|
Notka |
|
W krzywym zwierciadle odchudzania Jest do jedyne forum, na którym zamieszczamy wszystkie diety, które promują odchudzanie poprzez drastyczne ograniczenie kaloryczności, tzw. "diety głodówkowe", które nie mają nic wspólnego ze zdrowym odżywianiem.
|
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
wspólne odchudzanie 23 kwiecien - wakacje! <3 pijemy dużo wody!
hej, zakładam nowy wątek bo tamten spotkał się z nieprzyjemnym odbiorem czytelniczek
![]() ![]() więc.. jestem spaśniętym 16 letnim burakiem i muszę to zmienić! ![]() szczególnie że niedługo zbliżają się wakacje :d ![]() w tym wątku pijemy duzo wody! 1,5 / 2 l wody dziennie ![]() + odrzucamy fastfoody,chipsy [ja ich nie jem od roku :d] i słodycze! przyłączać się grubaski ![]() aa.. jeszcze moje wymiary więc mam 16 lat, ważę ok 61 kg i mam 171 wzrostu - może wam sie wydawać ze waze normalnie ale masakra.. mam takie uda grube i biodra rozsadzone ze szok ;(. dobra.. koniec mojej paplaniny :d, czekam na wasze wsparcie <3
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: wspólne odchudzanie 23 kwiecien - wakacje! <3 pijemy dużo wody!
na razie pusto ale mam nadzieję że ktoś sie przyłaczy i mnie wesprze
![]() jestem na diecie dukana i dzisiaj zjadłam na I śn : actimel + jabłko na II śn : jogurt naturalny bez cukru + jabłko na obiad : 2 jajka sadzone + grahamka ciemna aa no i pije wode ! ![]() 3majcie sie ![]() ![]()
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Dołączam ;D
I śniadanie: Jajko-84Kcal Kromka z masłem-180kcal Herbata + 1ł. Cukru-40kcal Obiad; 5 Pierogów- 315Kcal -------------------------- szaleństwoXD=619Kcal __________________ 171 wzrostu 60kg ![]() Cel; 55kg ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
dziewczyny, zlitujcie się
![]() temat przenoszę na KZ, choćby z tego powodu, że jego autorka nazywa się przy normalnym BMI "spaśniętym burakiem: ![]()
![]() |
![]() |
#5 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Dwa - na tej diecie się JE - do syta i często, nie wolno dopuscic do uczucia głodu. Nie wiem skąd wytrzasnęłaś takie informacje ![]() Cytat:
![]() ![]()
Dobrze, jak nie za dobrze, nie zaszkodzi niepolepszenie, jak tylko można wytrzymać na głupi sposób swój... Twój wzrok na sobie czuję, wiem co Cię rozpala, najbardziej to Cię kręci, gdy ktoś Cię zniewala. Jeden gest, jeden ruch, i mogę mieć Was dwóch! Grrr ![]() [euc1]543150[/euc1] |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
Jesteś "spaśniętym" burakiem? To ciekawe jak ja mam siebie nazwać... Mam 26 lat 171 cm wzrostu i 98 kg wagi. Jak czytam takie posty to mnie cholera bierze. Co najmniej od 10 lat walczę z nadwagą. Weź wyobraź sobie moje uda... i brzuch... Ale co chciałam powiedzieć. Uwierz w siebie i nie nastręczaj sobie problemów, których nie ma. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Przeczytaj najpierw jakikolwiek wątek na Dietetyce,błagam.. Bo aktualnie robisz sobie straszną krzywdę,zachęcając do tego (o zgrozo) inne dziewczyny.
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
Z tego co piszesz, nie wydaje mi się, żebyś była tym czym się określiłaś, zwłaszcza, że ja mimo,że jestem dziewczyną bardzo podobają mi się u kobiet szerokie biodra, czy jak to nazwałaś rozsadzone, hah. Figura Beyonce ? Mmm, niemalże ideał
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
BAN stały
|
A ja zapraszam do zapoznania się z moją fanastyczną przygodą z odchudzaniem: http://www.odchudzanie-z-glowa.blog.onet.pl . Zmotywujcie się i chudnijcie razem ze mną - wiele porad, przebieg mojej diety ustalonej przez lekarza, rewelacyjne skutki - chudnij powoli lecz zdrowo i na zawsze. Zabłyśnijcie w wakacje nową sylwetką. Przeżyjcie przygodę z dietą, podczas której nigdy nie będziecie głodne. U mnie znajdziecie także przepisy na niskokaloryczne, lecz obfite obiady - fotografie pomogą Was przekonać, że odchudzanie to nie głodówka ale przyjemność. Serdecznie zapraszam wszystkie forumowiczki!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zadomowienie
|
Ban stały mówi sam za siebie,nic do dodania.
![]() |
#11 |
Przyczajenie
|
.
.
Edytowane przez GIENIA_elo Czas edycji: 2011-12-14 o 15:50 Powód: . |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:51.