|
Notka |
|
Fryzury i styling Forum dla osób, które interesują się stylizacją fryzur oraz stylingiem. Chcesz pogłębić swoją wiedzę, podzielić się doświadczeniem? To miejsce jest dla ciebie. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Plukanka do wlosow, toner lub cos podobnego
Nie wiem czy takie cos istnieje, szukalam na forum ale nic nie znalazlam.
Chodzi mi o pomaranczowa lub jakas inna plunkanke ktora sprawi ze moj blond bedzie cieplejszy. Jest to mozliwe? Nie chce znow farbowac wlosy bo i tak mam rozjasnione na sredni blond z ciemnego blondu. Tylko miejscami maja (od slonca) rozjasnione pasemka ktore sa biale z dziwnym polyskiem, jakby fioletowosiwym. Da sie usunac to taka plukanka? Prosze o jak najwiecej informacji ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Plukanka do wlosow, toner lub cos podobnego
Kiedys byl taki szampon loreala z serii profesionalnej w kolorze zolto-pomaranczowym, ktor ocieplal wlosy, robil je takie jakby bezowe.Fajny byl, dobrze wywiazywal sie z tej roli. O to ten https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt-4...zne-wersje.htm. Nie wiem czy jest on jeszcze dostepny.
Mialam jeszcze odzywke do wlosow z revlonu, ktora barwila leko wlosy, dostepna w wielu kolorach do kupienia w sklepach fryzjerskich. Tez godna polecenia. Oba produkty dzialaja krotkotrwale, jezeli chcesz trwalszych efektow to moze popytaj w sklepach fryzjerskich, tonery dadza dluzszy efekt, ale sama ich nie uzywalam wiec nie doradze. Pozdrawiam ![]() Edytowane przez rita77 Czas edycji: 2010-09-13 o 22:45 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Za to ja używałam tonerów i to mam za sobą kilka prób i niestety na moich włosach efekt był dokładnie ŻADEN. Fryzjerka kilka razy próbowała dać mi na włosy toner (eksperymentowałyśmy z różnymi firmami) i to na dopiero co rozjaśnione włosy (do bardzo jasnego blondu - więc powinny być bardziej chłonne i nie powinno być tego typu problemów). Chciałam tak zrobić, żeby nie niszczyć ich farbą, ale na końcu i tak musiałam ją położyć.
Próbowała też na włosach mojej mamy i swoich, ale na każdych rezultat był taki sam. Także nie polecam ![]() Co do płukanek nie mam doświadczeń, bo jak już napisałam na rozjaśniane włosy od razu kładę farbę, więc tutaj nie doradzę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
płukanka z rumianku ociepli, tak jak i maska z miodu.
![]() |
#5 |
Przyczajenie
|
dziekuje bardzo za pomoc
![]() maske z miodu czesto robie bo genialnie odzywia moje wlosy, wiec moze i ociepli ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:35.