|
Notka |
|
Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
pomocy! "szopa" na glowie
mam specyficzne wlosy (ze tak to ladnie ujme). sa bardzo geste (a i tak mam duza glowe), nieby nie sa zniszczene,ale sie strasznie "pusza" i dziwnie wywijaja,mimo ze nie sa wcale krecone. probowalam wygladzajacych serii i wszystko na nic. bardzo bym chciala zrobic sobie jakas wystrzalowa fryzurke,ale nie bardzo wiem jakie fryzurki nadawalyby sie dla mnie (po degazowaniu wygladaja koszmarnie)...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Przyczajenie
|
Re: pomocy! "szopa" na glowie
Cześć!Wiem o co chodzi bo mam włoski tego samego typu
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
a próbowałaś serum Kerastase albo Garniera? One dość dobrze a Kerastase nawet b.dobrze wygładzają
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
tez myje wlosy na noc - to jedyny sposob,zeby wygladaly w miare normalnie,chyba za za bardzo mi sie do gory podniosa...serum probowalam tylko z garniera,nie wygladalo to najlepiej - moze to wina fryzury.dlatego nie mam pojecia jak sie ostrzyc,zeby bylo dobrze...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Jeśli nie narzekasz na brak gotówki to wypróbuj serie Oleo-Relax, szampon, maseczka i fluid
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
ponawiam prosbe o pomoc,nie mam pojecia jak to powinna byc fryzurka...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
ale jak dobrac Ci fryzurke bez Twojej fotki?
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
no tak,i tu jest problem bo nie mam zdjecia w komputerze. ale musze calkiem nieskromnie powiedziec,ze niczego nie musze korygowac poprzez fryzure. twarz mam raczej pociagla,czolo ani niskie ani wysokie - w sam raz. chodzi o to,zeby nad tymi wlosami jakos zapanowac,nie wiem w jakiej fryzurze beda ukladac sie najlepiej...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:35.