Na razie nic, będziesz coś jeszcze dokładać?
![]()
![]() |
#4 |
Rozeznanie
|
Foto c.d..
Dukan: 71 - 66 kg. I dosyć. 30 days shred + basen: 66 - ?? kg ![]() Zumba <3 Leczę przebarwienia, leczę ząbki. Edytowane przez nostradama Czas edycji: 2010-03-29 o 18:53 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Wtajemniczenie
|
więc poczekam na dokładki
![]()
![]() |
#7 |
Rozeznanie
|
Foto c.d.
Dukan: 71 - 66 kg. I dosyć. 30 days shred + basen: 66 - ?? kg ![]() Zumba <3 Leczę przebarwienia, leczę ząbki. Edytowane przez nostradama Czas edycji: 2010-03-19 o 11:52 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Wtajemniczenie
|
wstawisz fotki 10. Fishbone Fioletowakr. rękaw z czarną "kamizelką"
rozm. s/m? ![]()
![]() |
#10 |
Rozeznanie
|
foto foto
Dukan: 71 - 66 kg. I dosyć. 30 days shred + basen: 66 - ?? kg ![]() Zumba <3 Leczę przebarwienia, leczę ząbki. Edytowane przez nostradama Czas edycji: 2010-03-29 o 18:54 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Wtajemniczenie
|
a mogłabyś najpierw wstawić te fotki którymi jesteśmy zainteresowane?
![]()
![]() |
#12 |
Rozeznanie
|
fot fot fot
Dukan: 71 - 66 kg. I dosyć. 30 days shred + basen: 66 - ?? kg ![]() Zumba <3 Leczę przebarwienia, leczę ząbki. Edytowane przez nostradama Czas edycji: 2010-03-29 o 18:55 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Wtajemniczenie
|
to jak wstawisz zdjęcie tej bluzki to napisz, ale u mnie
![]()
![]() |
#14 |
Rozeznanie
|
C.d.
Dukan: 71 - 66 kg. I dosyć. 30 days shred + basen: 66 - ?? kg ![]() Zumba <3 Leczę przebarwienia, leczę ząbki. Edytowane przez nostradama Czas edycji: 2010-03-29 o 18:57 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Rozeznanie
|
c.d.
Dukan: 71 - 66 kg. I dosyć. 30 days shred + basen: 66 - ?? kg ![]() Zumba <3 Leczę przebarwienia, leczę ząbki. Edytowane przez nostradama Czas edycji: 2010-03-19 o 11:30 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
Przekupka: 124 pkt / 100% pozyt.
|
coś za
legginsy, https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...2&d=1268591530 a mogłabym zobaczyć sukienkę na kimś? ![]()
![]() |
#17 |
Wtajemniczenie
|
Ok a mogłabyś podać mi jej wymiary (obwód w biuście i długość) i tych kolczyków https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...4&d=1268591530?
![]()
![]() |
#18 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() mogłabyś, ale jutro bo dziś nie ma mi kto zrobić foto ![]() sukienka w biuście ok 2x 40 cm do ok 2x 50 cm (gumka na plecach, rozciągliwy materiał) długość całkowita ok 90 cm, dł z tyłu 70 cm ---------- Dopisano o 19:52 ---------- Poprzedni post napisano o 19:47 ---------- Cytat:
kolczyki kwadrat 5x5, długość całkowita 9cm ![]()
Dukan: 71 - 66 kg. I dosyć. 30 days shred + basen: 66 - ?? kg ![]() Zumba <3 Leczę przebarwienia, leczę ząbki. Edytowane przez nostradama Czas edycji: 2010-03-14 o 19:09 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Wtajemniczenie
|
Ok ale chciałam wymiarki tej bluzki https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...1&d=1268591302
![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Konto usunięte
|
to wg Ciebie są koronkowe legginsy takie jak na zdjęciu w mojej wish ???
no to powodzenia... bo chyba mówimy o innych epokach... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 20:12 ---------- Poprzedni post napisano o 20:11 ---------- [1=6790786c74369d4f1da9b9a f17e3ae6ae81b8ee1_685c7f8 421cef;17880411]to wg Ciebie są koronkowe legginsy takie jak na zdjęciu w mojej wish ??? no to powodzenia... bo chyba mówimy o innych epokach...[/QUOTE] to są leginsy KABARETKI ze wstążką, jak napisałam, myślałam, że może Cie zainteresują.
![]() |
![]() |
#22 |
BAN stały
|
Coś u mnie za https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...1&d=1268591302???
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
BAN stały
|
Te spodnie są większe niż 27 moge podać Ci wymiary;]
---------- Dopisano o 16:26 ---------- Poprzedni post napisano o 15:56 ---------- Szerokość 40 ale sie jeszcze troszke naciągną a długość 46;] ---------- Dopisano o 17:09 ---------- Poprzedni post napisano o 16:26 ---------- Bermundy niestety wymieniłam sorry pozdrawiam;] |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Wtajemniczenie
|
To proponowałabym https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...1&d=1268591302, https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...4&d=1268591530 i https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...9&d=1268583720 za torbę house i kolczyki gwiazdki. Może być?
![]() P.S odpisz u mnie ![]() ---------- Dopisano o 20:08 ---------- Poprzedni post napisano o 19:42 ---------- Jak duże jest to zdarcie? Może mogłabyś zrobić fotke? ![]()
Nie zamykaj oczu - otwórz umysł. Żyj. Poszukuj. Podążaj własną drogą. Drogą szczęśliwego zycia... Edytowane przez maartuuss92 Czas edycji: 2010-03-15 o 18:43 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Rozeznanie
|
zdarcie na pasku; & cd fotek
Dukan: 71 - 66 kg. I dosyć. 30 days shred + basen: 66 - ?? kg ![]() Zumba <3 Leczę przebarwienia, leczę ząbki. Edytowane przez nostradama Czas edycji: 2010-03-26 o 12:01 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Raczkowanie
|
Ja Ci ją pierw pokaże bo nie wiem czy Ci będzie odpowiadać
![]()
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Rozeznanie
|
buciki & cd foto
Dukan: 71 - 66 kg. I dosyć. 30 days shred + basen: 66 - ?? kg ![]() Zumba <3 Leczę przebarwienia, leczę ząbki. Edytowane przez nostradama Czas edycji: 2010-03-30 o 19:36 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:31.