|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Wtajemniczenie
|
![]() Pomysł na 18. Doradź mi proszę :)
Hej dziewczyny
![]() Potrzebuję Waszej pomocy. Za miesiąc i kilka dni jest moja osiemnastka a ja wciąż zastanawiam się jak ją zorganizować. Miałam już wiele pomysłów, ale w każdym czegoś mi brakowało. Mam niewielką działkę rekreacyjną i chciałam właśnie tam zrobić imprezkę, ale na chwilę obecną planuję zaprosić ok 17 osób. Nie wiem czy tyle się tam pomieści, a poza tym tam są też inne domki i nie chciałabym żeby coś się stało. Ludzie których chcę zaprosić piją umiarkowane ilości alkoholu ale wiadomo jak to jest w większej grupie pod wpływem %. Pomyślałam że można byłoby zrobić urodzinki w jakimś lokalu. Tylko od razu mówię, że nie w dyskotece. Nie chodzi o to, że nie lubię tańczyć, ale chciałabym ten dzień spędzić inaczej. Macie może jakieś pomysły? Bardzo Was proszę o radę, będę baaardzo wdzięczna ![]()
![]() |
#2 |
Rozeznanie
|
Dot.: Pomysł na 18. Doradź mi proszę :)
może jakiś motyw przewodni osiemnastki? ja swoją zrobiłam w klubie dla gejów
![]() ![]() motywy zazwyczaj są dobrym pomysłem,bo ludzie muszą się troche postarać a i jest w czym wybierać.. na pewno jest to bądź co bądź niebanalne ![]()
![]() |
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
Na forum jest naprawde setki watków o "osiemnastce".
Poszukaj. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
HEJ!
Ja miałam 2 miesiace temu 18stke ![]() ![]() Edytowane przez agnes154 Czas edycji: 2010-04-22 o 14:54 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Przyczajenie
|
ratunku ja mam osiemnastkę u kuzynów i kompletnie nie wiem w co się ubrać
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Wtajemniczenie
|
Monikakita borykam się z tym samym problemem. Niedługo moja 18 i też nie mam pomysłu w co sie ubrać. Będzie to impreza w plenerze więc trochę na luzie, ale też trzeba ładnie wyglądać. A impreza u Twoich kuzynów gdzie ma być?
![]()
![]() |
#7 |
Przyczajenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Przyczajenie
|
http://im2.modna.pl/e5/43/ubrania_e5...19aa63-max.jpg
czy taka sukienka pasuje na osiemnastkę u kuzynów |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:04.