|
Notka |
|
Włosy kręcone: pielęgnacja, fryzury, inspiracje Forum dla osób z kręconymi włosami. Rozmawiamy o stylizacji i pielęgnacji loków. Wejdź, podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Natarczywe loki
Mam pytanie co mam zrobic z moimi wlosami jesli po kazdym umyciu oraz w dni kiedy jest wilgotno robia mi sie loki. Same loki nie sa najgorsze tylko to ze jak sie uczesze to na mojej glowie pojawiaja sie dziwne "fale" o ile to cos mozna tak nazwac. Prosze o pilna pomac bo jestem zdesperowana
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Re: Natarczywe loki
To brzmi jakbyś miała skoczyc z okna
![]() Powiedz więcej, o jaki efekt ci chodzi, wyprostowanie włosów czy co innego? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Też tak mam, włosy się kręcą, falują, robią się puszyste i wydaje się, że są krótsze. Ja sobie radzę specjalnym preparatem z Goldwella http://www.wizaz.pl/produkty/baza/ce...ls&itemid=2451 i trzymam mokre od preparatu włosy, aż do momentu wyschnięcia i potem rozczesuję tę twardą skorupę i jest ok.
![]() |
#4 |
Przyczajenie
|
moze zaakceptuj je takimi jakimi są. odpowiednio wypięlegnowane włosy zawsze dobrze wyglądaja- tylko nie dotykaj ich łapkami bo będą świrować. a te fale po prostu rozczesuj.ciesz sie ze nie masz gorszych problemów- moja koleżanka ma tak cienkie i rzadkie włosy, że każda spinka i gumka zsuwaja sie jej z włosów a jak ma rozpuszczone to wygladaja jakby ich nie było
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:41.