|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
Przekupka: 18 pkt / 100% pozyt.
|
Avon, Eveline, Adidas, Babydream, Bath & Body Works
Do wymiany:
Avon, Nawilżające serum do stóp z witaminą E i aloseem, 50 ml (użyte może z 5 razy) Avon, wysuwana konturówka do oczu, kolor Cosmic Brown. Tylko wypróbowana. Avon, serum na zniszczone końcówki, zostały 2/3 z 30 ml Avon, nawilżający krem do rąk z olejkiem ryżowym, 75 ml, użyte z 4 razy Adidas, dezodorant w sprayu Action 3 Intensive, została chyba połowa Rossmann Babydream,Wund- und Schutzcreme, krem chroniący przed podrażnieniami i odparzeniami, 150 ml, zostało z 80% Rossmann Lilliputz, słynny już malinowy (smokowy ![]() Rossmann Babydream, Sonnencreme 50, stabilny filtr ochronny, użyty z 3 razy, poj. 100 ml. Otwarty w lipcu 2009 więc jeszcze bez problemu można zużyć jeśli ktoś się zimą smaruje ![]() Eveline, termoaktywne serum wyszczuplające (225 ml + 25 ml gratis), nowiutkie, nie otwierane! Bath & Body Works, orchideowy balsam do ciała enchanted orchid, 59 ml, nowy Wszystkie kosmetyki mają dobrą datę ważności i były przechowywane w prawidłowych warunkach ![]() Nie interesuje mnie wymiana na ubrania i dodatki, jedynie na kosmetyki lub książki Jeśli pytasz u mnie, ja odpowiadam u siebie, a nie u Ciebie! Załącznik 2756128
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
Dot.: Avon, Eveline, Adidas, Babydream, Bath & Body Works
moze cos u mnie za Avon, Nawilżające serum do stóp z witaminą E i aloseem, 50 ml (użyte może z 5 razy)
Eveline, termoaktywne serum wyszczuplające (225 ml + 25 ml gratis), nowiutkie, nie otwierane! Avon, serum na zniszczone końcówki, zostały 2/3 z 30 ml Rossmann Lilliputz, słynny już malinowy (smokowy ) spray ułatwiający rozczesywanie włosów, użyty raz, więc praktycznie jak nowy!
![]() |
#3 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
[1=6790786c74369d4f1da9b9a f17e3ae6ae81b8ee1_685c7f8 421cef;16205042]cos ze serum na zniszczone koncowki?[/QUOTE]
niestety ![]()
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
cos za:
Avon, Nawilżające serum do stóp z witaminą E i aloseem, 50 ml (użyte może z 5 razy) Avon, nawilżający krem do rąk z olejkiem ryżowym, 75 ml, użyte z 4 razy Eveline, termoaktywne serum wyszczuplające (225 ml + 25 ml gratis), nowiutkie, nie otwierane! Bath & Body Works, orchideowy balsam do ciała enchanted orchid, 59 ml, nowy |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Paul's girl
|
coś u mnie za:
Rossmann Lilliputz, słynny już malinowy (smokowy ![]() Eveline, termoaktywne serum wyszczuplające (225 ml + 25 ml gratis), nowiutkie, nie otwierane! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
Limo może coś u mnie za to serum wyszczuplające?
![]()
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie za:
Eveline, termoaktywne serum wyszczuplające (225 ml + 25 ml gratis), nowiutkie, nie otwierane! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
czy to jeszcze aktualne??
Avon, Nawilżające serum do stóp z witaminą E i aloseem, 50 ml (użyte może z 5 razy) Avon, wysuwana konturówka do oczu, kolor Cosmic Brown. Tylko wypróbowana. Avon, serum na zniszczone końcówki, zostały 2/3 z 30 ml Avon, nawilżający krem do rąk z olejkiem ryżowym, 75 ml, użyte z 4 razy coś u mnie?
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
oj wiesz co, raczej nieaktualne.poza tym jestem poza domem gdzie ewentualnie mam te kosmetyki (nie pamiętam czy i które jeszcze mam :P ) a w domu będę za 1,5 tygodnia dopiero. w razie czego się odezwę!
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:00.