|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Ulubione filmy i seriale
Hej, zaczynam wątek jak w tytule. Jakie filmy i seriale byście poleciły i co was w nich urzekło?
Dla mnie takim magicznym filmem jest Zaklinacz koni, wracam do niego bardzo często. Robert Redford choć wiekowy jest tam cudowny. A z seriali to jestem fanką Pitbula, a ostatnio też znalazłam na zone reality serial o kobietach "Wywalczona sprawiedliwość" - to wprawdzie dokument, ale zrobił na mnie gigantyczne wrażenie, bo pokazują kobiety jako wojowniczki o sprawiedliwość, I nie mówimy tu o jakichś działaczkach, tylko o takich zwykłych kobietach jak większość z nas. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: Ulubione filmy i seriale
Z seriali lubię " Majkę " i " M jak miłość " :d
Szkoda, że moja babcia nie Wizażuje :d ogląda chyba wszystkie, poza " Modą na sukces" - pff, chociaż to dobre :d |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
O, to babcia musi mieć rozległą wiedzę. Ciekawe, czy jej się bohaterowie nie mylą, zwłaszcza w polskich serialach, bo ciągle ci sami aktorzy grają
![]() A ja wczoraj znalazłam na youtube trailer tego serialu Wywalczona sprawiedliwość, a że mi się podoba do załączam do wiadomości ogólnej http://www.youtube.com/watch?v=QxrAYFyRilo |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Wtajemniczenie
|
Ja z seriali oglądam "Majkę", "M jak miłość" i "Na wspolnej"
![]()
![]() |
#5 |
Zasiedzenie
|
Obecnie:
M jak milosc ![]() Lost Klub Szalonych Dziewic CSI Miami, Nowego Yorku i Las Vegas kocham ![]() Filmow duzoo roznych ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Przyczajenie
|
Ogólnie lubię seriale. Im głupsze i śmieszniejsze tym lepiej
![]() Cougar Town CSI Miami Dexter Gossip Girl Sons Of Anarchy
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
Supernatural, The Vampire Diaries, True Blood, The Mentalist
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
Mnie od zawsze porywają wszelkie seriale kryminalne. Jak byłam mała chciałam być policjantką.
Kto pamięta dempsey i makpeace na tropie .... ? Obecnie lubie kryminalne zagadki, oglądam wszystkie trzy miasta jak mam czas - o ile mam. Kryminalni i W11 mi się już dawno przejadły, z początku były fajne, ale potem coraz fatalniejsze pomysły... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Przyczajenie
|
Ja lubiłam tylko "Brzydulę", bo miała korale Lewanowicz
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:46.