|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Maturzystki 2010 cz. VI - ciemno wszędzie, głucho wszędzie,co to będzie,co to będzie?![]() Witam serdecznie w VI części naszego kochanego, cudownego, boskiego wątku! ![]() Kontynuacja wątków: Matura 2010 Maturzystki 2010 cz.II - wakacyjna regeneracja mózgów Maturzystki 2010 cz. III - w oczekiwaniu na cud mobilizacji Maturzystki 2010 cz. IV - matura to bzdura! Maturzystki 2010 cz. V - 'nikt nie ma takiej nadziei jak ja' W poprzedniej części najwięcej naspamowały: ![]() 1. mtynai - 539 2. Karmenka - 500 3. BeaS - 389 4. blue_apple - 385 5. SamaraMorganx - 318 Udzielające się maturzystki: _groooszek_ - Kasia woj. lubelskie polski PR, angielski PR, matematyka PP, biologia PR Plan: psychologia/fizjoterapia/kosmetologia Aneczka91 - Ania podkarpackie polski PP, angielski PR, matematyka PP, wos PP Plan: Rzeszów/Kraków anniaa - Ania województwo śląskie polski PP, angielski PP, matma PP, chemia PR, biologia PR Plan: Katowice BeaS – Beata woj. lubelskie polski PP, angielski PP, matematyka PP, chemia PR, biologia PR Plan: Medycyna, analityka medyczna, farmacja blue_apple - Marta woj. mazowieckie polski PP, angielski PP, matematyka PP, biologia PR, chemia PR Plan: Warszawa/Łódź/Gdańsk - biotechnologia, farmacja, kosmetologia, analityka medyczna Claaire - Ala woj. podkarpackie polski PR , angielski PR, matematyka PP, WOS PP Plan: Kraków czijo - Olga woj. małopolskie polski PP, francuski PP, matematyka PR, angielski PR Plan: UJ, AGH, UEK effciaa16 - Ewka woj. kujawsko-pomorskie polski PP, angielski PP, matematyka PP, biologia PP, WOS PP Plan: Bydgoszcz - zarządzanie firmą expectation - Emilka woj. pomorskie polski PR, niemiecki PP, matematyka PP, historia PP, wos - PP Plan: dziennikarstwo, prawo - politechnika koszalińska, UG, UAM KaasiaaK – Kasia woj. mazowieckie polski PP, angielski PP, matematyka PP, chemia PR Plan: Kraków/Lublin Karmenka - Karolina woj. łódzkie polski PP, angielski PR, matematyka PR, biologia PR Plan: biotechnologia - Warszawa, Łódź, Kraków malenstwo5 - Ola woj. opolskie polski PR angielski PP matematyka PP biologia PP WOS PR Plan: psychologia/dziennikarstwo martus9191 – Marta woj. lubelskie polski PP, angielski PP, matematyka PR, chemia PR, biologia PR Plan: Lublin (UM) mtynai – Martyna woj. warmińsko-mazurskie polski PR, angielski PR, matematyka PP, geografia PR Plan: Skandynawistyka, geografia - Gdańsk pannafu - Kasia woj. śląskie polski PP, angielski PP, matematyka PP, wos PPPlan: Kraków parodia – Justyna woj. łódzkie polski PP, angielski PR, niemiecki PP, matematyka PR, fizyka PR Plan: Łódź PŁ Plesiunia_ – Ania woj. mazowieckie polski PP, angielski PP, matematyka PP, WOS PR, Historia PP Plan: hotelarstwo/administracja/resocjalizacja Reg17 – Kamila woj. pomorskie polski PP, angielski PP, matematyka PP, geografia PR Plan: Gdańsk UG, Koszalin rehab4181 – Dorota woj. łódzkie polski PP, angielski PP, matematyka PP, geografia PP, wos PP Plan: zarządzanie, turystyka i rekreacja (?) Samaramorganx – Baśka woj. dolnośląskie polski PR, angielski PP, matematyka PP, historia PP Plan: historia/historia sztuki Uniwersytet Wrocławski Plan2: ekonomia Legnica star15 – Martyna woj. podlaskie polski PR, angielski PR, matematyka PP, WOS PR Plan: etnologia/psychologia UW weronika112 - Weronika woj. łódzkie polski PR, angielski PR, matematyka PP, biologia PR Plan: psychologia/fizjoterapia !!! Jeśli któraś chce znaleźć się na tej liście, niech poda mi według wzoru: nick z wizażu - imię województwo przedmioty zdawane na maturze i poziomy Plan: (miasto lub kierunek) Wszyscy mile widziani ![]() Pozostałe maturzystki: Madzioonia18w, ChiyoChan, Julkaaa777, k4rotk4, maaril, Slodka_Marzycielka, shanta, Kasickaa, Madzielenkaendzabcia, messinka, Roux, synthesia, Marinka , villie, everlasting love, Alejka, Natusia1991, aako, Blk, lesina, Julia91, Mila17, nowka1, Plotkaraaa, Winyl, Zaluzja55, Hooray, the_kasias, shenandoah, michachacha, Inspiracyjna, caroline666, Jagoda91, asik916, JakNarkotyk, mrofka, Visti, pati991, Phoce, AgeleSS, elajna888, breathe me, Edziiaa, Lensky, visionario, Defil19, cha_cha, anniaa, onaaa333, psiiikuska, sylabud, sunrisek, magdolena, kosmetola, Peggy Sue, Riddim, FeelingGood, inc0rrect ZANIM ZADASZ BEZSENSOWNE PYTANIE : www.cke.edu.pl Edytowane przez blue_apple Czas edycji: 2010-04-20 o 18:30 |
![]() ![]() |
![]() |
#2 | |||
Konto usunięte
|
Dot.: Maturzystki 2010 cz. VI - ciemno wszędzie, głucho wszędzie, co to będzie?
pierwsza
![]() ![]() to może ja jeszcze pocytuję z poprzedniego wątku ![]() Cytat:
![]() no podobno tak. ale wiesz wydaje mi się że może od przyszłego roku zacznie jeszcze raz,choc niewieem. Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Edytowane przez 940aaead32a02128bb608a6b94f04b4806a21ce5_60383a2a3bc41 Czas edycji: 2010-02-27 o 17:01 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Wtajemniczenie
|
Piiikniee
![]() ![]() ![]() ![]() lub jak kto woli ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
likier brzoskwiniowy + sok pomarańczowy=
![]() Witam w kolejnej części moje Żbiki, Kluseczki, Liski itd. ![]()
#5 |
Zakorzenienie
|
to ja dorzucę malutką paczkę czipsów
![]()
#6 |
Zadomowienie
|
A ja dalej nie rozumiem po co się zamyka. Niech mnie ktoś oświeci
![]() A lista nieaktualna imho. Na właściwej są laski, których nigdy na oczy nie widziałam, a wśród tych, które nas olały - te, które piszą regularnie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7 |
Wtajemniczenie
|
No to jest impreza
![]() Carlo Rossi ![]()
Edytowane przez Claaire Czas edycji: 2010-02-27 o 17:07 |
![]() ![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
też to zauważyłam, trzeba to zmienić.
kurde chipsy, pizza a ja dbam o linię. ![]() ![]()
#9 |
Wtajemniczenie
|
Ewa, no co Ty takie święto, trzeba korzystać
![]() No to ja lecę ![]() Nie spamujcie za dużo ![]()
![]() |
#11 | ||
Zakorzenienie
|
[1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;17500239]
prawie jak na wirtualnej farmie ![]() [/QUOTE] ![]() nie piłam ![]() Cytat:
![]() czyli sugerujesz, żeby zrobić porządek ![]() DZIEWCZYNY KTÓRYCH NIE MA NA LIŚCIE A WYPOWIADAJĄ SIĘ! podajcie prosze dane wg wzoru. a ja zaraz popatrzę, których dawno u nas nie było, a są na liście ![]() i jestem zła, że tytuł jest krótszy ![]() ---------- Dopisano o 18:13 ---------- Poprzedni post napisano o 18:12 ---------- ale białe ![]() Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 18:17 ---------- Poprzedni post napisano o 18:13 ---------- anniaa cha_cha expectation FeelingGood onaaa333 peggy Sue sunrisek sylabud ![]() tych osób dawno nie widziałam, kogoś byście dodały jeszcze? a na liście brakuje mi na pewno Maleństwa ![]() |
||
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ejj to napisz do moda o zmianę tytułu, mi się pomyliło i napisałam. ![]() trzeba dbać, ale z głową. ![]() chyba nerki mnie bolą. ![]() a Aneczka, aniaa, kosmetola? też ich dawno nie było. chyba, że mi się pokikciało. Aneczka91 jest na liście normalnej i na olewaczy.
Dzieciństwo kończy się wtedy, gdy bezpowrotnie przestajemy pytać dlaczego. Edytowane przez effciaa16 Czas edycji: 2010-02-27 o 17:21 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
Witajcie dziewczęta
![]() Tak się składa, że również zdaję (a przynajmniej próbuję zdać) maturę w tym roku ![]() ![]() ![]()
#14 |
Zakorzenienie
|
witaj na pierwszej str. (taa jakby ich było nie wiadomo ile, tzn. u góry
![]() ![]()
Dzieciństwo kończy się wtedy, gdy bezpowrotnie przestajemy pytać dlaczego. Edytowane przez effciaa16 Czas edycji: 2010-02-27 o 17:33 |
![]() ![]() |
![]() |
#15 | ||
Zakorzenienie
|
Jakie, założyły wątek beze mnie!
![]() <FOŚ> ![]() Za karę Was nie pocytuję z tamtego ![]() Marta, to jaki miał być ten tytuł? ![]() ![]() [1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;17500239]dasz radę ? ![]() Nie wierzysz we mnie? ![]() Cytat:
anniaa ostatnio była. Ale ja bym zmieniła może na udzielające się i "pozostałe maturzystki" ![]() Do Oli trzeba napisać co z nią ![]() Cytat:
![]() Pochwalę Wam się, że przerobiłam prawie całe Zadania leksykalno-gramatyczne z Oxfordu ![]() ![]() ![]() Mam jakiegoś kopa do nauki, nie poznaję się ![]() ---------- Dopisano o 18:35 ---------- Poprzedni post napisano o 18:34 ---------- Paczcie ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#16 |
Zadomowienie
|
anniaa
expectation FeelingGood incorrect kosmetola magdolena onaaa333 peggy Sue psiiikuska Riddim Sunrisek Sylabud tych pań to ja na oczy nie widziałam o_O albo widziałam raz i już nie pamiętam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#17 | ||||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() aniaa ostatnio się udzielała ![]() a reszte trzeba spałowac ![]() ![]() Cytat:
![]() opowiedz nam o sobie ![]() Marta mój młodszy braciszek powiedział że masz super farmę ![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
Z Lublina, a jeśli chcieć być dokładnym to z okolic
![]() ![]() Więc jest to moja pierwsza (i mam nadzieję ostatnia) matura ![]()
Gdzieś tu chyba zakpił los. Ona brzydka, brzydki on... A taka ładna miłość... Edytowane przez _groooszek_ Czas edycji: 2010-02-27 o 17:44 |
![]() ![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
pessy Sue (Ola), Riddim (Kamila) i FeelingGood (Agnieszka) bardzo dużo się kiedyś udzielały
![]() Ale tak jak pisałam, ja bym zmieniła to nazewnictwo. '...które nas olały"-> "reszta maturzystek" |
![]() ![]() |
![]() |
#20 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() ale kto mi będzie wysyłał gwoździe itp ![]() ![]() ![]() a tego demota widziałam. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#21 |
Zadomowienie
|
ejj i cao trzeba dodać!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
[1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;17501092]wierzęęę
![]() ![]() ale kto mi będzie wysyłał gwoździe itp ![]() ![]() ![]() a tego demota widziałam. ![]() To do jutro Ci powysyłam ile się da ![]() Apropo farmy - mój kurnik prosi o klikanie, jeszcze czterech ludziów ![]() ![]() ![]() Ja tak czytam, to myślałam, że wyjdzie, że na słońcu była czy cuś ![]() ---------- Dopisano o 18:45 ---------- Poprzedni post napisano o 18:44 ---------- Jeżu, widziałyście, że ja już mam ponad 4000 postów ![]() ![]() Edytowane przez parodia Czas edycji: 2010-02-27 o 17:45 |
![]() ![]() |
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
a ja myślałam, że słoneczko to jej chłopak i tak na niego mówi. Myślicie, że to prawda?
![]() idę po mamę, wyłączam kompa bo jest złyyy.
#24 | ||
Zakorzenienie
|
Dzień dobry!
![]() A ja dopiero tutaj się znalazłam?! Cytat:
![]() Cytat:
![]() No to co, dziewczyny, już po imprezie nowowątkowej?
"Różne momenty wiszą w przestrzeni jak prześcieradła, jak ekrany, na których wyświetla się jakiś moment; świat składa się z takich nieruchomych momentów, wielkich metazdjęć, a my przeskakujemy z jednego na drugi." Studentka ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#25 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
ej, będziesz chlała dziś ![]() ![]() bo mi chodzi, że miało być: ... co to będzie, co to będzie? a jest tylko jedno co to będzie ![]() ale skoro wam nie przeszkadza, to niech już tak zostanie ![]() nerki ![]() mnie wątroba ![]() aneczka ostatnio się udzielała, kosmetola czasem pisze, bo się uczy generalnie ![]() Cytat:
![]() mamy podobne plany ![]() tzn. ten jeden z kosmetologią ![]() Cytat:
![]() a Ciebie nie było jak zakładałyśmy nowy ![]() ![]() ![]() zmienię, już wczesniej chciałam ![]() brawo, więc ![]() ale też miałam takiego kopa w ferie ![]() a teraz to tak tego... ![]() ![]() o kurna, słoneczko ![]() [1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;17501034] Marta mój młodszy braciszek powiedział że masz super farmę i marudził mi żebym kupiła kombajn jeszcze nie czas xD[/QUOTE] ![]() podziękuj ode mnie ![]() do czego to doszło, dzieciom się moja farma podoba ![]() apropo, Karolina, mało się nie posikałam jak mówiłaś o tym łajnie dziś... jesteś zawsze taka pocieszna ![]() Cytat:
![]() chyba ![]() Cytat:
![]() ![]() [1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;17501092] ale kto mi będzie wysyłał gwoździe itp [/QUOTE] ja ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() spamerka ![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#26 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Z tej książki granatowej/ćwiczeń? Czy jeszcze coś innego? Ja teraz robię też leks.-gr., ale z matura companion ![]() Widziałam to.. boże, kiedyś była gra w butelkę, teraz słoneczko.. co będzie następne? może jakieś bardziej zaawansowane techniki trójwymiarowe ![]() Oki ja idę do koleżanki ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#27 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ja myślałam podobnie jak Ewa ,że o chłopaka chodziło. a tu małe zdziwko. może ktoś specjalnie zrobił takiego demota,niewiem. uuu dużo.. Cytat:
![]() ![]() aj dziewczyny.jest źle.ale nie będę Wam tu smucic na początku.idę coś porobic,żeby nie myslec;/. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#28 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale aż nie mogę w to uwierzyć ![]() ![]() ---------- Dopisano o 20:32 ---------- Poprzedni post napisano o 20:30 ---------- [1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;17503599] aj dziewczyny.jest źle.ale nie będę Wam tu smucic na początku.idę coś porobic,żeby nie myslec;/.[/QUOTE] u nas można smucić i w środku i na koncu i na początku! ale jakby co to gadu ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#29 | |||
Zakorzenienie
|
Weszłam na nowy wątek, patrzę na listę -> _groszek_. Chwila konsternacji, myśl, że kogoś przeoczyłam.
![]() A groszek teraz przyszła. ![]() Witam serdecznie, Kasiu. ![]() Marta, pitolisz [ ![]() ![]() No i jeszcze wieść taka, że zrobiłam chemię za wczoraj i zaraz idę robić za dzisiaj, ale teraz posilam się warzywkami z biedry. ![]() Cytat:
![]() Demotywator ![]() Cytat:
![]() Ja mieszkam 100 km od Lublina. Cytat:
![]() Tylko na sprawdziany itp, a do matury nic a nic. ![]() Zobaczę jak próbne napisałam. Jak będzie źle to trzeba się spiąć. A tak poza tym to nie zależy mi na wynikach, byle zdać. ![]() Butelka jeszcze jest dosyć bezpieczną grą [chyba. ![]() Edit: aaaa, i tekst 'lubię placki' genialny. ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#30 | |
Zakorzenienie
|
No pięknie
![]() ![]() Pijemy!! ![]() ![]() Zapomniałam odpisać z poprzedniego wątku ^^ Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:45.