|
Notka |
|
Targowisko: ciuchlandia Targowisko: ciuchlandia. Tutaj wymieniamy się ubraniami, dodatkami, obuwiem, paskami, torebkami itp. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
szukam tuniki H&M z cekinami , kardigana new look WYMIANKA:) serdecznie zapraszam
szukam 3 rzeczy:
1. kardigana w rozm S, M lub L kolor szary lub bezowy *** zdjęcie pożyczone od: Cala*** 2.tuniki H&M szarej z cekinami rozmiar XS , S, M 3. torebki mango czarnej/czerwonej Edytowane przez sweet00 Czas edycji: 2010-06-18 o 00:51 Powód: dodatkowe zdjecia |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: szukam tuniki H&M z cekinami , kardigana new look WYMIANKA:) serdecznie zaprasz
moje ciuchy na wymiane (zazwyczaj nosze rozmiar M) :
buty atmosphere rozm 37, wkladka 23,5 - 24 tunika mango M stan bdb tunika w kawiatki biala rozm. 34-36 db tunika atmosphere jak nowa stan bdb rozm M - L spodniczka w kawiaty stan bdb rozm M- L Edytowane przez sweet00 Czas edycji: 2010-06-17 o 17:36 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Dot.: szukam tuniki H&M z cekinami , kardigana new look WYMIANKA:) serdecznie zaprasz
Nie zakładaj 50 wątków tylko przeczytaj napierw regulamin!
A ile wdechów do wzięcia i do oddania A ile słów do padnięcia i do powstania A ile zwątpień do przeczekania, do wytrzymania A ile spojrzeń do ogarnięcia i wysłania Wymianka: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...7#post44006397 Grudzień |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
COS ZA:
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...3&d=1276781557 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...4&d=1276781557
![]() |
#6 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
ale ja tych rzeczy szukam ![]() ![]() moze niezbyt czytelnie zalzoylam ten watek poniewaz dopiero zaczynam przygode na wizazu... ![]() ---------- Dopisano o 18:28 ---------- Poprzedni post napisano o 18:25 ---------- nie 50 tylko 2!!:P |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
coś za buty?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
404 Not Found
Przekupka: 169 pkt / 100% pozyt.
|
Podobają mi się buty, jednak niestety tonie mój rozmiar.
I bardzo proszę o usunięcie zdjęcia kardiganu, które jest mojego autorstwa badź dodanie go z moim podpisem i zaznaczenie, że jest pożyczone ode mnie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
---------- Dopisano o 18:28 ---------- Poprzedni post napisano o 18:25 ---------- nie 50 tylko 2!!:P[/QUOTE] Chyba umiem liczyć to była przenośnia. Można mieć jeden wątek w którm się wymieniasz drugi z listą rzeczy których szukasz więc powinnaś dostać ostrzeżenie.Jak zaczynasz to mogłaś poczytać regulamin
A ile wdechów do wzięcia i do oddania A ile słów do padnięcia i do powstania A ile zwątpień do przeczekania, do wytrzymania A ile spojrzeń do ogarnięcia i wysłania Wymianka: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...7#post44006397 Grudzień |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Rozeznanie
|
Hej, mam poza wątkiem, kardigian w kolorze piaskowym (beż) z H&M, jeśli jesteś wstępnie zainteresowana wymianą to podaj mi proszę wym,iary spódnicy, jak będzie pasować to Ci wysle zdjęcia sweterka i się zastanowisz, ok?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:54.