|
|||||||
| Notka |
|
| Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Zakorzenienie
|
Meteorites pastel white 04 - wymienie
Wymienie Meteorites Guerlain z limitowanej wersji pastel white 04.
Meteoryty mam z wymiany, kilka kulek pokruszylo sie w podrozy pocztowej. Wymienie najchetniej za interesujace mnie perfumy, np. Egoiste Chanel (klasyk), Herba Fresca Guerlain, Le Feu Light, Chanel no 5 Edytowane przez Dorota-Coco Czas edycji: 2010-06-10 o 15:35 |
|
|
|
|
#2 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Meteorites pastel white 04 - wymienie
Może zainteresuje Cię Moschino I love love, Versace Bright Crystal lub Versace Baby Rose Jeans? Oprócz tego mogę porobić różne odlewki
|
|
|
|
|
#3 |
|
Zakorzenienie
|
moze chcialabys Valentino Rock'n'Rose Couture tester, ale ze tester to tylko jest napisane na kołnierzu atomizera i niczm innym od normalnych perfum się nie różni
|
|
|
|
|
#5 |
|
BAN stały
|
[QUOTE=Dorota-Coco;19902515]Wymienie Meteorites Guerlain z limitowanej wersji pastel white 04.
Meteoryty mam z wymiany, kilka kulek pokruszylo sie w podrozy pocztowej. Wymienie najchetniej za interesujace mnie perfumy, np. Egoiste Chanel (klasyk), Herba Fresca Guerlain, Le Feu Light, Chanel no 5[/QUOTE Może w moim wątku znajdziesz coś ciekawego ? Zapraszam . |
|
|
|
|
#6 |
|
Zakorzenienie
|
Dorotko a nie mogłaś tej chanelki chcieć kilka dni wcześniej, bo mamie siłą 100 wcisnełam
Całkowite lekceważenie wszelkich zagrożeń sprawiało jakoś, że zagrożenia zniechęcały się, rezygnowały i znikały.Terry Pratchett Doświadczenie jest szkołą, w której lekcje drogo kosztują ![]() Fuksjowa Roma S. Pilewicz szuka nowego domu Tous Rosa karmel i pomarańcz też szukają nowego domu |
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#8 |
|
Zakorzenienie
|
ja tam nic z tego co by cie interesowalo nie mam ale powiedz mi gdzie sie kupuje te mineraly? zwlaszcza ten roz co dorzucilas to po prostu cud miod i orzeszki
|
|
#9 |
|
Rozeznanie
|
Nie mam do zaoferowania wiele, ale moze akurat cos Ci w oko wpadnie. W starym watku sa rowniez torebki i dodatki. Z zapachow mam cool water davidoffa (klasyczna i limitowana freeze me) oraz puma red.
|
|
|
|
|
#10 | ||
|
Zakorzenienie
|
podoba mi sie letnie Trouble
Cytat:
![]() [1=4949fcef6921595c66993c2 1efd811deeb45d8d7_6696fb7 b313cf;19907674]przesyłka poszła, razem z "uskrobkiem" [/QUOTE]dziekuje Dorota Cytat:
warto poprobowac tych mineralow, Kasiu niestety, nic |
||
|
|
|
|
#11 |
|
Zakorzenienie
|
a skąd miałam wiedzieć, ze chcesz
Całkowite lekceważenie wszelkich zagrożeń sprawiało jakoś, że zagrożenia zniechęcały się, rezygnowały i znikały.Terry Pratchett Doświadczenie jest szkołą, w której lekcje drogo kosztują ![]() Fuksjowa Roma S. Pilewicz szuka nowego domu Tous Rosa karmel i pomarańcz też szukają nowego domu |
|
|
|
|
#12 |
|
Zakorzenienie
|
Może cos u mnie?
Poza wątkiem mam m.in. nowy Halo Hydrating... Smashboxa w wersji fair (jeśli mowa o minerałach )
|
|
|
|
|
#13 |
|
Zakorzenienie
|
coś u mnie?
|
|
#14 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#16 |
|
Zakorzenienie
|
hej, ja moze nie w temacie ale pamietam ze wspominalas iz masz E.Lauder Bronze Goddess Sunblush Illuminator, - moze chcialabys w zamian róż diora sunkissed cinamon??
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:36.