|
Notka |
|
Targowisko: ciuchlandia Targowisko: ciuchlandia. Tutaj wymieniamy się ubraniami, dodatkami, obuwiem, paskami, torebkami itp. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Rozeznanie
|
Baleriny Zara 37, tiulowa spódnica, dżinsowa kurtka Marks&Spencer 12 i kardigan
Witam w moim pierwszym mini wątku ubraniowym
![]() Baleriny Zara z czarnej skóry ze skórzaną podeszwą i skórzanym wnętrzem, rozmiar 37, długość wkładki wewnętrznej 24,2cm; kupiłam je na Allegro i okazały się na mnie za duże. Nigdy w nich nie chodziłam, wydaje mi się, że albo były przymierzane w sklepie albo jedynie raz czy dwa założone - stan bardzo dobry, wewnątrz idealne, na podeszwie nieznaczne ślady użytkowania (proszę spojrzeć na załączone zdjęcia); bardzo mi się podobają i mogę przy nich wybrzydzać ![]() Kurtka dżinsowa Marks & Spencer, rozmiar 12. Stan bardzo dobry (jedynie rogi kołnierzyka lekko wytarte - widać na zdjęciu). Prosto skrojona, od pachy do pachy i w pasie szerokość 49cm. Piękny granatowy denim (z dodatkiem elastanu), solidnie wykonana, oddaję (właściwie tak, jak wszystkie ubrania), bo znacznie schudłam i zrobiła się za duża. Skład: 90% bawełna, 9% polyamid, 1% elastan Spódnica z tiulu Essentiel Antwerp, rozmiar M. Kolor beżowy, stan bardzo dobry. Bardzo ciekawa spódnica midi kreatywnej belgijskiej marki (nowa kosztuje w okolicach 100-120 euro, półka jak All Saints, COS itp.). Tiul układa się warstwowo. Gumka w pasie (38-50cm), w najszerszy miejscu 50cm. Wycięta metka ze składem Kardigan Bay, rozmiar 12, w kolorze fuksji z różową lamówką. Stan dobry + (gdzieniegdzie leciutko zmechacony). Od pachy do pachy 46cm, w talii 40cm (bez rozciągania). Skład: 43% Akryl, 35% Bawełna, 22% Nylon Najchętniej przyjmę w zamian: - buty w rozmiarze 3 (angielskim) lub małe 36 - kopertówkę ze skóry - stanik Masquerade w rozmiarze 30E lub Effuniak 70dd - sukienkę - kardigan Innych potrzeb ciuchowych nie mam ![]()
Chanel Les 4 Ombres Prelude na wymianę Edytowane przez nanah Czas edycji: 2010-05-10 o 19:44 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Rozeznanie
|
Dot.: Baleriny Zara 37, tiulowa spódnica, dżinsowa kurtka Marks&Spencer 12 i kardigan
Cieszę się, że rzeczy się podobają
![]() ![]()
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
Dot.: Baleriny Zara 37, tiulowa spódnica, dżinsowa kurtka Marks&Spencer 12 i kardigan
coś za balerinki błagam ! :d
![]() |
![]() |
#6 |
Rozeznanie
|
Smackers, LikeTheChocolate, niestety nic, dziękuję Wam za propozycję
![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Rozeznanie
|
coś za baleriny??
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Rozeznanie
|
magdalenka2, NaOmi85 - dziękuję dziewczyny, ale niestety nic.
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
Coś za spódniczkę tiulową?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Rozeznanie
|
Niestety, nic dla siebie nie znalazłam
![]()
![]() |
#12 |
Rozeznanie
|
up
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:26.