|
Notka |
|
Biżuteria Miejsce dla osób, które robią biżuterię. Tutaj możesz zaprezentować własnoręcznie wykonaną biżuterię, obejrzeć prace innych, podzielić się wiedzą. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Witam
Witam wszystkich. Mam na imie Milena. Jestem nowa na tym forum i jeszcze niewiem co gdzie jest, wiec przepraszam z gory jesli wpisze cos w niewlasciwe miejsce.
![]() Zapraszam na mojego bloga, w ktorym mozecie obejrzec bizuterie ktora wykonuje recznie z krysztalow Swarovski. http://millykolekcja.blogspot.com/ Milego dnia! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Witam
Bardzo gustownie wygląda biżuteria, którą wykonujesz
![]() ![]()
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Milly sliczna biżuteria
![]() może wklej zdjęcia tutaj w wątku to wtedy więcej dziewczyn się wypowie ![]() Edytowane przez Attentte Czas edycji: 2010-04-27 o 19:24 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Przyczajenie
|
Dziekuje slicznie za komplement. Wlasnie dopiero wczoraj sie zapisalam na Wasze forum i niewiem jak ono funkcjonuje, mam prosbe, moglabys mi pomoc? Dziekuje z gory. Jestem zapisana na innych forach, ale wszystko jest latwiejsze, poniewaz sa kategorie, np. masz posty o kolczykach, masz posty o kompletach, wszystko podzielone.
---------- Dopisano o 09:08 ---------- Poprzedni post napisano o 09:05 ---------- Dziekuje bardzo!!! Najgorsze jest to ze nie potrafie sie poruszac na tym forum, jestem nowa i niewiem gdzie co wpisac. Pomocyyyy!!! Milena ---------- Dopisano o 09:11 ---------- Poprzedni post napisano o 09:08 ---------- Dzieki z gory za komplement. Nie potrafie poruszac sie na Waszym forum jeszcze, bo jestem nowa, jezeli ktos mi pomoze zrozumiec jak funkcjonuje tutaj wszystko, dostosuje sie na pewno. Pozdrawiam goraco!!! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
Ciekawa jestem na jakiś jeszcze forach jesteś? Chętnie zajrzałabym i gdzieś indziej, ale na razie nie trafiłam na inne fora naprawdę godne uwagi. Poza wizazem oczywiście.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Przyczajenie
|
Jestem na forach we Wloszech i Francji. W Polsce po raz pierwszy.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
Oj to szkoda, bo ja ani włoskiego, ani francuskiego ani w ząb. Tylko niemiecki i angielski.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Przyczajenie
|
przykro mi, pozdrawiam
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:31.