|
Notka |
|
Ginekologia Miejsce, w którym rozmawiamy o ginekologii. Tutaj znajdziesz pytania i odpowiedzi związane ze zdrowiem intymnym kobiety. Rozmawiamy np. o antykoncepcji. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Wtajemniczenie
|
Hormony
zastanawiam się nad braniem hormonów mam bole jajnikow procz tego nie moge przytyc jestem chudzinka straszna duzo kolezanek moich mowilo ze po tabletkach dostaly piersi czuly sie lepiej i przytyly? czy to prawda? nie znam sie kompletnie wolalam zapytac o rade
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy. „Jeśli próbujesz być kimś innym, poniesiesz porażkę. Świat już ma taką osobę. Teraz potrzebuje ciebie. Ścieżka, którą wytyczasz, może nie mieć sensu dla nikogo na świecie oprócz ciebie. I nie musi. Jest wyłącznie twoja. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Hormony
Jak Ty zareagujesz na tabletki to sprawa indywidualna, nikt Ci nie powie jak będzie. Nie sugeruj się tym co odczuły koleżanki bo u Ciebie może być inaczej.
Dla przykładu: ja też od zawsze jestem chudzina, przy tabletkach nie przytyłam ani grama, przy jednych tabsach piersi zrobiły mi się pełniejsze, a gdy zmieniłam je na inne - wróciły do swojego standardowego rozmiaru. Samopoczucie bez zmian. Tak więc nie ma reguły. Trzeba samemu się przekonać. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Konto usunięte
|
Jest OGROMNY wątek o antykoncepcji hormonalnej. Czy naprawdę tak trudno go przeczytać? Albo skorzystać z wyszukiwarki?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
odpowiedź jest krótka i prosta: W Y S Z U K I W A R K A ! ! !
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:38.