![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Miłość, zdrada, pożądanie
Dziewczyny chciałam wam opowiedzieć moją historie...the end
Edytowane przez Caterina666 Czas edycji: 2010-11-14 o 11:29 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Miłość, zdrada, pożądanie
'miłość zdrada pożądanie' ahh ohh telenowela brazylijska
![]() daj spokój byłemu chlopakowi nie odzywaj się to szybciej o Tobie zapomni i szybciej się pozbiera, nie utrzymuj kontaktu. zastanów się czego chcesz, pobądź trochę sama. w ogóle mi nie żal Ciebie, przedstawiasz się jako wrażliwą i zagubioną a tak naprawdę wiele razy zdradziłaś, okłamałaś i bezczelnie oszukałaś swojego chłopaka. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() "Jakos tak wychodziło"... nie bądź śmieszna. Chciałas zdradzic, to zdradziłas. I bardzo mi przykro, ale wcale Ci nie współczuję. Za błedy się płaci.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
No macie racje,
w sumie nie chce się bronić, bo pomieszało mi się w głowie ostatnio ![]() lepiej już będe sama, żeby nikogo nie ranić. Nienawidzę się za to co robiłam, nawet nie wiecie jak. Edytowane przez Caterina666 Czas edycji: 2010-05-16 o 14:00 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Przyczajenie
|
Nie można kogoś kochać i tak odwalać
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Nie polega to na tym żebyś wykonywała lincz na samej sobie, żebyś się nienawidziła. Polega to na tym, że ludzie popełniają głupie błędy raniące innych i dobrze jeśli sobie chociaż później zdają z tego sprawę. Ty sobie zdajesz sprawę. Więc teraz właśnie pobądź trochę sama, zastanów się na spokojnie i może na razie baw a nie pakuj w poważne związki do których widocznie jeszcze nie dojrzałaś.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Nie zmarnowałaś żadnego "prawdziwego uczucia" bo z Twojej strony takiego nie było. Zdradzałaś go, szalałaś sobie na imprezkach i chadzałaś na spacerki. Chłopak nie wytrzymał i zerwał, i ja mu się nie dziwię, a Ty powinnaś dać mu spokój. Może musisz się wyszaleć, a może nie jesteś gotowa na związki. Tak czy siak, daj chłopakowi spokój, dość go już poturbowałaś.
![]() |
#8 |
Zadomowienie
|
jeszcze nie dojrzałaś do poważnego związku ani do tego,aby pokochać kogoś naprawdę.Życzę Ci,aby kiedyś to nastąpiło.Póki co postaraj się nie ranić innych.
![]() |
#9 |
Wtajemniczenie
|
po prostu nie wiąż się z nikim dopóki nie się wyszalejesz
![]() |
#10 |
Raczkowanie
|
zdrada i miłość? o,nie. wszystko zostało chyba już powiedziane, nie znasz umiaru-nie wiąż się z nikim.
"Uwierz mi na słowo: najgłupsza kobieta potrafi kierować mądrym mężczyzną, ale trzeba bardzo mądrej kobiety by kierować głupcem." Rudyart KIpiling ______________________ -będę lepsza -schudnę 56kg->50kg -uwierzę w siebie[I] [B][COLOR=Red] |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zadomowienie
|
Może po prostu nie dorosłaś do poważnego związku. Za błędy się płaci, nie ma teraz co płakać nad rozlanym mlekiem.
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Raczkowanie
|
No macie dziewczyny racje,
za wcześno wpakowałam się w poważny związek, no bo kto to zaczyna chodzić na poważnie z chłopakiem jak na zaledwie 15,5 roku. Tylko najgorzej się czuje z tym że tyle bólu sprawiłam mojemu byłemu ![]() Nigdy nie chciałam, zeby on przeze mnie cierpiał, lecz nie przemyślałam konsekwencji swoich czynów. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Trzeba ponieść konsekwencję swoich czynów |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
Daj spokój swojemu (teraz już byłemu) facetowi. Niech chłopak odpocznie, bo na pewno trochę już wycierpiał. A Ty usiądź spokojnie i pomyśl czego tak naprawdę w życiu chcesz, bo nie ma nic złego w tym, że chcesz się wyszaleć, tylko nie krzywdź nikogo po drodze.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Raczkowanie
|
Oj, nie przeczytałem wszystkich postów, Twój wiek wszystko wyjaśnia
![]() Edytowane przez 23rdian Czas edycji: 2010-05-17 o 12:28 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#18 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
A tu nagle (w sumie to nie tak nagle) przez te imprezy mój stosunek się diametralnie zmienił. |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
ja bym nie chciala takiej dziewczyny.
pomysl jakby on sie czul jezeli dowiedzialby sie o wszystkim
Kiedy kobiety kogoś poznają to myślą, że to fajny facet. Jest już wstępnie zaakceptowany jako partner, a później może to tylko zepsuć lub nie. Kiedy mężczyźni kogoś poznają to myślą: „Ma niezłe nogi”. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
ale jezeli ty mu nie powiesz to wiesz ze i tak moze go cos dojsc, jakies wiadomosci.
Kiedy kobiety kogoś poznają to myślą, że to fajny facet. Jest już wstępnie zaakceptowany jako partner, a później może to tylko zepsuć lub nie. Kiedy mężczyźni kogoś poznają to myślą: „Ma niezłe nogi”. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
To od ktorego roku zycia mieszkalas z kolezankami, od 16? Przepraszam za offtop, ale doliczyc sie nie moge ![]()
![]() |
![]() |
#25 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
z chłopakiem zaczełam chodzić od początku liceum czyli gdzieś od 15,5 roku, a z koleżankami zamieszkałam od 2 klasy czyli z 16 lat miałam. Bo przeniosłam się z liceum w moim mieście do liceum znajdującego się daleko od mojego miejsca zamieszania i na stancji mieszkałam. to moje zachowanie to tez w sumie wpływ koleżanek, oczywiscie niepróbuje sie usprawiedliwiać bo przeciez każdy ma swój rozum na początku wszystkie miałysmy chłopaków, później każda jakoś zaczeła się rozchodzic, a ostatnio to wszystkie nawywijałyśmy, jedna jest w takiej samej sytuacji jak ja w sumie ;/ Edytowane przez Caterina666 Czas edycji: 2010-05-18 o 13:56 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
zastanow sie czy ty chcialabys zeby on cie tak traktowal? co bys zrobila gdybys sie o tym dowiedziala?
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
tez mi sie tak wydaje. dlatego na twoim miejscu zachowalabymm resztki honoru i zerwala z nim ( nie mow mu o tym co robilas bo po co). wystarczy ze powiesz ze to juz nie to itd.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
dałam mu już święty spokój, ale tęskni mi się za nim ![]() bo 2,5 roku nie da się tak szybko zapomnieć, a przeciez nie zawsze sie tak zachowywałam, ostatnimi czasy tylko ;/ |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
astro-loszka
|
Stało się, trudno. Czasu nie cofniesz. Każdy popełnia błędy, ważne jest, żeby umieć z nich wyciągnąć błędy na przyszłość. Jeśli choć trochę lubiłaś swojego ex, pozwól mu zapomnieć o sobie i ułożyć sobie życie z kims innym, kto by go kochał tak jak ty nie potrafiłaś.
A sama zastanów się, czego oczekujesz od życia i facetów. Może po prostu na tym etapie życia wolisz poszaleć, poimprezować, pobawić się z facetami? Nie ma w tym nic złego, pod warunkiem, że nikogo tym nie krzywdzisz, a sama siebie nie oszukujesz. A miłość przyjdzie, gdy poczujesz się na nią gotowa. Powodzenia!
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:11.