|
Notka |
|
Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Chcę wyglądać doroślej.
Mam problem. Mam 15 lat i ostatnio stwierdziłam ( tak jak inni ), że ubieram się kompetnie jak dziecko. Trampki, kolorowe bluzki.. to nie jak na ten wiek. Chciałabym wyglądać doroślej i elegancko. Doradźcie mi, jakie rzeczy, jakiego koloru mam ubierać? Proszę o rady. Z góry dziekuje
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Chcę wyglądać doroślej.
przy wieku 15 lat doroślej i elegancko? a czemu nie chcesz zostać tak jak teraz? podkreślaj swoją urodę, wybieraj dziewczęce ubrania
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
Wiem, wiem. Tylko tu chodzi też o inne rzeczy.. takie jak np. chłopaki. Oni teraz wolą bardziej dorosłe dziewczyny. Już usłyszałam od paru, że wyglądam dziecinnie, nie ukrywam, że zrobiło mi się strasznie przykro, dlatego ta zmiana.. Chciałabym też poczuć się trochę doroślej i wyjść już z tego " dziecinnego " świata..
|
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
moze na sam początek zmień trampki na baleriny
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
sluchaj, mozesz po prostu zadbac o siebie bardziej i lepiej dobierac kolory, idac do sklepu patrz na bluzki i zastanawiaj sie jakby wygladala w tym jakas kolezanka, czy tez by to zalozyla, ale sukces zalezy od wiary w siebie, ja sie czesto zastanawiam dlaczego brzydule maja "branie" a to po prostu pewnosc siebie. zreszta wiele mozna nadrobic charakterem, tak wiec mocno nie eksperymentuj bo moze wyjsc z tego kicz. masz jeszcze czas na eksperymenty
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
czemu ma patrzeć na to czy koleżanka też by to założyła? ![]() ja proponuje kupić jakieś gładkie bokserki, koszule na guziczki (nie takie bardzo eleganckie) i zamiast bluz, ktore pewnie nosisz, sweterki, narzutki ![]() no i jak już ktoś powiedział baleriny zamiast trampek ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
myślę, że przede wszystkim pozbądź się sportowych rzeczy -czyli nie nos sportowego obuwia, bluz, koszulek z zabawnymi/dziecinnymi nadrukami.
nie musisz być od razu elegancka, wystarczy jak będziesz dziewczęca ![]() jak będziesz kupować ciuchy zastanów sie czy założyłaby je 10latka czy raczej 18latka ![]() nie wiem czy już sie malujesz, ale sądze, ze jakiś delikatny błyszczyk/tusz do rzęs były by ok. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:41.