|
Notka |
|
Prezenty Prezenty to coś co lubimy otrzymywać i dawać. Podpowiadamy jak wyszukać odpowiedni prezent. Gdzie kupić po okazyjnej cenie prezenty świąteczne i nie tylko. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Karnety, vouchery - pójście na łatwiznę czy dobry prezent?
Tak przy okazji - ostatnio rozmawiałam z siostrą na ten temat, szukałyśmy prezentu dla pewnej bliskiej osoby. Ponieważ ona "wszystko już ma", zasugerowałam, że możemy kupić po prostu jakiś karnet (na zabieg pielęgnacyjny albo na zakupy), żeby mogła zdecydować samodzielnie. Siostra lekko się oburzyła i stwierdziła, że to pójście na łatwiznę, że nie przemyślałyśmy potrzeb tej osoby itp. Jakie jest Wasze zdanie? Ja osobiście jestem za, bo choć prezent zawsze jest miły, wiem, że nie zawsze trafiamy w gust.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Karnety, vouchery - pójście na łatwiznę czy dobry prezent?
Według mnie taki prezent jest odpowiedni, ponieważ dana osoba sama może wybrać sobie prezent, który będzie dla niej najfajniejszy (niekoniecznie jakaś rzecz, ale może to być właśnie karnet do kosmetyczki).
Często jest tak, że nie trafiamy w gusta osoby, którą obdarowujemy i potem jest tak jak jest. Najczęściej prezent jest nieużywany lub oddawany np. oklepane figurki ;P |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Rozeznanie
|
ja z mo0im tata na swieta Bozego Narodzenia kupilismy mamie nie karnet na zabiegi, masaz, maseczki itp. Byla zachwycona! nie uwazam,ze to pojscie na latwizne
![]()
![]() |
#4 |
Konto usunięte
|
Fajny pomysł
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Przyczajenie
|
Koleżanka w końcu dostała voucher na wybrany zabieg pielęgnacyjny w salonie spa i była naprawdę zadowolona. Podejrzewam, że sama nie wybrałaby się. Czyli moje na wierzchu
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Przyczajenie
|
Również podoba mi się ten pomysł, choć często dyskretnie informujemy się ze znajomymi, co nam wpadło w oko.
![]() Koleżanka dostała też ostatnio na urodziny bon na zakupy w którejś z sieci ciuchowych - to bezpieczniejsze, niż kupienie czegoś, co może się nie spodobać albo nie pasować po założeniu. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
Karnety to naprawdę świetny pomysł! Generalnie wszelkie bony na zakupy też są dobrym pomysłem.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
ja uważam,że to świetny pomysł
![]()
![]() |
![]() |
#9 |
BAN stały
|
Bardzo dobry i nietypowy pomysł na prezent,można kupic np karte rabatową lub za określoną kwotę na zakupy w danym sklepie. Każdy na pewno ucieszyłby się z takiego prezentu.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:00.