|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Przyjazny sklep z bielizną w centrum W-wy ?
Miłe Panie,
Poszukuję dobrego adresu sklepu z bielizną w centrum W-wy. Mój biust należy do średnich/większych (85 C) i na ogół na pytanie czy dostanę coś w tym rozmiarze, ekspedientki pogardliwie wzruszają ramionami i odpowiadają, że są tylko typowe rozmiary lub proponują bieliznę o rozmiarze 90 B sugerując, że to to samo co 85 C...Poradźcie gdzie mogę się udać po fachową obsługę. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Re: Przyjazny sklep z bielizną w centrum W-wy ?
Hejka Zuzak
![]() Ostatnio poszukiwalam stanika do slubu i nie ukrywam, ze troche czasu mi to zajelo. Ja mam troche inny problem mnianowicie wg wszelkich tabel powimam kupowac stanik o rozm. 75 A ale od lat kupuje 70C, 75 B lub C zalezy od producenta. Ale do rzeczy bedac pod PKiN w halach kupieckich trafilam do stoiska z bielizna SAMANTY i Lilly. Pani pokazala mi kilka modeli bardotek do wyboru i zaczelo sie przymiezanie okazalo sie ze moje tradycyjne "rozmiarowki" wogole nie pasuja. Pani ta kilkukrotnie biegala do innego stoisk przynoszac mi kolejne rozmiay stanikow, ktorych u siebie aktualnie nie miala. Ostatecznie kupilam stanik o rozmiarze 75D (???) co bylo ogromnym zaskoczeniem dla mnie i dla tej Pani ![]() Ja bylam bardzo mile zaskoczona obsluga i goraco polecam to stoiskao D-56. Polecam abys obejzala nowa kolekcja samanty jest urocza [link] Pozdrawiam, NEA Edytowane przez Trzepotka Czas edycji: 2014-03-24 o 17:28 Powód: Link. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
Re: Przyjazny sklep z bielizną w centrum W-wy ?
Dziekuję NEA. Zaraz skorzystam z twojej porady
![]() Przy okazji podaję link do ciekawego artykułu w GW/Wysokie Obcasy z namiarem na rewelacyjny ponoć sklep z bielizną po drugiej stronie Wisły (Grochowska 93)http://www2.gazeta.pl/obcasy/1,25369,845666.html Pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Dot.: Przyjazny sklep z bielizną w centrum W-wy ?
Ja chodzę do bardzo fajnego sklepu na grochowskiej heiko przy przystanku tramwajowym kickiego. [link]... dopiero tam dostałam swój rozmiar 70F. Właścicielka miła i pomocna sprawnie dobiera rozmiar i zaczyna od tańszego asortymentu...
![]() Edytowane przez Trzepotka Czas edycji: 2014-03-24 o 17:28 Powód: Link. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
Dot.: Przyjazny sklep z bielizną w centrum W-wy ?
To chyba ostatnio Heiko sie bardzo zmieniła, wysokie ceny, niemiła obsługa, nie polecam zakupu grouponu, ponieważ oferta w grouponie jest mocno ograniczona. Starsza pani poraża
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:27.