|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Rozeznanie
|
Kochane WODNICZKI - łączmy się:)
Witam!
Zapraszam wszystkie wodniczki do rozwoju wątku ![]() Jakie jesteście? Napiszcie swoje wady i zalety ![]() Wodnik: Wodnik jest jedenastym znakiem zodiaku, jako jeden z niewielu posiada dwie planety opiekuńcze, Urana który jest wyższą oktawą Merkurego - planetą wolności, oraz Saturna planetę dyscypliny i struktury. Należy do trygonu powietrze. Wodnik w swoim życiu i działaniach stara się być w awangardzie, często wyprzedzając swoje czasy. Postrzega świat w sposób logiczny, racjonalny, posiada charyzmę. Jest najbardziej niezależnym znakiem zodiaku, potrzebuje dużo wolności. Uczciwy, szczery, humanitarny, nieugięty w swoich poglądach, obdarzony dużym temperamentem. Ma silne poczucie sprawiedliwości, wrażliwy na punkcie niewłaściwego traktowania innych ludzi. Dla niego wszyscy są sobie równi, bez względu na status społeczny i materialny, wyznanie, kolor skóry czy poglądy. Jest bardzo towarzyski i lubiany, ceniony za cierpliwość i przyjazny stosunek do świata. Ma wiele talentów w tym artystyczne, plastyczne, sportowe. Do wszystkiego co robi musi mieć przekonanie, patrzy na życie z perspektywy, zauważając więcej niż inni. W miłości jest stały i uczciwy, obdarzony gorącym temperamentem. Rodzina i bliscy są dla niego bardzo ważni, jest bardzo uczuciowy i wrażliwy. Jego partner może liczyć na romantyczne chwile i wielkie uniesienia. Jego mottem jest wyzwanie, powszechna wolność, przyjaźń. Wodnik będąc pod silnym działaniem Urana- planety wolności- jest urodzonym rewolucjonistą. Jest tak " zaprogramowany", aby poddawać wszystko próbie i burzyć konwencje. Często nietolerancyjny, uparty, o szalonych wywrotowych poglądach, dążący za wszelką cenę do ich realizacji. Dla niego cel uświęca środki. Ciągłe zmiany, zniszczenie - to część jego natury. Upór jest jego piętą Achillesową, kwestionuje prawie wszystko, robiąc trudności czerpie z tego satysfakcję. Narzuca innym swoją wolę i poglądy. Czasami naiwny, daje się łatwo omamić i wykorzystać. Ma tendencję do pracoholizmu i fanatycznych poglądów. Snuje fantastyczne wizje przyszłości które stara się wcielić w życie. Wyzwoli się z każdego związku czy układu w którym będzie tłamszone jego poczucie wolności i niezależności. Opiekuńcze planety- Uran i Saturn Trygon- powietrze Kolory- intensywny błękit i turkus Symbol- Mężczyzna wylewający wodę Klucz do sukcesu- współpraca, przyjaźń, współczucie ---------- Dopisano o 17:05 ---------- Poprzedni post napisano o 16:51 ---------- Zalety: - otwarta - szczera - taktowna - pewna siebie Wady: - materialistka - egoistka - uparta - najpierw mówi, później przemyśli To tylko niektóre z moich wad i zalet, teraz czekam na Wasze, Wodniczki ![]()
![]() Edytowane przez iwwwonaa Czas edycji: 2010-03-07 o 15:54 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Rozeznanie
|
Dot.: Kochane WODNICZKI - łączmy się:)
hej
![]() ![]() ja do swoich cech "wodnikowych" mogę dodać: - niezależna -chodzi własnymi drogami -pyskata ![]() -leniwa -ma słabą silną wole ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#4 |
Rozeznanie
|
No to chyba byśmy się dogadały
![]()
![]() |
![]() |
#6 |
Rozeznanie
|
Ja też typowy wodnik.Jak mi ktoś mówi, że coś muszę, to włącza mi się agresor
![]() Lepiej, żebym chciała coś zrobić, bo nawet jak chcę , ale muszę, to przestaje chcieć ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Hej dziewczyny ja tez chcialabym sie dolaczyc
![]() Zalety: - otwarta(raczej tak) - szczera(do bólu) - pewna siebie(zawsze) Wady: - egoistka(tylko JA i JA) - uparta(bardzo) - najpierw mówi, później przemyśli(często) -zawsze mam racje :p (czasami oczywiscie nie) -leniwa(bardzo bardzo) -brak silnej woli(odchudzic to ja sie nie potrafie) Oczywiscie mam pewnie wiele innych wad i zalet. Jednak najbardziej meczy mnie moj egoizm, moze to dlatego ze wodniczka i jedynaczka w jednym ? |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Rozeznanie
|
Wodniczka, zglasza sie
![]() Pewna siebie raczej nie jestem, czasem pyskata, czesto leniwa, szybko wlacza mi sie agresor nawet bez wiekszego powodu (denerwuje mnie to), tajemnicza, czesto mowie to co mysle, czeste ataki smiechu ![]() Wiecej nie mam pojecia ;p |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
witam w klubie nie potrafiących się odchudzać wodniczek ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Rozeznanie
|
A macie cos takiego, ze postawicie sobie jakis cel i robicie wszystko aby to osiagnac? Oczywiscie nie chodzi mi tu o jakies wielkie cele, tylko takie male typu; on mi sie podoba, chce doprowadzic do naszej rozmowy, spotkania (nie chodzi mi o wymuszanie uczuc
![]() ![]() Ja tak czasem mam i jesli postanowie, ze to akurat zrobie, robie wszystko aby mi sie to udalo. Czasem mi to pomaga, czuje satysfakcje i pod wplywem spelnienia szukam nowych wyzwań i celów. Moze ktoras z wodniczek tak jeszcze ma? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
hmmm może i tak mam ale niestety nie raz postanawiam sobie i robie wszystko co w moich siłach a i tak się coś nie udaję ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Rozeznanie
|
[QUOTE=Alciaaa;17752323]Spróbuj na poczatek coś małego, dotyczacego przyjaciol albo rodziny, bedzie Ci lzej, a po spelnieniu poprawisz sobie humor
![]() dobra rada ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() napady śmiechu nieuzasadnione. włąsne drogi - zdecydowanie. nie lubie byc taka jak wszyscy - zawsze chce byc inna i oryginalna, ale nie zawsze wychodzi.. nie lubie jak ktos mnie kopiuje, jak ja kogos nieswiadomoie kopiuję. szybko się niestety poddaję i zanim mam coś zrobić pytam siebie: "czy mi się to w życiu przyda? po co mi to?" - jesli niepotrzebne, olewam. na myśli głownie mam szkole.. co do milosci..czy stala to nie wiem. podobają mi sie rozni faceci w roznym czasie, ale nigdy z nikim nie bylam : ( niezależnosc przede wszystkim! ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zadomowienie
|
Witam i ja
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#16 |
Zadomowienie
|
ja jestem nieśmiała niestety brak mi pewności siebie
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Raczkowanie
|
Temacik The Best
![]() Dotyczy to takze Wodnikow nie tylko Wodniczek ![]() Przede wszystkim NIEZALEŻNOŚĆ, INDYWIDUALIZM, NOWATORSTWO, NIETUZINKOWOŚĆ, co do samotnosci to Tez bym sie z tym zgodził - wodniki lubia poswiecac sobie czas to taka specyficzna forma Bcia ze SOBA ![]() Upór w pokazywaniu sobie jak i innym - oplaca sie zwlaszcza przy stracie niechcianych Kg ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() czasami w sytuacjach nieodpowiednich. |
||
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
Ja także jestem zodiakalnym Wodnikiem
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
BAN stały
|
wodniczek, podbijam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:25.