|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Problem z sala pomocy !!!
Hey hey dziewczeta. Mam mały problem z frekwencja na weselu.
![]() ![]()
Edytowane przez barbara83 Czas edycji: 2010-05-09 o 15:48 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Problem z sala
a jak będą ulożone stoły? bo jeśli w U albo coś w tym rodzaju, to można je ułożyć grupowo, ja myślałam o takiej sali, gdzie stoliki były w L- i wtedy wyglądała na ogromną, a w grupach, rozłożone po sali, znacznie lepiej
![]() masz może zdjęcia tej sali? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
stoły sa okragle wiec planujemy zamiast 10 osób przy stoliku posadzimy 8, może bedzie lepiej no ale tak czy siak parkiet duzy. A oto zdjecie sali
Edytowane przez barbara83 Czas edycji: 2010-05-09 o 15:21 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() faktycznie duża sala ![]() ![]() ![]() ![]() w większych odstępach te stoliki ![]() ![]() ciężka sprawa ![]() te stoliki można bardziej do parkietu przesunąc, pod ścianami będzie więcej miejsca, ale to nie będzie się tak rzucać w oczy jak pusty parkiet Edytowane przez sweetieSS Czas edycji: 2010-05-09 o 16:37 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
no jak widzisz nie ciekawie, rodzina mnie wystawila do wiatru, ja sie im kiedys odwdziecze he he
![]()
![]() |
![]() |
#6 |
Zadomowienie
|
a może doprosić dalszych znajomych w miejsce tych, którzy zrezygnowali?
![]() taką salę optycznie powiększy wisząca u sufitu dekoracja z materiałów, od razu zrobi się przytulniej ![]() ja bym może jeszcze zaproponowała jakies stoliki pod ścianami: 1. jakiś z kredkami i malowankami dla dzieciaczków, w którymś rogu sali 2. stół z kawą i herbatą w dzbanuszkach + ciasta 3. stół z dekoracjami typu pływające świece etc a na nim ksiga życzeń To pomysły rodem z wesel na których byłam, może coś się przyda ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
A wypada tak zapraszac kogos na 3 tyg przed weselem? sama nie wiem niby dobry pomysł no ale taki gosc moze sobie roznie pomyslec i jeszcze sie obrazic. Mam juz metlik w glowie, juz i tak tyle mam na głowie a tu teraz jeszcze ci goscie narobili mi takiego problemu
![]()
![]() |
![]() |
#8 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a gdzie mieszkasz, może ja przyjdę? ![]() a nie brałaś pod uwagę, że tyle osób Ci odmówi? to sporo osób, tak nagle i na tak krótki czas przed ślubem zrezygnowali ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Raczkowanie
|
Wiekszosc z nich poprostu wyjechala za kasa za granice, lub poprostu juz tam sa no i urlopy planuja w innych terminach.
![]() |
![]() |
#10 |
Raczkowanie
|
Może w rogu sali ustawisz złożony z kilku stolików tzw. stół wiejski: z kiełbasami,wędzonymi rybami, kiszonymi ogórkami, smalcem itp. to też sprawi, że sala nie będzie wydawała się aż taka duża.
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
widzę że tam jest jakby osobny parkiet na stoliki
a gdyby je ustawić na tym parkiecie do tańca? czy to nie wchodzi w grę? u mnie na sali stoły też są osobno w takiej wnęce jakby wydzielonej, ale jak u mnie zrobi się mało osób to po prostu stoły zostaną ustawione na parkiecie gdzie będą tańce ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() pomysł z ustawieniem stołów na parkiecie do tańca też jest sensowny ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Raczkowanie
|
Ja bym zrobiła gdzieniegdzie dekoracje - np w rogach, osobny barek z winami czy jakimiś droższymi alkoholami, może i stolik z napojami - gdyby komuś się zachciało, a obsługa nie zdążyła donieść - zawsze można podejść i zabrać
![]() Sama tak planuję, bo sala w której będzie wesele jest przewidziana na 120 osób, a ja będę mieć tak mniej więcej 80-90 - o ile wszyscy przyjdą!. Tak więc przewiduję dekoracje ze świec i kwiatów w kątach, jakiś barek a alkoholami, może z napojami też. Dodatkowo myślę, że jakieś dekoracje z tkanin lub balonów też wypełnią miejsce ![]()
![]() |
#14 |
Raczkowanie
|
no jesli chodzi o stol z alkoholami juz tam taki stoi jesli zauwazylyscie na zdjeciu, jest przy scianie z lewej strony no ale mysle te dodatkowo mozna wstawic jeszcze ten z wedlinami itp. Mam jeszcze pomysl zrobic duze serce balonowe i gdzies po drugiej stronie parkietu go wcisnac, tylko ze boje sie ze, dzieci sie za niego wezma i dlugo nie postoi to moje serduszko
![]() Do wszystkich sle wielkie dzieki za zainteresowaniew moim problemem i rady. Pozdrawiam wszystkie wizazystki.
![]() |
![]() |
#15 |
Raczkowanie
|
Dobrym, myślę
![]() I nie przejmuj się, doproś kogoś z młodych, fajnych znajomych - nie będą się obrażać, że zostali domówieni w czyjeś miejsce! ![]() Powodzenia
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:45.