|
Notka |
|
Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Dieta + Ćwiczenia
hej
![]() Zakładam ten wątek, ponieważ mam kompleksy związane z moimi nogami i mam nadzieje, że pomożecie mi ułożyć dietę wraz z ćwiczeniami, która pomoże mi zrzucić pare cm ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Dieta + Ćwiczenia
Daisy0013 , poczytaj podwieszone wątki na dietetyce i fitness - masa tego
![]() ![]() więc ja zaczynam z -rowerkiem stacjonarnym od jutra codziennie stopniowo do 1h - skakanka - ok 2x w tygodniu -twister , bede się starała codziennie po hmm 30 min ![]() - trening badmintona 2x w tyg po 2 h - i mysle dołaczyc abs na brzuch codziennie ![]() + dieta tz . mż , zadnych słodyczy , białego pieczywa , bez napoi gazowanych , nie ma mowy o fast foodach , zielone i czerwone herbatki ;p polecam Ci to samo ! ![]()
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
Mam rower stacjonarny, ale troche boje sie go uzywac, bo czytalam, ze jazda na rowerze rozbudowuje nogi, bo wtedy cwiczy sie miesnie. Ale dokladnie tego nie wiem, bo niektorzy mowia, ze rozbudowuje tylko wtedy gdy cwiczy sie z wiekszym obciazeniem niz na 1 -2, wiec nie wiem kto ma racje i wole nie ryzykowac
![]() ![]() ![]() Mowilas jeszcze, ze zrzucilas 5 kg, wtedy byla widoczna u ciebie poprawa w cm, czy tylko w wadze?? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
tak co do rowerka ro rozbuduwuje on mięsnie ale tylko i wyłącznie przy dużym obciążeniu gdzie wysiłek mięsni jest hmm jakby to nazwać to siłowy po prostu
![]() ![]() ![]() ![]() wiesz co , centymetrem sie nie mierzyłam bo zapominam zawsze ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#5 |
Przyczajenie
|
Okej
![]() ![]() ![]() a mam 14 lat, waze 54 kg i wzrostu mam 160. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
Wiesz co , Twoje BMI wynosi 21.1 tak więc mase ciała masz prawidłową
![]() No ale jeśli już rzeczywiście Ci przeszkadzają te nogi bardzo to polecam Ci rowerek ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
mam te same liczby co Ty, i póki co jestem zadowolona, bo to był efekt, który sobie wymarzyłam
![]() Jesteś młoda, hormony buzują - poczekałabym na Twoim miejscu jeszcze z tym odchudzaniem, bo może urośniesz, proporcje Ci się zmienią ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:10.