|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Dzieciobójczynie
witam !
![]() Ogladałyscie może film dokumentalny KILLING GIRL czyli po polsku dzieciobójczynie. Ja obejzałam i srednio mi sie podoba. tak sie zastanawiam jak tak mozna usówac ciąze po 5 miesiacu to jest przeciesz normalne dziecko a jeszcze to gorszej jest jak pokazuja martwe dziecko tej dziewczynie masakra. polecam obejzec głupie młode rosjanki jak sie skrobią . ![]() Edytowane przez thelusia Czas edycji: 2010-04-01 o 11:16 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Konto usunięte
|
Dot.: Dzieciobujczynie
1. Wyszukiwarka.
2. DzieciobÓjczynie, proszę. 3. PrzecieŻ, proszę. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Konto usunięte
|
Oglądałam mi sie nawet podobał. UsUwają, ich sprawa, ich sumienie. Lepiej, ze usuwają niż żeby miały potem zabić. Poza tym zauważ , że dziewczyny, które to robią to jeszcze dzieci, a co taka matka 14-15 lat może zaoferować swojemu dziecku?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Dzieciobójczynie
Cytat:
Może i Ty nie usunełabyś ciąży po 5 miesiącu, ale są takie kobiety które decydują się na ten krok i wg mnie to ich sprawa. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Znowuu ?? jeżżżu ile mozna to samo wałkować ??
blagam niech ktos połączy z innym tematem lub zamknie. Apeluje aby uzytkownicy którzy maja mniej niz np.100 postów ,ktorzy zakladaja nowe watki na przerobione tematy dostawali bana za nie uzywanie wyszukiwarki. Autorka założyła juz 1 wątek na temat aborcji ,ktory zostal zamkniety wiec po co kolejny ?? Edytowane przez paula78 Czas edycji: 2010-04-01 o 11:31 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Konto usunięte
|
Popieram
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zadomowienie
|
Myślałam, że wątek będzie o współczesnych Medeach
![]()
![]() |
#8 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
merytorycznie się może podobać, udokumentowanie faktów może się podobać
to sie może podobać tak samo jak anatomia na studiach - coś nie musi być ładne żeby sie podobało a co do tematu - też bym chetnie wprowadziła ograniuczenia na zakładanie wątków ![]()
![]() |
![]() |
#10 |
Przyczajenie
|
niewiem jak wy ale interesują mnie takie rzeczy
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nie musisz nam tu tak dokladnie opisywac swoich wrazen estetycznych, naprawde.
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Raczkowanie
|
To ja się wtrące nie na temat.
Oglądał ktoś może dokument na planete o narkomanach!?? ja tylko reklamę, tam narrator mówił coś takiego "Po tym (filmie bądź dokumencie, cholerka nie pamiętam!) nawet twardy narkoman idzie na odwyk"Coś w tym stylu, ktoś pamięta? Strasznie chciałabym go obejrzeć i dać do oglądniecia mojej koleżance, sądze, że tego potrzebuje pilnie. I pdoobnie z dokumentem na tym samym kanale " Schizofrenia słów" WIEM, ŻE TO jakaś BIOGRAFIA o babce, która była strasznie mądra i cudowna, ale że w reklamie nie podać jej imienia? i tam było, że mimo to zawładnął ją umysł i nikt nie wie co sie z nią działo w środku głowy.. z góry dziekuje chodź wątpie, by ktoś wiedział. a ZNACIE LInk GDZIE MOŻNA to odnaleźć lub ktoś mógłby wiedzieć?
![]() |
#13 |
Konto usunięte
|
A z Tobą wszystko w porządku ?
.....wątpie |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Raczkowanie
|
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
a ja nie popieram zamkniecia watku, z tego wzgledu ze jest on na temat ogladalyscie film?
jest powiazany ale nie taki sam... no halo |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Nie,wątek jest o tym ze gupie rosjanki się skrobią ,i uwaga -> ![]() no i jeszcze kroili człowieka tak jak swinie blee wszystko mu wyjeli okropne ,i uwaga --> he he Zawsze mnie ciekawiło (?) co za ludzie oglądają rózne okropieństwa w necie ( np znęcanie się nad zwierzetami ,...) ,to jest jakieś rajcujące czy co ? Ktoś to wkleja /i pewnie też robi , bo ktoś inny to ogląda,proste Edytowane przez 201710120930 Czas edycji: 2010-04-01 o 18:18 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
Nie wiem co trzeba zrobic aby natknąc sie przypadkiem na sekcje zwłok ??
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Do d*** ten wątek. " polecam obejzec głupie młode rosjanki jak sie skrobią . ![]() "ostatnio sie natknełam w internecie na sekcje zwłok o maly wlos bym sie niepozygała masakra ![]() No litości.
Edytowane przez mel89 Czas edycji: 2010-04-01 o 21:45 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#20 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a zanim zaczniesz kogoś osądzać spróbuj się postawić w jego sytuacji, spojrzeć na sprawę z różnych punktów widzenia. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
Też oglądałam i też średnio mi się podobał, spodziewałam się czegoś lepszego
![]() Ale za to przeżyłam ogromny szok, gdy przypadkiem dowiedziałam się o metodzie aborcji zwaną "poród częściowy", o której istnieniu wcześniej nie wiedziałam. Dla tych, które też nie wiedzą o co chodzi wyjaśnię krótko: aborcja też w zaawansowanej ciąży, gdy główka jest już duża, z tym, że lekarz wyciąga szczypcami dziecko zostawiając w kobiecie samą główkę, wbija takie jakby nożyce w jego kark, otwiera je, by zrobić większy otwór, w który wkłada cewnik, by wyssać mózg. Czaszka zapada się i główkę można swobodnie wyjąć. Dla mnie to okropne. Nie rozumiem jak można zrobić coś takiego, w dodatku własnemu dziecku. Nie jestem za aborcją, ale skoro "kobieta" już się na nią zdecydowała to mogła zrobić to na samym początku ciąży a nie dopuszczać się takiej zbrodni. Nigdy nie zrozumiem tego i tego jak można zabić swoje dziecko też nie.
![]() |
#23 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Przyczajenie
|
Witam serdecznie wszystkie Panie,
obecnie jestem w trakcie przygotowań do realizacji materiału telewizyjnego o kobietach, które obecnie zastanawiają się z róźnych powodów nad usunięciem ciąży. Odważnym, które zdecydują się porozmawiać ze mną gwarantuję dyskrecję. Proszę o przesłanie prywatnej wiadomości z podaniem nr telefonu - oddzwonię. m.przybylo@tvn.pl pozdrawiam Marta |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:01.