|
Notka |
|
Ślubny wizerunek Ślubny wizerunek jest dla ciebie ważny? Zadaj pytanie na temat sukni ślubnej, makijażu, fryzury oraz dodatków ślubnych. Czuj się wyjątkowo w tym dniu. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Moja stylizacja - jakie dodatki. czy to wszystko pasuje do siebie?
Hej, jak w tytule
![]() Ja - 169 cm wzrosu. Nie za szczupła ![]() ![]() Sukienka jest (kolor ivory, z ciemnobrązową wstążką - ciemniejsza jak na zdjęciu) Buty też (aczkolwiek zastanawiam sie jeszcze nad brązowym kolorem butów) Jakie kolczyki? Na szyję już nic nie chcę - mam broszę na wstążce. Jakie bolreko tu pasuje? Zwykłe? Może brązowe? Może tylko jakiś szal? Włosy będę chciała rozpuszczone, bez welonu. jedynie jakiś stroik z piórek we włosach (coś podobnego jak na zdjęciu, jesli chodzi o fryzure ,ale bez welonu i tego kwiatku - coś delikatnego, brązowo - ecru). Bukiet taki jak na załączniku. Powiedzcie, jak się Wam to mniej więcej widzi... Aaaaaa..i jaki makijaż? ciemny? jasny, delikatny? Edytowane przez Purszi Czas edycji: 2010-05-17 o 15:49 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Moja stylizacja - jakie dodatki. czy to wszystko pasuje do siebie?
Brązowe buty pasowałyby do wstążki
![]() A zdradzisz gdzie takie buty znalazłaś? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
To prawda świetnie wyglądałyby brązowe buty.
![]() A włosy to chyba loki na prostownice coś w tym stylu tylko na bok - takie jest moje zdanie ![]() Makijaż Ja osobiście lubię nieco mocniejszy - oczywiście z umiarem. Fajnie wszystko by się wyrównało. Brązowe buty, wstążka i to tego ładnie podkreślone oczy i delikatne włosy Pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
i delikatna biżuteria coś w tym stylu chyba http://www.noc-kairu.pl/index.php?pr...uct&prod_id=25
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
nie przesadź z wielkością bukietu, żeby nie był za ciężki
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
Tak tak...tych róż będzie mniej, zdecydowanie. Ale taki kolro. I bez tej broszki. Ale wstążkę mam już załatwioną - taka sama będzie jak u sukni. Panie z salonu mi dadzą. Dzięki dziewczyny za opinie. Buty to Nine West. Historia jest taka, ze najpierw chciałam ecru buty, ale nie mogłam nigdzie znaleźć ładnych, to stwierdziłam, ze kupię brązowe. jak już chciałam brązowe to nigdzie nie było i trafiłam na te...ale chyba będę jeszcze szukać brązowych - na zmianę ![]() Kolczyki...wolałabym coś srebrnego z cyrkoniami, długiego, ale bez przesady. Co myślicie o brązowym bolerku do tego? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
W Polsce kupowałąśte buty jeśli tak a gdzie dokładnie.
Co do bolerka to radze tiulowe przezroczyste, luźne(może w czekoladowym kolorze, albo dobierz do koloru butów).
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
Kupione w PL. Było tak z tymi butami, ze chodziłam do nine west chyba 10 razy i je przymierzałam. Jak poszłam ostateczbnie się okazało, ze nie ma numeru (7 lub 7 i pół - ichniejsza numeracja) z tego koloru i juz nie bedzie i w calej polsce nie ma. Sie przeraziłam i weszłam tego samego dnia na allegro i znalazłam i kupiłam w momencie idealne buciki 30 zł taniej
![]() Poszukaj w galeriach, moze masz mniejsza stopę lub wiekszą. Ja mam 38 numer. Zlaezy jaka numeracja, ale przewaznie 38. Mam nadzieje ze długo w nich wytrzymam bo sa sliczne ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
Purszi gdzie w Polsce są sklepy nine west, bo na pewno nie w Kielcach
![]()
04.09.2010 szczęśliwa Żona ![]() ![]() Profesjonalny poradnik kosmetyczny przed ślubem mojego autorstwa https://wizaz.pl/forum/showpost.php?p...postcoun t=4130 Edytowane przez Lowczyni Czas edycji: 2010-05-18 o 13:16 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Raczkowanie
|
ide w nich na 2 inne wesela, zeby je rozchodzic i roztanczyc. mam nadzieje ze sie nie zniszcza
![]() ja miałam zamiar kupić w warszawie, w galerii mokotów. W warszawie jest kilka tych salonów. A ze w Katowicach nie ma to sie dziwie, przeciez to duze miasto. moze kraków? Wrocław? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:28.